МВР все още няма информация за Лара

Битовата престъпност се увеличила в градовете с мащабни протести
166
МВР все още няма информация за Лара
Калин Георгиев. Снимка: архив, БулФото

МВР все още няма информация за състоянието и местонахождението на 10-годишната Лара. Това съобщи главният секретар на МВР Калин Георгиев в предаването „Хрътките” по bTV. Дъщерята на сочения за кокаинов крал Евелин Банев – Брендо беше отвлечена на 5 март.

Георгиев отправи апел към всеки, който се натъкне на съмнителни автомобили, необитаеми къщи, в които сега има хора, както и на необичайни ситуации и покупки, да се обади в МВР.

Още по темата

„Трагедията е в това, че е отвлечено дете, без значение, чие е това дете”, заяви още главният секретар на МВР.

Калин Георгиев отхвърли твърденията на част от протестиращите, че полицията ги следи, когато се събират на организационни срещи. По думите на Георгиев, сред задържаните след протестите действително има и хора с криминални досиета, като по думите му става дума за „широк спектър” от престъпления.

На фона на информациите, че след оставката на кабинета „Борисов” битовата престъпност се е увеличила, Калин Георгиев подчерта, че такава тенденция се наблюдава особено в градовете с по-мащабни протестни действия.

„Само за един протест в София бяха ангажирани 4500 полицаи. Това означава, че оголваме периферията,” отбеляза главният секретар на МВР и допълни, че е нормално криминалният контингент да се възползва.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


166
Още по темата: МВРКалин Георгиев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
134
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
мвр за какво има информация ?
133
0
 
0
 
! Отговори
Audi A3 преди 11 години
какво лошо има в аудитата а3 и голфовете и айфоните.. ако не се правип на съвестен граждани и не издържаш семейства, деца и т.н, и аз аудита а3, и а голф 4ки, а в най скоро време и за по новите модели а3-та и голф 5ци, както и за айфони 4s и за дискотеки ще има.. tака и така държавата е бадева вече, както и целият цивилизован свят/ не броя различните разцветки на *** разни/ , та няма никакъв смисъл да се дават кинти за дивотии.. ти си купувай коли, телефони и т.н, пък като умреш - и потоп, се
132
1
 
2
 
! Отговори
У-у-у преди 11 години
А забравих....понеже са мега"умни" и отворени...могат до живот да плащат кредитите дето са се нахакали,като шарани за Голфове,Аудита А3 и смартфони ;)))
131
1
 
9
 
! Отговори
У-у-уу преди 11 години
мЕ вИ рЕ-ту са опасни ве !!! Могат много работи..да снимат от патрулка,да спират с палка,да ритат възрастни хора,да гледат мръсно,да карат без винетка и гражданска и преглед,да плюскат в столовата,да ходят на клуб без пари,да продават конфискувани вещи,да се правят на мъже пред жените и децата,да крадът от местопрестъпления разни вещи и пари,да правят нищо по цели дни,да ходят на Китен на море на кебапче,пържола и гарнитура за 0.60ст. и т.н.
130
0
 
7
 
! Отговори
123 преди 11 години
Този е само един нарцис и манекен, главен секретар без собствено мнение и собствен стил - безгласна буква.Всеки друг независимо с какво образование и професия би се показвал(справял) не по-зле., може би един куклен актьор би бил най-подходящ. Сигнализирахте за неуместен коментар
129
0
 
7
 
! Отговори
С Боливар преди 11 години
Къде е Лора? Намерихте ли я ? Много бавно я търсите, полицайчета - мафиоти и герберасчета!
128
1
 
11
 
! Отговори
будист преди 11 години
ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРП И БУДА !
127
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
?
126
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
трагедията е, че не осигурявате защита на свидетелите и изтичането на информация, затова никой не иска да се набутва между шамарите
125
2
 
1
 
! Отговори
до 144 преди 11 години
ехееее, жив да си.
124
2
 
11
 
! Отговори
boiko borisov преди 11 години
Това е то, националното ни богатство - дъщерята на свинкята за разплод на Брендо,лумбагото на Маргина, диабета на Цар Киро, ишияса на Маджо, бъбреците на Очите, зъбите на Барона, тестисите на Баретата,хернията на Трактора...Добре, че са медиите и правосъдието ни - та се грижат за опзването му. Поклон!
123
2
 
9
 
! Отговори
С. Боливар преди 11 години
Каква е тази калинка на снимката?
122
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
q stiga ,vsichko se znae v bg .no i vs.se prikriva .
121
2
 
14
 
! Отговори
Наблюдател преди 11 години
МВР са толкова некадърни,че и да имат инфо все тая...
120
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Толкова ли е безпомощна полицията пред престъпността и защо? Как така стана, че престъпниците са недосегаеми, а дребните риби са в пандиза.
119
5
 
5
 
! Отговори
дядо Боцко преди 11 години
Чета и се чудя на пишещите по-долу.Някой се опитват да бъдат съдници на гласувалите за ГЕРБ,дори. А не виждат колко са смешни поемащи всяка непроверена информация подхвърлена им от хора ,които се заканиха ,че трябва да вземат властта дори и с лъжи ...
118
1
 
7
 
! Отговори
Shark преди 11 години
И съм *** и съм ***, но се кефя от това! Проблем?
117
5
 
0
 
! Отговори
Shark преди 11 години
До 136 Наивен ли си или ***. Или май и двете.
116
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
137,ти бе смахнато,тъпо парче,какви ги мънкаш,може ли някой да се отклонява от закона-отвори закона и правилника за прилагане на закона на МВР-е там видя ли такава опция-или с простия си мозък чукаш по клавишите да правиш калабалък-имаш най мощното средство за информация и пишеш шашкънлъци-***!Платен драскач съм бил-пак *** надрусан!
115
0
 
12
 
! Отговори
Ха, ха преди 11 години
милицията трябва да разследва сама себе си. Ей хора, не разбрахте ли, че в милицията има група за мокри поръчки. Ония 150 не разкрити убийства са извършени точно от нея по поръчка на кукловодите. Просто по списък се гърми на месо. Тая мантра, че видите ли престъпниците се избиват просто не работи. Всички убийства са извършени професионално, а не от Пешо от квартала или градинката. Сега това момиченце е тяхна работа, а "наглите" (милиционери) са само за парлама. За това Шенген на върба! Ех народе

Спонсорирани публикации