МВР все още няма информация за Лара

Битовата престъпност се увеличила в градовете с мащабни протести
166
МВР все още няма информация за Лара
Калин Георгиев. Снимка: архив, БулФото

МВР все още няма информация за състоянието и местонахождението на 10-годишната Лара. Това съобщи главният секретар на МВР Калин Георгиев в предаването „Хрътките” по bTV. Дъщерята на сочения за кокаинов крал Евелин Банев – Брендо беше отвлечена на 5 март.

Георгиев отправи апел към всеки, който се натъкне на съмнителни автомобили, необитаеми къщи, в които сега има хора, както и на необичайни ситуации и покупки, да се обади в МВР.

Още по темата

„Трагедията е в това, че е отвлечено дете, без значение, чие е това дете”, заяви още главният секретар на МВР.

Калин Георгиев отхвърли твърденията на част от протестиращите, че полицията ги следи, когато се събират на организационни срещи. По думите на Георгиев, сред задържаните след протестите действително има и хора с криминални досиета, като по думите му става дума за „широк спектър” от престъпления.

На фона на информациите, че след оставката на кабинета „Борисов” битовата престъпност се е увеличила, Калин Георгиев подчерта, че такава тенденция се наблюдава особено в градовете с по-мащабни протестни действия.

„Само за един протест в София бяха ангажирани 4500 полицаи. Това означава, че оголваме периферията,” отбеляза главният секретар на МВР и допълни, че е нормално криминалният контингент да се възползва.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


166
Още по темата: МВРКалин Георгиев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
0
 
8
 
! Отговори
Дядо Петър преди 11 години
Да провери сред собствените си служби.
73
0
 
12
 
! Отговори
kireza преди 11 години
Когато се причинява зло на дете,независимо чие е,похитителите,убийците и изнасилвачите им трябва да бъдат печени на бавен огън!И това е малко,но нейсе.....ДЕЦАТА СА НАШЕТО ЭБЪДЕЩЕ!!!
72
10
 
9
 
! Отговори
Алов преди 11 години
Изобщо да не я търсят пиклата.Една бъдеща мутреса по-малко.В един чувал и в някой язовир за да я пуснат да плува. Какъвто бащата ,такова и детето. След време и тя щеше да се занимава с дрога,
71
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Че защо оголвате периферията?! Народните хрантутници и измамници защо и от кого ги пазите?! Калинчо и ти си пътник милото. Скоро ще ти сменят като крайно некадърен. Защото си поредният връзкар без ценз. Нали....
70
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Битовата престъпност се увеличила в градовете с мащабни протестиЛЪЖЦИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ
69
17
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да се връщат Таке,Галевите и де що мутра има по света че в *** пишман политиците изпуснаха положението.Сега разбрахте ли защо трябва да има мафия??Ако имаше такава в Бг тази *** по улиците за една седмица щеше да се е разхвърчала като перушина.
68
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кой колко дава, ако остана в тая държава-кочиня да живея?
67
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
77Ще ми запалиш К...ра.най-много да отнесеш един як бой.Хайде гаси лампата и лягай че утре работа те чака.
66
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*** са най-великите на Вселената , Българския народ да *** ***
65
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Спокойно, до утре на обяд ще се е прибрало детето. Майка му да му мисли каква я е мислила, каква е станала... Няма сума на света която да струва колкото малкото пръстче на моята дъщеря. А нейната вече е с етикет с цена. Тотален родителски провал.
64
1
 
4
 
! Отговори
Stefan_1_Tcholakov преди 11 години
ПРОКЛЯТИЕ ЗА ОЛИГАРХА - МЪЧЕНИК !--Веселин Марешки: С баща ми обикаляхме Варна и събирахме желязо!Минал съм през страшна мизерия-blitz.bg/news/article/186853--ЗАПОЧВАМ ДА ПЛАЧА И РИДАЯ,ЗАПОЧВАМ ДА СТЕНА ЗА ТЕЖКИЯ ЖИВОТДРУГАРЯТ МАРЕШКИ СЪБИРАЛ Е ЖЕЛЯЗОКАКТО *** СЕГА БОРЯТ СЕ ЗА ХЛЯБ !-ПРЕСТЪПНИКЪТ Е ВИНАГИ ПРЕСТЪПНИКПРЕДИ, СЕГА И В БАДНИ ВРЕМЕНАОТ ЖЕЛЯЗО ТРУДНО СЕ БОГАТСТВО ПРАВИИ НЕ КАТ ТОЗ О-МРАЗЕШКИ ***-ОТ !-КАК СТРАДАМ, ЧЕ БАЩА МУ НЕ Е БИЛ ПРЕСЛЕДВАНВ КОНЦЛАГЕР КАКТО БАЩА МИ ТАМ Е БИЛДОКТОР ЗА ЧОВЕКА СЕ Е БОРИЛИ Е СТАНАЛ ЗА ЮДЕЙТЕ
63
3
 
5
 
! Отговори
Криминолог преди 11 години
Битовата престъпност се увеличава там, където отстъпва организираната.
62
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
сега по-важни неща ни вълнуват - дали Юлияна Иванова има вишшуа Ларчето ще я върнат и ще се оправи детето
61
5
 
13
 
! Отговори
ИВАН-СОФИЯ преди 11 години
КАЛИНЧО ОТИДИ И ПРОВЕРИ НА ЦВЪКИ АПАРТАМЕНТИТЕ СТО % Е ТАМ ДЕТЕТО!ИЛИ ПРИ ТИКВАТА В БАНКЯ!НЕ Е ТРУДНО ХАЙДЕ ПОНАПЪНИ СЕ!
60
4
 
17
 
! Отговори
до 75 преди 11 години
Не знам защо очакваш МВР да споделя с теб всичко,все едно е махленска клюкарка.А това,че поставяш под общ знаменател,катаджии,патрули,следователи,криминолози и т.н. е показателно за коефициента ти на интелигентност.
59
1
 
1
 
! Отговори
брадваро преди 11 години
черна черница
58
4
 
23
 
! Отговори
@ преди 11 години
Като гледам каква им е системата на МВР-то...Рибките в аквариума няма да им поверя,та какво остава за някаква важна информация...Тотален разпад на тази система!И ще е така докато в полицията вместо с полицаи е пълно с МИЛИЦИОНЕРИ!!!Колкото и неприятно ми е да го кажа...в днешно време полицаи стават само тези,които за нищо не стават...Явно нещо трябва да се промени(и за малкото читави служители,и за обикновените хора)!!!
57
4
 
26
 
! Отговори
Минало незабравимо преди 11 години
Главсека на меверето преди време каза как преди години вървял след главасека Бойко Борисов с едно тефтерче в ръка и си записвал умните му мисли за да ги анализира и изучава...
56
0
 
28
 
! Отговори
? преди 11 години
"МВР все още няма информация за Лара"*******************Тези пък кога са имали информация,с която може да се помогне на някого за нещо...?!!!!!
55
5
 
30
 
! Отговори
Кашчей Безсмертний преди 11 години
Днес се "разтиках" из града, слънцето пече, разни рогачи фучат с мерцедеси и беемвета, пищят гуми, майки с колички притичват по пешеходните пътеки.Ушевите сеят арпаджика на село...