Национален протест и шествия в страната ще има днес

Призивът е той да е мирен с цветя
Обновена: 3 мар 2013 09:23 | 3 мар 2013 09:22, Елка Василева
237
Национален протест и шествия в страната ще има днес
Снимка: архив, Булфото

В деня на националния празник 3 март в България ще се проведат редица шествия и протести. Националният протест срещу монополите е планиран в различни градове на страната за поредна неделя.

Призивът е на националния празник да се излезе мирно с цветя, които да бъдат оставени пред  паметниците на героите.

В София шествието започва от 11.00 часа, когато ще тръгнат два лъча - единият от Орлов мост, а другият от сградата на Министерството на икономиката, енергетиката и туризма. Протестиращите срещу монополите и високите сметки ще настояват парламентът да продължи да работи и да приеме промени в Изборния кодекс.

Митинг-шествие, организиран от ПП ВМРО БНД по случай 135-ата годишнина от Освобождението на България, ще тръгне в 10 часа от пилоните на Национален дворец на културата и ще стигне до пл. „Независимост”, където ще се проведе митинг до 13.00 часа, извън охраняемите зони на институциите.

В 14.30 часа "Атака" ще проведе традиционното си шествие, което ще започне от пилоните на НДК и ще стигне до храм-паметник "Св. Александър Невски".

Шествия ще се проведат и във Варна, Пловдив, Русе, Благоевград - в десетки градове в страната.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


237
Още по темата: национален протест
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
125
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това с обръщането на знамето НЕ ОЗНАЧАВА ВОЙНА!Това е глупост влязла в някакъв учебник в началото на ХХ в. и разнасяна вече поколения наред. Още през 1930 г. проф. П.Мутафчиев отхвърля тази глупост! Ама у нас учените хора кой ли ги слуша?!Дали тиквите и кратуните изобщо имат слухов апарат?
124
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Улицата е най пряката демокрация в действие! Само тя може да промени статуквото. Само от нея се плашат тези, които са ни яхнали!!!
123
1
 
5
 
! Отговори
zadnik преди 11 години
"Всички срещу президента", е водещото заглавие на "Труд". Росен Плевнелиев не успя да *** улицата. Идеята му за създаване на Обществен съвет към бъдещия служебен кабинет, претърпя диария, тя стана пряко отражение на сговняващите се отношения между него и ГЕРБ, освен това бе напсуван и от протестиращите, и от опозицията.
122
3
 
8
 
! Отговори
Призив! преди 11 години
Смели и горди ГЕРБерасти!Излезте днес по площадите и направете митинг-шествия в защита на Боко и Цвъки!И си носете... туби с ...ВАЗЕЛИН!Защото народът толкова ви обича, че ще ви начука цялата си любов до... последния сантиметър на дръжките на знамената!
121
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Брат, истинските българи ще се съберат в 14.30 пред НДК. Заповядай и ти!Атака-победа! смеееееееееееееееех
120
0
 
2
 
! Отговори
zadnik преди 11 години
"Няма да се напиване на една маса с тези, срещу които се борим", заяви един от неформалните лидери на протестиращите Ангел Славчев. Недоволните призоваха за още по-голямо псуване на 3 март. Сред исканията на протестиращите са парламентът да не бъде взривен, да бъде сформиран педераски и курвински кабинет, който да се шиба с обществен съвет, и депутатите да бъдат ебани мажоритарно. След протестиращите заседанието напусна президентът на КНСБ Пламен Димитров. Той остро напсува икономистите Георги Ганев, Георги Стоев и други, които според него са дошли да пият на аванта, нямат и цигари
119
2
 
0
 
! Отговори
smotaniaka преди 11 години
volen e nai velikia bulgarin toi ste ni napravi istinski milioneri
118
7
 
3
 
! Отговори
до 163 преди 11 години
Брат, истинските българи ще се съберат в 14.30 пред НДК. Заповядай и ти!Атака-победа!
117
2
 
7
 
! Отговори
? преди 11 години
ДА ИЗЛЕЗЕМ ДНЕС БРАТЯ И СЕСТРИ БЪЛГАРИ РОДОЛЮБЦИ ДА ОСВОБОДИМ БЪЛГАРИЯ ОТ ОЛИГАРСИ.....Страхотен лозунг, а ти кога излизаш??? Сигурно след 5мин само да си допишеш, а?
116
3
 
4
 
! Отговори
??? преди 11 години
Другари излезте да си подкрепите протеста, защото там са се събрали по-малко, отколкото Алеко навремето заведе на Черни връх. Как да са много като са плъзнали из форумите като ***????
115
2
 
2
 
! Отговори
до странжата преди 11 години
*** да поздравиш ***.и да спре да гълта
114
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Заглавие в тазсутрешните медии"Водачите на бунта влизат в битка за депутатски места"Да, най-после да се види, че водачите на бунта искат - тлъста заплата (за себе си), мерцедес, кабинет и секретарка. И разбира се ....да прислугват на БСП!
113
0
 
0
 
! Отговори
до 156 преди 11 години
Никога не съм обиждал преди мен да обидят. Я прегледай хронологията на постовете ми и кога и защо обиждам, шмиргел нещастен.
112
2
 
1
 
! Отговори
Питам преди 11 години
Прави впечатление, че почти всички медии "мощно разтръбяват" като "протестен митинг" всяко събиране на група хора, пък били те и двадесет-тридесет. Нещо повече, на практика участват в организирането им, като публикуват предварително сборните им пунктове и часове и подканят всички да се присъединят към тях. Не е ли необичайна тая "медийна активност" в сравнение с толкова други граждански протести, прожеждани по време на управлението на крадливата тройна коалиция ? Съвсем спонтанно човек започва да се пита, кой поръчва музикта на медиите в България ?
111
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
154/ Не обиждай хората, че са ***, а виж първо себе си. Всеки има право на мнение, а това че си бил атакист едва ли някой го интересува. *** жалък
110
3
 
2
 
! Отговори
до 151 преди 11 години
Какъв телевизор бе, мишко? в 14.30 съм пред НДК с моите хора.
109
4
 
4
 
! Отговори
до 147 преди 11 години
Аз се чудя що не върви България...ми ей заради такива охлюви като теб, дето влизат само да плюят. Така е и в живота в България...ей такива *** като теб се месят дето не им е работа с цел единствено да оплюят някой. Марш от форума, ***!Атака-Победа!Волене, никога назад брат!Да си върнем България въпреки *** ни сънародници!
108
0
 
1
 
! Отговори
??? преди 11 години
След бърз прочит на коментарите разбирам, че мн от уж протестиращите не са на площада, а пред комповете? Или предавате на живо чрез айфоните?? Хм, защо така бе четници? Да не би да сте псевдопротестиращи? Останалите поне имат смелост да заяват позицията си, а вие какво уж протестирате ама от вкъщи пред компа ли???Кой четник ще обясни каква е революционната му дейност пред компютъра, че пак не разбрах? Яснооо, цял живот мишки ще си останете, но на компа бабаити!!!
107
0
 
5
 
! Отговори
до 145 преди 11 години
Разваляме ти празника ли? Кой празник бе, ***? Ти празнувеаш ли изобщо? Излизаш ли на площада или стоиш в смотана си панелка? К'во те интересува какво правят националистите? Гледай си там жалкия мизерен животец, пий си ракията и си почитай празника. К'во ти пречим ние, ***? Такива *** като теб, даже не заслужават внимание, но по изключение го направих към теб.
106
0
 
0
 
! Отговори
до 134 преди 11 години
Само още едиииин трбваше да напусне Атака заради парите на ГРОБ, та Атака да се разпадне, ***. Само че това не стана за твой ужас. На 12-ти май пак ще избере народа Волен да ви трови душичките макар и като опозиция. Разбра ли, кълвач?