Контрапротестът събра привърженици на Орешарски

Хората се събират обичайно край пилоните на НДК
3 авг 2013 14:08, Петя Славова
74
Контрапротестът събра привърженици на Орешарски
Снимка: Булфото

За пореден 38 ден на пилоните на НДК се събраха привържениците на кабинета "Орешарски". Там продължава да се събира и подписката за подкрепа на правителството, съобщи БНТ. Въпреки уверението, че контрапротестът няма да излиза във ваканция, днес събралите се хора бяха по-малко от обичайно.

Организаторите на контрапротеста казаха, че в понеделник тук, пред пилоните на НДК няма да се проведе традиционното събиране на защитниците на правителството заради обявения ден на траур.

Очаква се от следващата седмица контрапротестът да навлезе в нова лятна схема и ще се провежда във вторник, четвъртък и неделя.

Във вторник контрапротестиращите ще се съберат пред Столична община, където ще настояват Фандъкова да определи дата за местен референдум за прекратяване на концесията на Софийска вода.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
2
 
3
 
! Отговори
Дядото преди 10 години
ей, младежите, не се гаврете с нас възрастните....щях да ви кажа нещо, *** вие си го знаете :)
54
3
 
2
 
! Отговори
Лала преди 10 години
Ей , Пенсионери сладко за малкото пари с които ви манипулират че ви дават ще слънчасате и няма да им се на радвате ако изобщо го усетите тези пари.
53
2
 
1
 
! Отговори
smehurko:))))))))))) преди 10 години
До ИВАНЗААпропо :)))))))))))) срещу два сандвича и безалкохолно са там :)))))))))))))))))))))))))))
52
1
 
0
 
! Отговори
smehurko:))))))))))) преди 10 години
До ИВАНЗАНе личи да сте ерудиран :) професионалист от тях ли сте :)))))))))))))))))))Много бързо забравяте коя партия е забранена със ЗАКОН.2? как ги събраха 8о човека над300.000.000 подписа както с купените гласове и мъртвите души ли:) 3? личи си и от свършената работа от това правителство с подкрепата на пилоните:)))))))))))) Стари к...ви нов бардак не става.4? кой ограби България тез който сега са на власт................
51
2
 
4
 
! Отговори
До megi 55 и slav преди 10 години
До megi 55Тези хора са станали възрастни и това вече е подвиг. Предполагам, че всеки от тях е работил честно и съвестно. Ти Меги, може и да не станеш възрастна, защото липсата на човечност, злобата и цялата ти негативна нагласа подкопават здравенцето ти. А ако станеш и ти пенсионерка, ще ти е суперпротивно да ти каже някой, че те храни.slav, а ти откъде разбра, че човекът с вестника не знае как да работи с мобилен телефон? Той, повярвай ми, има много повече разум и житейски опит от теб.
50
6
 
5
 
! Отговори
Коко преди 10 години
Интелигентните и красивите не обиждат възрастни хора! Вие защо го правите? Нито сте интелигентни, нито красиви. Просто сте една синьо-герберско-реститутска ***!
49
3
 
8
 
! Отговори
slav преди 10 години
аххаах този с вестника незнае как се ползва мобилен телефон не мерси не искам такива да решават съдбата ми много благодаря за което.
48
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
четете весника, най добрия, можете много да научите от него, чудесна реклама, само така
47
9
 
5
 
! Отговори
ИВАНЗА преди 10 години
ЗА ОРЕШАРСКИ ИЗРАЗИХА С ПОДПИС ПОДКРЕПА 320000 ЧОВЕКА. НЕКА ОПОЗИЦИЯТА ДА ИЗРЗИ ТАКАВА ПОДКРЕПА ЗА БОЙКО БОРИСОВ. ИСКАТ ВЛАСТТА КАКТО ПЪРВАНОВ ИМ Я ДАДЕ ПРЕЗ 1997 Г. СЕГА ИМАТЕ ПРЕКРАСНА ВЪЗМОЖНОСТ ДО 2017 ГОДИНА ДА АНАЛИЗИРАТЕ ЗАГУБАТА , ДА ОРГАНИЗИРАТЕ ВАШИТЕ ПРИВЪРЖЕНИЦИ И ДА СПЕЧЕЛИТЕ СЛДВАЩИТЕ ИЗБОРИ.
46
8
 
10
 
! Отговори
megi 55 преди 10 години
Тези възрастни и уж болни хора нямат ли деца да ги вразумят на тези жеги да си стоят в къщи?Ако трябва да стоят на това слънце на опашка за пенсиите ще овикат орталъка но нали са кадри на столетницата са упорити!
45
8
 
11
 
! Отговори
5f5 преди 10 години
По-мъртви души нямаше ли??
44
9
 
8
 
! Отговори
5f5 преди 10 години
По-мъртви души нямаше ли??
43
8
 
9
 
! Отговори
Нощен скитник-отново преди 10 години
vbox7/play:c2c68d05 Поздрав за другарите и другарките, от групата на червените вампири. Съветвам ви, да се приберете и да престанете. 100 пенсионера на по 70-80 години и Мишо Шамара не са бъдещето на България!!! Вместо да си прекарате спокойно старините, вие се мислите за млади, и ходите да протестирате пред Ндк. Вървете. То при 35 градуса без сянка, млад човек може да умре, пък да не говорим за вас. Пък и ще вземете да изгорите...
42
10
 
7
 
! Отговори
Боби преди 10 години
Иначе, аз самият спрях да ходя на протестите, заради разголването, одобрено от протестиращите, което е не по-малко скандално от назначението на Пеевски.
41
7
 
14
 
! Отговори
2013 преди 10 години
Е каква ваканция, те там са 90% пенсионери.
40
7
 
14
 
! Отговори
Лала преди 10 години
Айде всичко превърженици на правителство на почивка. Вашите любими не са в парламента вече, отпочинете че на вашата възраст лоши неща стават под това слънце, дано !!!
39
1
 
5
 
! Отговори
монополите преди 10 години
дата за местен референдум за прекратяване на концесията на Софийска вода.Не съм с тях,но съм за решаване на проблема със софийска вода и особено Топлофикация.Управляващите ако успеят да премахнат крепостничеството към топлофикацията ще спечелят.Ама не смеят
38
20
 
5
 
! Отговори
Той е преди 10 години
Млади,красиви,но крайно злобни и цинични.Мерило за възпитание и култура
37
27
 
5
 
! Отговори
Дядото преди 10 години
На младежите дето псуват нас възрастните мога да кажа следното: имам доста кожа около ..я, тъй, че могат да я хванат и местят напред-назад, докато им се изцвъкам ***.
36
6
 
13
 
! Отговори
1 преди 10 години
Dano nqmate vreme da se priberete ot ploshtada dolni starchoci mrete komunqgi dolni mrete