МВР все още няма информация за Лара

Битовата престъпност се увеличила в градовете с мащабни протести
166
МВР все още няма информация за Лара
Калин Георгиев. Снимка: архив, БулФото

МВР все още няма информация за състоянието и местонахождението на 10-годишната Лара. Това съобщи главният секретар на МВР Калин Георгиев в предаването „Хрътките” по bTV. Дъщерята на сочения за кокаинов крал Евелин Банев – Брендо беше отвлечена на 5 март.

Георгиев отправи апел към всеки, който се натъкне на съмнителни автомобили, необитаеми къщи, в които сега има хора, както и на необичайни ситуации и покупки, да се обади в МВР.

Още по темата

„Трагедията е в това, че е отвлечено дете, без значение, чие е това дете”, заяви още главният секретар на МВР.

Калин Георгиев отхвърли твърденията на част от протестиращите, че полицията ги следи, когато се събират на организационни срещи. По думите на Георгиев, сред задържаните след протестите действително има и хора с криминални досиета, като по думите му става дума за „широк спектър” от престъпления.

На фона на информациите, че след оставката на кабинета „Борисов” битовата престъпност се е увеличила, Калин Георгиев подчерта, че такава тенденция се наблюдава особено в градовете с по-мащабни протестни действия.

„Само за един протест в София бяха ангажирани 4500 полицаи. Това означава, че оголваме периферията,” отбеляза главният секретар на МВР и допълни, че е нормално криминалният контингент да се възползва.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


166
Още по темата: МВРКалин Георгиев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
1
 
13
 
! Отговори
ПОЗЬОРЧЕ .... преди 11 години
Това *** няма място в системата ....
93
1
 
1
 
! Отговори
ot pleven преди 11 години
do 103 atila smeni si dilara ili narkotika
92
0
 
3
 
! Отговори
2 преди 11 години
i za kvo sa tia si4ki kameri deto gi kupuva durjavata da ne moje da prosledut kade v sofia karali ili da li sa izlezli
91
0
 
3
 
! Отговори
D-R CIC преди 11 години
Kalin4o, bagodarnost na ministar-predsedatelq-nali taka u4eshe bankovata 4inovni4ka v Sliven
90
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дано да открият детето живо и здраво!
89
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А А леко Петров колко хора докара до просешка тояга. Там му бе мястото!
88
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не мога да разбера този некадърник Алексей Петров какви ги дрънка. Престъпниците много мразят Бойко. Бойко и Цветанов са добри при разкриване на престъпленията, не му трябваше на Бойко да е премиер.
87
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кой може да посегне на едно дете-освен дългата ръка на ДС от тоталитаризма. Нали те тормозеха семействата на избягалите емигранти. Нещастници! Какво е виновно детето? Децата не са виновни заради родителите. Родителите да си плащат, а не децата!
86
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На фона на информациите, че след оставката на кабинета Борисов битовата престъпност се е увеличила, Калин Георгиев подчерта, че такава тенденция се наблюдава особено в градовете с по-мащабни протестни действия...................ЛЪЖЦИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ!!!Тя,ПРЕСТЪПНОСТТА си е тук,в България от 23 години и не си е отивала!Само при Тошо я нямаше!
85
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тоя Брендо ако беше казал всичко което знае...в България щеше да гръмне всичко...от Тиквата та до Цветанов...в големи ла.на са затънали.
84
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цветанов и Борисов упражняват натиск върху президента кой да е следващият вътрешен министър. Той ще трябва да се занимае само с две неща. Първото е да уволни всички, които са се занимавали с избори в системата на МВР. На второ място, да бъдат задържани брокерите по време на изборите. Цветанов няма да позволи това да се случи"......без КОМЕНТАР!
83
1
 
7
 
! Отговори
Тано Кариди преди 11 години
Калинчо, спокойно бе момък....тия дни пускаме момиченцето.
82
3
 
7
 
! Отговори
АТИЛА преди 11 години
Главната Съклецарка на Милиционерските *** Калинка завършила Руска Филология в Свинеградския Университет вие Безпомощно за Помощ издавайки Бездарието на Задунайските Ушеви Пачаври !!!НЕ МУ СЕ СМЕЙТЕ ТОЙ НЕ Е ЧОВЕК, ТОЙ Е МИЛИЦИОНЕР И ТОЛКОВА МОЖЕМилиционерската *** е държавна *** на заплатаМЪРША, ***, ***, ***, ГАД, ***, ***, С ЕДНА ДУМА МИЛИЦИОНЕР, С ДВЕ ДУМИ ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕРКАЗАХ !!!bulgarya.cu.cc/police.html
81
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всеки би съдейстал, но когато хората знаят, че престъпността е в най-горните етажи от властта- смелчаците драстично намаляват.
80
0
 
7
 
! Отговори
do 97 преди 11 години
Махнете ДС от властта и това ще намалее-иначе те ще създават само хаос и лъжи.
79
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Интересно,колко ли плащат герберите за подобни статийки?
78
1
 
7
 
! Отговори
пионка преди 11 години
Бойко Борисов е пионка на Любен Гоцев и Димитър Иванов, сложена да върши определени неща. Двамата ще го неутрализират в момента, в който им стане ненужен, заяви пред ПИК Пламен Симов, депутат във Великото народно събрание, ръководил парламентарно разследване на персонални престъпления на бившия режим. Вчера Симов обяви пред ПИК,
77
0
 
6
 
! Отговори
8878 преди 11 години
И много българи ще им вярват, защото такава е историческата поука до тук в българската история. Затова трябва да говорим на българските граждани. Име след име, факт след факт, без да се интересуваме от последствията за нас, лоши или добри. Нека оставим българите сами да решат кого да следват. Важното е да им дадем шанса да могат да вземат решения, след като знаят истината.
76
0
 
8
 
! Отговори
корумпиран преди 11 години
В момента всеки корумпиран или лъжовен политик в България ще обещава всичко! Ще мамят и манипулират, ще подменят истината, ще създават смут, хаос, страх и несигурност, ще злоупотребяват със страховете и надеждите на хората, ще крадат добрите послания и ще си присвояват всяка добра идея за да я омърсят и убият. И
75
0
 
12
 
! Отговори
Алексей Петров преди 11 години
Преди дни Петров заяви, че в затвора е разговарял с Евелин Банев-Брендо, който знае много неща за Бойко Борисов, за Цветан Цветанов, както и за Станимир Флоров. Сега той каза, че е очаквал полицай, който работи по случая с отвличането на Лора, да му се обади. Това обаче не е станало.