Самозапалилият се Димитър: Не виждам светлина в тунела!

Спомняйте си с добро за мен, написал той на близките си
Обновена: 17 мар 2013 13:03 | 17 мар 2013 09:44,
162
Самозапалилият се Димитър: Не виждам светлина в тунела!
Снимка: архив, Булфото

„Не виждам светлина в тъмния тунел”. Това казал самозапалилият се пред президенството Димитър Димитров на сестра си.

Сестра му Зоя обясни пред bTV, че брат й трябвало да получи пари от клиент, но той го излъгал.

Преди да се запали изпратил SMS на жената, с която живее, с текст „Обичам ви много всички. Искам да си спомняте с добро за мене.” После изключил телефона си.

51-годишният Димитър все още е с опасност за живота. Той е в „Пирогов” с 25% изгаряния. Димитър е безработен от 2 години. Вдовец е, има дъщеря.

Още по темата
Дни преди да посегне на себе си е бил покосен от инфаркт, което допълнително утежнило състоянието му.

В писмо до телевизията от негов близък, пожелал анонимност, се твърди, че напоследък Димитър често е изпадал в депресии. Чувствал се непълноценен и безполезен. Твърди се още, че чашата е преляла след отказ на негов клиент да му плати сериозна сума. Самият Димитър е определил тези пари като жизненоважни в последното си съобщение до своя близък.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


162
Още по темата: Димитър Димитров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
1
 
11
 
! Отговори
до 59 преди 11 години
Капитализма си върви със защита от държавата на родното производство ,със синдикати дето да натискат работодателите и с държавност дето да привлича инвеститори.При нас всичко е много странно."Ела да видиш в Англия, що е капитализъм."Англия е бившата британска империя и да бачкат и да не бачкат са си пуснали икономическите пипала на 5 континанета и смучкат ресурси ,да се сравняваме с тях е малко от типа ,да ни е колония Либия и да живуркаме от петрола им.Разбираш ли го това?
36
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до 58.кто го пребие,ще лежи в затвора.не е толкова лесно д пребиеш някого.не сме в детската градина,драги.
35
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
При Бай Тошо не съм чул някой да се е самозапалил !?!?!? На ви демокрация , обират ви банки , работодатели ,чужди фирми и пр,Хора работили цял живот , ровят по кофите наравно с *** !!Ай де лек ден на всички , успех ви желая !
34
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Е къде пък ти видя капитализъмм в Бг. Капитализъма върву ръка за ръка с демокрацията. Ти това на снимката демокрация ли наричаш. Ела да видиш в Англия, що е капитализъм. И тук живота е суров ако мързелуваш. Но пък ако работиш си пич и половина. Жалки ***
33
2
 
4
 
! Отговори
Roxbury преди 11 години
Zashto posiagash Na sebe si. Kato ne ti dava parite idi go prebii
32
9
 
12
 
! Отговори
Ха ха хаааа преди 11 години
Тунела води към позитано и е без изход. Там е пропаста!!!
31
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всеки който дължи на банките е готов да си драсне клечката. Всеки който е надскочил възможностите си. Аз познавам много хора дето гладуват но никой няма начерение да се пали. Има една арабска поговорка: По добре гладен отколкото уморен. За България е актуално. По добре факла отколкото уморен.
30
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В тази прокълната държава светлина няма, само терминал 2
29
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Милият човек. Дано скоро оздравее. Разбирам го. Политиците са виновни. Защо не ги подведат под отговорност. ***. Комунистическа държава с комунистическо мислене. Жалка история е България. Дано поне ви е дошъл акъла да не си избирате диктатори отново сами. Чак е смешно сам да гласуваш и да си избереш диктатор. УЖАС
28
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
по-ранна възраст за пенсиониране.ясно е ,че този човевец е трабвало да се осигурява още 10 години.опитвл се е да прави бизнес,но както повечето честни хора,е попаднал на мошеници,които безнказано не сса си платили за труда му.т това е ежедневие.ккво му е оставало друго.не ми е приятно всеки ден да получаваме ткива тъжни новини,но това е реалността.д помислим за хората над 50.техният живот е изключително унизителен-или бчкат като охранители на някое бкп-ченге за 300 лева или глдуват.
27
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Защото и тунелНЯМА!
26
4
 
3
 
! Отговори
batmario преди 11 години
до 44Как го написа тва нещо бе измкр...
25
11
 
6
 
! Отговори
БСП преди 11 години
БСП ПОБЕДА
24
9
 
11
 
! Отговори
до 37 преди 11 години
Догодина стават 70 години Комунизъм в БГ !!Предлагам на септември всеки да закачи пред дома си празна тенджера и червено знаме!Честито на печелившите,за останалите-изборите са скоро,желая ви успех!
23
2
 
14
 
! Отговори
до 29 преди 11 години
Ваша милост наистина ли не виждате по - далеко от носа си или просто така ви устройва ? От кога стана модно да е отчаян и обезверен човек ?Ако е пълна България с успели и благоденстващи хора , защо говорят за очакващо се лавинообразно увеличаване на броя самозапалили се ... аа верно , щото е модно .Да Ви кажа Ваша милост и на всички префърцунени на които им е крайно неприятно да се палят доведени до отчаяние хора - *** !
22
6
 
7
 
! Отговори
abvlado преди 11 години
Ее, най после го докарахте на думи. Но в първия час на трагедията , баща му каза: НИЩО МУ НЕ ЛИПСВАШЕ. Така каза баща му в първите часове.
21
5
 
19
 
! Отговори
ПРОСТАЩИНА !!! преди 11 години
Тук се говори за погубен живот....а лакеите на простака БУДА плюят по червените.....След като си изметен от парламента от народа или МАТЕРИАЛА ,който между впрочем бе пратен от деББила да сади картофи.....след като си се насрал...и това в гащите ти няма как да кажеш че е от Станишев...просто замълчете.....
20
12
 
4
 
! Отговори
Уич преди 11 години
Напълно съгласна с 29! Такива новини не трябва да достигат изобщо до подрастващото поколение! Ще се превърнат в мода тия самозапалвания, както при емотата е мода да си режат вените.
19
2
 
11
 
! Отговори
Уич преди 11 години
Някои хора се борят за живота си, други си го отнемат заради пари! (facepalm)
18
7
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Много ви моля *** недейте да бъркате Борисов с "комунисти"и ляво управление той и ГЕРБ са дясна партия член ЕНП с седесари и костовисти са в една партия в Европейския съюз и са по уважавани от тях там и в България.Най голямото зло за България са костовистите.