Национален протест и шествия в страната ще има днес

Призивът е той да е мирен с цветя
Обновена: 3 мар 2013 09:23 | 3 мар 2013 09:22, Елка Василева
237
Национален протест и шествия в страната ще има днес
Снимка: архив, Булфото

В деня на националния празник 3 март в България ще се проведат редица шествия и протести. Националният протест срещу монополите е планиран в различни градове на страната за поредна неделя.

Призивът е на националния празник да се излезе мирно с цветя, които да бъдат оставени пред  паметниците на героите.

В София шествието започва от 11.00 часа, когато ще тръгнат два лъча - единият от Орлов мост, а другият от сградата на Министерството на икономиката, енергетиката и туризма. Протестиращите срещу монополите и високите сметки ще настояват парламентът да продължи да работи и да приеме промени в Изборния кодекс.

Митинг-шествие, организиран от ПП ВМРО БНД по случай 135-ата годишнина от Освобождението на България, ще тръгне в 10 часа от пилоните на Национален дворец на културата и ще стигне до пл. „Независимост”, където ще се проведе митинг до 13.00 часа, извън охраняемите зони на институциите.

В 14.30 часа "Атака" ще проведе традиционното си шествие, което ще започне от пилоните на НДК и ще стигне до храм-паметник "Св. Александър Невски".

Шествия ще се проведат и във Варна, Пловдив, Русе, Благоевград - в десетки градове в страната.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


237
Още по темата: национален протест
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
105
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Днес ще хленча на Президента да ми плати и сметките за водата и за чистачката на входа. Смешници жалки.
104
4
 
2
 
! Отговори
Повторен ВОТ! преди 11 години
Който НЕ Е гласувал за ГЕРБ и Плевнелиев на изборите през 2011-та, нека натисне "+"!Нека лъжите и фалшификациите да лъснат сега!
103
2
 
2
 
! Отговори
??? преди 11 години
След бърз прочит на коментарите разбирам, че мн от уж протестиращите не са на площада, а пред комповете? Или предавате на живо чрез айфоните?? Хм, защо така бе четници? Да не би да сте псевдопротестиращи? Останалите поне имат смелост да заяват позицията си, а вие какво уж протестирате ама от вкъщи пред компа ли??? Кой четник ще обясни каква е революционната му дейност пред компютъра, че пак не разбрах?
102
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До АнонименЧестит празник и хайде на площада! На площада ама май ще останеш и ти цял ден пред компа на протест?
101
0
 
2
 
! Отговори
Син преди 11 години
134/Не пиши простотии и цинизми, а се научи да пишеш правилно на български език. Точно измислените атакисти, които крепяхте тия милиционери през мандата им и се разпаднахте като партия, повечето избягаха при Бойко. Трябва да се срамувате и нямате право да се показвате, а да сте при гербавите сега, не на митинга. Колкото и да се въртите-нищо няма да се получи.
100
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Честит празник и хайде на площада!
99
1
 
2
 
! Отговори
до 131 преди 11 години
С червено яке ще съм и бели дънки. Няма как да ме объркаш. Ела!
98
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Най-интересни са варненци и смехорията им. Сами са си избрали кмета, дремали са на изборите, а сега протести и недоволни от него. Какви ли не смешници има. Оланкооовци, затова са изборите.
97
1
 
2
 
! Отговори
до 125 преди 11 години
Точно разединението ни е изяло главата 1396-та година, *** смотан. Ние от Атака сме винаги сплотени и никога сами. Ела ни го кажи това което мислиш за нас в 14.30 пред НДК. Съветвам те да си вземеш обаче и една туба с вазелин.
96
2
 
1
 
! Отговори
??? преди 11 години
Сле бърз прочит на коментарите разбирам, че мн от уж протестиращите не са на площада, а пред комповете? Или предавате на живо чрез айфоните?? Хм, защо така бе четници? Да не би да сте псевдопротестиращи? Останалите поне имат смелост да заяват позицията си, а вие какво уж протестирате ама от вкъщи пред компа ли???
95
3
 
5
 
! Отговори
Писна ми преди 11 години
Никакво отстъпване митинги до дупка, докато си отидат монополите. Искаме както в другите страни в ЕС да имаме избор от кого да купуваме ток, а не както сега само от Чехия и Австрия. Но това няма да стане с тази система на управление. Герб 4 години ни баламосваха колко пари са усвоили от ЕС ами защо не усвоиха технита правила за да нямя монополи. Защо сме толкова бедни ами защото ни управляват крадци.
94
0
 
3
 
! Отговори
Георги Първанов преди 11 години
Чувствам се като опитен шофьор, който следи обстановката и натиска ***".Държавният глава коментира това, но обясни, че той самият не би дал наставления на Росен Плевнелиев как да действа с назначаването на служебен кабинет
93
1
 
3
 
! Отговори
Социалист преди 11 години
118/Попрочети малко, кога беше последния вот на БСП срещу Герб. Точно 4 години измислените националисти крепяха това комунистическо милиционерско управление. Само БСП има право на глас, защото макар и с вотовете си на недоверие правеше нещо да ги изхвърли, а атакистите им се навеждаха и ближеха кокалчето. Смешковци. Няма да се получи номера на Волен. Заминава си заедно с Герб завинаги.
92
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Наздраве българи с "Боят настана"Нека днес пийнем дружно и почетем паметта на загиналите за свободата ни!Атака- Победа!
91
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
който иска да празнува , айде в Русия , там се празнува у Волгоград , тука е Европа не е Азия
90
1
 
5
 
! Отговори
да така еее преди 11 години
Стоичков: Не може някой, дошъл от ******та си, да граби хората!
89
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
СТРАНДЖА, ти си толкова облъчен от СИК-аджите, че само , като се появиш веднага ти праскам няколко минуса, а пичовете които , ти ползват ника, и те иронизират искренно забавляват:)))
88
5
 
1
 
! Отговори
Син преди 11 години
101/От днес няма да започне никакво освобождение, защото на 3-март см се освободили от турците, а през 1989 от комунистите, тези същите дето днес с протеста си по улиците се вживяват в ролята си на рамбовци и спасители. Смешковци. Да не стигаме дотам, комунисти да ни освобождават.
87
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
тука си личи Руското у Българина , тоест Волгоградската носталгия
86
1
 
4
 
! Отговори
кокошка преди 11 години
АКО МОЖЕМ ДА СИ ГИ ПОЗВОЛИМ.МОЖЕ ИЗСЪХНАЛ ХЛЯБ,СОЛ,И МАЛКО ЛУК.ДОБЪР АПЕТИТ.ЗА 23 ГОДИНИ НИ ПИЛЕ ОСТАНА ,НИ КОКОШКА.