Самозапалилият се Димитър все още е в тежко състояние

Той е с опасност за живота, на командно дишане
Обновена: 15 мар 2013 10:46 | 15 мар 2013 10:46,
92
Самозапалилият се Димитър все още е в тежко състояние
Снимка: Булфото

Състоянието на Димитър Димитров, който се самозапали пред президентството в сряда остава тежко, съобщиха от “Пирогов“. Мъжът остава с опасност за живота, на командно дишане.

Майсторът ковач се  заля с бензин до фонтана до президентството на 13 март. Трима гардове на НСО успяха да се намесят и да угасят огъня.

Още по темата
Димитър Димитров е с изгаряния по цялата глава, шия, гърдите, част от врата и пръстите на двете ръце, а състоянието му се утежнява от това, че той е вдишал от токсичните газове и пушеците.

Преди малко повече от две седмици Димитров е бил с инфаркт, лекувал се е в Трета градска болница. Всички това утежнявало прогнозата за живота на пострадалия, обясниха лекарите веднага след инцидента.

За по-малко от месец това е четвъртият случай на самозапалване на хора. Първият беше във Велико Търново, където мъж на средна възраст се запали на пешеходна пътека и почина на път за болницата. 36-годишният Пламен Горанов се самозапали пред Община Варна в знак на протест, след което и той почина.

В Раднево пък се самозапали 53-годишният Венцислав Василев, който също почина в края на миналата седмица.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
BOLEN MOZAK
46
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
еврей , давидови клонки , еврей , самозапалвания .....
45
1
 
6
 
! Отговори
Chikatilo преди 11 години
до 82...Мерси там ше ни чакаш нали знаеш? :) Айде до скоро !
44
0
 
1
 
! Отговори
от анонимен 61 преди 11 години
До анонимен 64Я ми цитирай извадка от статията, където е написано името на Б.Борисов или някой друг политик /включително и от опозицията/ и не се напъвай толкова много, току-виж си пламнал и ти ;)...ще вземат да те обявят и тебе за герой..а относно на кой викам комунист...знаеш ли поговорката "Не питай за лудото, то само ще се обади"...та ...направи си изводите.И не съм привърженик на нито една партия, безпартийна съм, а да ....и не съм мъж, за да ми говориш в мъжки род!Капиш?
43
4
 
15
 
! Отговори
СЪВЕТНИК преди 11 години
Нека се палят *** то сега е модерно :) Червената хунта им киха доволно да го правят...само балъците си мислят, че е от ''тежко бреме''
42
9
 
2
 
! Отговори
Запалете се ГЕРБерас преди 11 години
ГЕРБ отново инструктира структурите си с имейли и SMS-и, предаде репортер на БГНЕС. "Здравейте, приятели и колеги! Молим ви за пълна мобилизация! Днес, събота и неделя да съберем подписи в подкрепа на ПП ГЕРБ! 10:00-17:00 ч. НА... Това гласи SMS, изпратен от ГЕРБ до членовете на партията с призив за мобилизация.
41
1
 
2
 
! Отговори
илчев преди 11 години
До Анонимен адът е тук и сега.....
40
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това да се самозапалиш на улицата.....и какво доказва с това човека???????????????
39
1
 
3
 
! Отговори
до 63 преди 11 години
Те за това много коли пламват напоследък,а в полицейските сводки пише,че е технически проблем!А стават и други "изненадващи" неща!
38
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Работи, за БГ чорбаджия, да си чакаш заплатите 5 месеца, да те лъже лъже и накрая да не ти даде парите и институциите да са абсолютно безсилни...
37
0
 
7
 
! Отговори
до 61 преди 11 години
Че *** пишат тук е верно!Но 20 лева не са мършава пара!!Работи за БГ Чорбаджия изедник и после говори!Просто тук некои са се продали за пари!
36
4
 
7
 
! Отговори
до анонимни 59 и 60 преди 11 години
обърнете внимание на темата, не става и дума за Борисов.Моля не спамете тук, те сте на правилното място и е вероятно да не ви платят мършавите 20 лв. червени *** такива!
35
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен 56като го разбираш така, ти лично би ли се самоунищожил?И защо мислиш, че нерешимите противоречия, непременно трябва да водят до самоунищожение на обществото?Я пак прочети това което си написал/а!Или може би аз не те разбрах правилно!Как може изобщо да помислиш за: "...развитие е необратимо и самоунищожението на това общество е неговият естествен финал."Не мога да се съглася, че естествения финал е самоунищожението!.."Няма начин, да няма начин" ;)... по-добре повярвай в тези думички
34
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
а всички осигуряващи плащат лечението на една откачалка-самоубиец и после пълнят форумите с безумни коментари....никакъв герой, човек без кауза, гръбнак и мозък в главата, жалко за страданията, на които се подложи сам, но никой не му е виновена иначе е прав колегата - високи заплати ще има при яко бачкане, не може балкански манталитет с претенции за немски заплати и не забравяйте, че и германците стачкуват за 3 процента увеличение, а и него трудно го получават
33
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А може би тези самоубийци са индикатор за това, че обществото ни е стигнало до етап, в който противоречията са нерешими; че това развитие е необратимо и самоунищожението на това общество е неговият естествен финал. Аз така го разбирам.
32
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
моля, нека тези които обявяват самоубийците за национални герои да ми обяснят по какъв начин решават проблемите си самозапалвайки се?Не забравяйте, че това е един от най-големите грехове във всички религии.Дори преди години самоубийците не са ги погребвали!Това ли е начина да си решаваме проблемите?За мен, това са слабохарактерни хора, манипулирани от секти, и моля журналистите да престанат да правят опити да ги правят герои...това са грешници, отказали се от живота, но това не решава проблеми!
31
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
...лукави и лениви рабе ...27. затова трябваше парите ми да внесеш на банкерите, а аз, като дойдех, щях да си прибера своето с лихва; 28. вземете, прочее, от него таланта и го дайте на оногова, който има десет таланта; 29. защото всекиму, който има, ще се даде и преумножи, а от оногова, който няма, ще се отнеме и това, що има; 30. а негодния раб хвърлете във външната тъмнина: там ще бъде плач и скърцане със зъби. Като рече това, извика: който има уши да слуша, нека слуша!
30
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На физическо-ментално ниво адът е място и там има истинско, неописуемо страдание. Особено за самоубийците то е по-жестоко от това да ви опържат живи във врящо олио. Мъчението, през което минават самоубийците във финия физически и витален свят, е невъобразимо и непоносимо. Те дълго време няма да се преродят отново. След като страдат във витала години наред, когато накрая се преродят отново, те ще имат някакъв дефект - слепота, парализа и какво ли още не. И това няма да е само за един живот.
29
1
 
5
 
! Отговори
до 45 преди 11 години
Бог който носиш в сърцето си!Там няма място за Богове!
28
2
 
6
 
! Отговори
Kerosin преди 11 години
Искате ли германски заплати - да искаме всички.Ще си променти ли българския манталитет да стане като този на германеца - почти никой не иска.Ще намерим ли начин за гермаснки заплати с български манталитет? Почти всеки си мисли че има такъв, но кога ще го намерим?