Ражда се ново могъщо движение

Енергията е по-голяма от 3-4 партии, смята Михаил Неделчев
27 юни 2013 07:26, Петя Славова
102
Ражда се ново могъщо движение
Михаил Неделчев. Снимка: Булфото

"Ражда се ново могъщо движение", казва в интервю за "Преса" проф. Михаил Неделчев, депутат от групата на СДС във ВНС и в 36-ия парламент.

Той е убеден, че сегашният политически цикъл изисква не просто механично обединение на т.нар. десни партии. Енергията е много по-голяма от енергията на три или четири партии.

Политическата система на България трябва да преживее голям трус, който може да означава и преутвърждаването на нова политическа система.

Могъщото движение, което трябва да се роди, ще има своите нови лидери, а досегашните партии от десния спектър трябва да се присъединят, да се влеят, без да се разпускат. Те трябва да търсят своето лидерство в една по-голяма общност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
0
 
6
 
! Отговори
Учител преди 10 години
Този пък къде е професор? Аз поне го знам колко е ***, щото съм го учил, ами вие не разбирате ли простотиите, които говори? Ами да сте чували случайно за "професорска глупост"? Ето ви я нагледно.
87
2
 
5
 
! Отговори
????????? преди 10 години
1. Защо беше нужно да се разтуря коалицията СДС и да се регистрира СДС като единна партия? Та сума ти седесари се видяха в чудо от рязко променената атмосфера в новосъздаденото "синьо ОФ",на кварталните заседания на което изведнъж започнаха да доминират новозаписали се, кресливи лелки-махленки, истински бивши ОФ-активистки.2. Защо после инициаторът на това безумие се отцепи със своя партийка ДСБ?3. Зако сега ДСБ заяви,че биха преговаряли с Кунева,но не и със СДС - т.е. пак ще разцепват сините!
86
4
 
8
 
! Отговори
Мей-мей преди 10 години
ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ПРОТЕСТИТЕ/НЕЗАВИСИМО ДАЛИ ГИ ОДОБРЯВАМЕ ИЛИ НЕ/СА САМО В 3 ГОЛЕМИ ГРАДА.КЪДЕ Е ДРУГАТА ЧАСТ ОТ СТРАНАТА?НАЛИ ПО МАЛКИТЕ ГРАДОВЕ ИМА ПОВЕЧЕ ПРОБЛЕМИ И БЕЗРАБОТИЦА?
85
3
 
14
 
! Отговори
ТАТО преди 10 години
ТОЗИ *** НА КЪДЕ СЕ Е ЗАПЪТИЛ,И НА КАКЪВ СЕ ПРАВИ ,ВСИЧКИ СТАРИ *** ИЗПЛУВАХА НА ТЕЗИ МАНИФЕСТАЦИИ,КАКВО НОВО ОТ ТЕЗИ ИСКУФЕЛИ ТИКВИ ,ДА НЕ ВИ РАЗКАЗВАМ ВИЦА ЗА НОВИЯ БАРДАК.
84
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Бухал рисърч
83
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
profesoro e profaniasalMisho fnimaia f kartikata sho edin Mishi mnogo znai i zema 4e se pomina ot smrt 4rez umirane..ne 4e ti si onia rabotnik deka zatvaria takite na birata ama si edno ot tapite na tapite da te neutepatkork e tva ne e deka go duhase
82
1
 
12
 
! Отговори
преди 10 години
Лошото е, че ние българите все чакаме да дойде някой да ни оправи!
81
18
 
24
 
! Отговори
Бухал рисърч преди 10 години
Според вас кое е по добре за страната:а) Незабавна оставка на правителството (+)илиб) Да се оставят 100 дни да работят и тогава да се прецени (-)
80
3
 
10
 
! Отговори
познай преди 10 години
Още малко за този на снимката - заедно с Ал Йорданов са свидетели на акция на Солидарност в Полша... и стават демократи.. Не обръщайте внимание на това, че те са били там командировани, досетете се сами от кого.Актива им е много голям, та те са разговаряли с активисти на Солидарност Как да не се подредят в първите редици на новосъздаденото СДС..А после беше по-лесно - улиците пак бяха пълни с хора, без да е ясно на всички , какво се случва.Много после проумяха, но вече беше късно.
79
1
 
5
 
! Отговори
ОТ ФИЛИПОВЦИ преди 10 години
До Дедо Йоцо не виждаТи какво имаш против Филиповци.Жителите на кв.Филиповци,са родени в Тина Киркова и саСофиянци.А тези от жк.ПРЕЗ 1960 г им построиха къщички и така се роди ЖК.фИЛИПОВЦИ./*** комплекс/А ти от къде си дошъл в София,та коментираш Филиповци селянче.
78
4
 
1
 
! Отговори
червен боклук преди 10 години
До 80- БРАВО! Чудесен коментар!
77
6
 
9
 
! Отговори
Престъпници! преди 10 години
"Трябва нова система" , в която да се включи Костов.. ***, кво ще му е новото тогава! Сините вместо да се включват отново, да ходят в затвора при своите БСП-арски приятелчета! Ново значи НОВО, не да си въртим еди и същи имена през 3 години! Тия не стават! Те са за затвора! Видяхме ги вече всеки имаше своят шанс да си открадне за него си, СТИГА ВЕЧЕ!
76
11
 
26
 
! Отговори
Дедо Йоцо не вижда преди 10 години
Изпадналите зад борда десни получават МОЩНО медийно представяне! Това е!! Щом са толкова мощни що не направят митинг в Орландовци или Филиповци ???Три площада в София не са България!
75
3
 
10
 
! Отговори
Inferno преди 10 години
Ей Шок! На път съм да повярвам, че има възкресение. Щом и ти изникна от небитието, значи е възможно брадатите кешиши да са прави. Вече Еди даде заявка, виждан е Луджев, чувам името на "дълбоко принципния" партизански син (нищо лошо, дълбоко уважавам баща му!) Николай Василев. А може би времето да не е еднонасочено...Бр-р-р, студено!
74
7
 
18
 
! Отговори
гризли преди 10 години
Един кабинет съставен от чужди експерти(германци,французи,холандци и т.н.) би стабилизирал страната.Тези всички *** до ушите псевдополитици дето само се чудят как да крадат за 4 годишния си мандат АУТ от Парламента !
73
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
още един наскачал се червен.
72
15
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ОСТАВКА!ИЗБОРИ!СЕГА!И защо всички трябва да се съобразяват с мнението на 20 хиляди? май , май, доста повече са гласували са трите партиие в парламента. Ставате вече нагли, не пречете да се работи, защото всичко се пише на наш гръб, зимата идва!
71
1
 
16
 
! Отговори
ИСТИНА преди 10 години
МОГЪЩО НАСИРАНЕ
70
1
 
32
 
! Отговори
88 преди 10 години
КАКВИ СА ТЕЗИ АРХИВИ .ПРОВАЛЕНИ ПОЛИТИЦИ ГОВОРЯТ ЗА СВЕТЛО БЪДЕЩЕ
69
1
 
14
 
! Отговори
льольо преди 10 години
Бла-бла-бла....Ей така тези "сини" мишоци,повечето от които са си ченгета,през 2009 година се самозаблуждаваха,че мутрите от ГЕРБ ще им стоят чинно и ще ги слушкат,щото са голеееми демократи.Да,бе,да!Лично питах един от тях"Как ще ги накарате да ви вървят по свирката и да спазват вашите правила,след като те са мнозинство?"Отговорът бе.че "Знаели как".Знаели,ама не можели,както се оказа."Едно е да искаш,друго е да можеш,пък трето и четвърто-да го направиш!"