Преподавателите в СУ няма да излизат в принудителен отпуск

Ръководството на университета ги призова за търпение
6
Преподавателите в СУ няма да излизат в принудителен отпуск
Окупацията в СУ продължава. Снимка: архив, БТА

Ръководството на Софийския университет опроверга слуховете, че преподавателите и служителите ще бъдат пускани в принудителен отпуск заради окупацията от недоволни студенти в съобщение, публикувано на сайта на СУ.

Ръководството се обърна с призив за запазване на спокойствие към всички преподаватели и служители на Алма матер във връзка с продължаващата акция на студентите.

Ръководството на университета призовава преподавателите и служителите да носят със себе си своите служебни карти, както и да не влизат в пререкания със студентите.

В същото време то призовава студентите да спазват договорката администрацията да изпълнява всекидневните си задължения, за да не нарушава Софийският университет многобройните си договори, както и студентите да бъдат обслужвани поне на елементарно ниво.

Като припомня, че диалогът със студентите е ежедневен и не е прекъсвал от първия ден на тяхната акция, ръководството на Софийския университет отново се обръща с призив за търпение към всички преподаватели, студенти и служители и изразява настойчивата си надежда, че учебният процес в Ректората ще бъде възстановен в най-скоро време.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Спокойно драги преподаватели. Соросци, Прокопиевци, Борисовци, Плевнелиевци и сие, окупаторите-студенти, ще ви изплатят полагемите ви се заплати, дори и моралните щети, които ви нанясат. Те са демократи, те са олигарси, те са финансови престъпници, но и любимци на медиите. Медиите и те финансирани от гореописаните, могат също да дадат своя паричен принос към бедното ви съсловие.Така,че продължавайте да галите с перце тези престъпници.
3
2
 
10
 
! Отговори
чудна работа преди 10 години
Недоумявам как така ректорът не е в състояние да се справи със създалата се ситуация? Или е много дезориентиран, или подкрепя този водевил. Защо в СУ не се организира подобен на *** референдум? И ако резултатът е същия, дришковците с шалтетата ще бъдат натирени в най-близката градинка.
2
0
 
9
 
! Отговори
dolu idiotite преди 10 години
Ne na sorosoidite,koito omazaha Alma Mater,prestypnizi
1
3
 
6
 
! Отговори
Don Claude преди 10 години
Аре млъкни с тъпия си телеком бе, хомлес!

Спонсорирани публикации