Влюбих се в Сергей като ученичка!

Моника Станишева с четирите си деца при Гала
Обновена: 8 ное 2013 14:54 | 8 ное 2013 14:52, Петя Славова
112
Влюбих се в Сергей като ученичка!
Моника Станишева. Снимка: Булфото

„Влюбих се в Сергей като ученичка“. Това сподели съпругата на лидера на БСП и председател на ПЕС Сергей Станишев –  Моника. Пиар експертът гостува в предаването „На кафе“ по Нова телевизия.

Моника пристигна в студиото с четирите си деца – 14-годишната Моника и 13-годишния Венцислав, чиито баща е бизнесменът Венци Йосифов, и 2-годишната Дария и бебето Георги, които са от лидера на БСП.

Тя коментира нападките срещу нея и фирмата й и ги определи като опит да бъде сринат имиджът на настоящия й съпруг. „Когато чувам каква помия се излива върху мен, ми става адски неприятно. Няма смисъл да се отговаря на такива хора. Наясно съм, че се опитват да уязвят Сергей. По случаите, за които се говори за мен, съм давала много ясни обяснения. Аз съм показала всичко, което съм правила“, изтъкна Моника Станишева. 

Тя се оказа и непоколебима в идеята, че ако отново се почувства лично обидена, не би се спряла да потърси правата си в съда: „ Решила съм, че вече ще си търся правата по съдебен ред при бъдещи коментари, защото всички граници бяха минати".

В семейството си Моника се чувства сигурна и щастлива. Разбира се добре и с настоящия си, и с бившия си съпруг, като определи отношенията помежду им като в „едно голямо италианско семейство“.

Госпожа Станишева си спомни, че се е запознала с бившия си съпруг, докато е била репортер в „24 часа“. Със Сергей се среща през 2006 г., когато е избрана да работи по кампанията на президента Първанов. „Сергей като лидер на БСП беше много ангажиран. Всичко беше професионално, по никакъв начин не съм допускала нещо да се случи“ спомня си Моника.

Тя определи съпруга си като затворен човек, но добър и чувствителен. Отношенията между двамата са се задълбочили след 2009 г., когато Станишев е изживял труден момент. Именно тогава е разкрил себе си пред Моника и тя е разбрала какъв човек е той.

Децата споделиха за майка си, че е строга, но готви доста добре. За доказателство Моника приготви в студиото рецепта „Ломска саламура с пиле“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
0
 
1
 
! Отговори
13952 преди 10 години
Бих казала - зайкиня. И то от определени донори. Тази женица ще ражда докато пукне. Ама само от богати мъже. Какво от това че може да готви някаква чорба. Да са живи и здрави децата, ама там любов няма. В нейния живот всичко е сделка. Жалка провансалска психика.
87
1
 
10
 
! Отговори
12 преди 10 години
Тази невинна девица винаги е намирала подходящото легло ,в което да прилегне и после като се събуди да види ,че банковата и сметка се е увеличила.Нали се сещате ,че не случайно се е омъжила за дядо Венци.Помогна му да фалира банката и после се оглежда за други ЧичкоПаричковци.Въобще не ми я хвалете ,пък най-малкото не я съжалявайте.
86
1
 
12
 
! Отговори
ЦВЕТА преди 10 години
Хайде,бе!В Станишко ли се е влюбила,или в позицията,която заема?Направо й повярвах!Затова първо мина през Венци Йосифов,докато се докопа до Сергейчо,защото пари без власт......... не е сладко.Нали се сещате?
85
1
 
11
 
! Отговори
Соня преди 10 години
То и аз бих се влюбила в някой друг милион и то от пръв поглед .....
84
1
 
8
 
! Отговори
Реалист преди 10 години
До Стоян 85......Разбира се 4 деца , хубаво , но не всеки има нейните милиони .. Тя може и 40 да има , но младите от народа не могат и едно дете да си позволят като няма пари ....
83
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Женицата да се готви да ражда още на следващия! Защото тоя скоро ще падне от власт!
82
2
 
15
 
! Отговори
Хектор преди 10 години
Ей на това му казват-СЛЯПАТА НЕДЕЛЯ.Представи си да видиш подтичващ плъх насам-натам и да се влюбиш в него.....................
81
1
 
14
 
! Отговори
Путев преди 10 години
Нещо им запари под трътките на тия. Чекаме. Ке паднат.
80
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
не знам колко сме *** ние, но вие червените лами наяждане нямате, тоя ПР предполагам трябва да изчисти омърсеното семейство - да ама не- предпочитам да съм *** лумпел отколкото продажна к....аА по въпроса с мутрите, *** тя редовно си ходи с такива
79
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Децата " на Станишеф са плод на умела PR- акция, измислена от самата Моника.Така Станишев вече не е ГЕЙ, а Йосифов нема да я лиши от кинти при развода . Всички са доволни, само българският народ ще има да плаща заеми за милиарди ,докато съществува
78
18
 
13
 
! Отговори
стоян преди 10 години
вместо да похвалим това момиче,че има 4 деца,които няма да бъдат генно простаци,а ще бъдат хора от които следващите поколения деца да се учат и подражават-интелигенти,умни и т.н. някои сегашни хора с малко умствен багаж,освен да хулят,друго не правят.през сициализма ми се родиха 3деца и който не е отглеждалпо-вече деца,не знае какъв зор е.поздравете момичето и съпруга й,и не я наричайте с обидни квалификаций. и така да е ,заслужава уважение,заради децата си.какъв бил единият,какъв другият,децата
77
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И защо не се ожени за него ,а стана секретарка на Дедото ,собственик на Първа ачастна банка ? От там любовница и те така ?Пчтенние хора се борят за любовта си ,а ти си долна, некрофилка !
76
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тя определи съпруга си като затворен човек, но добър и чувствителен. Отношенията между двамата са се задълбочили след 2009 г., когато Станишев е изживял труден момент.Мухаха..Не *** овца, Станишев 2009 му трябваше да си пере имиджа и да прави деца пред изборно....И хвана тебе,да ти направи 2 деца....ти ли си *** или само ти не си го разбрала
75
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Sarceto mi se razvalnuva kato prochetoh za tozi ROMANS, a kato kartinata se dopalni I s ITALIANSKOTO SEMEISTVO samo ne se razplakah.
74
25
 
12
 
! Отговори
СИМА преди 10 години
КАКВИ ПРОСТИ ХОРА ИМА В ТАЗИ ДЪРЖАВА КАТО ПРОЧЕТЕТЕ КОМЕНТАРИИТЕ И ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАМЕ БЪЛГАРИТЕ - ДНЕС ГЛЕДАХ МОНИКА С ДЕЦАТА СИ ПРИ ГАЛА НЕ СЪМ ПРИВЪРЖЕНИЧКА НА БСП НО МНОГО МИ ХАРЕСА ТАЗИ ЖЕНА УМНА,ВЪЗПИТАНА МНОГО ИНТЕЛИГЕНТНА РЯДКО СА БЪЛГАРКИ КАТО НЕЯ ПОЗДРАВЯВАМ Я ЗА ТОВА ДАНО МНОГО БЪЛГАРКИ СА ГЛЕДАЛИ ПРЕДАВАНЕТО И ДА СИ ВЗЕМАЛИ ПОУКА ЗА НЯКОИ НЕЩА - БРАВО МОНИКА ПОЗДРАВЯВАМ ТЕ И ЗА ПРЕКРАСНИТЕ ДЕЦА
73
7
 
35
 
! Отговори
Muntcho Demokrata преди 10 години
Влюбих се в Сергей като ученичка...Моме, моме, освен че си нагла и си много ***! Кого ще излъжеш, освен себе си - ..При теб продажността е от алчност, докато при повечето * главно от бедност. Преди по любов се ожени за седемдесетгодишен банкер, нали?
72
7
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Clarinetov.....АКО ВСИЧКИ БЪЛГАРКИ ИМАХА ПАРИ КОЛКОТО МОНИКА, ВСЯКО СЕМЕЙСТВО ЩЕШЕ ДА ИМА ПО 3 ДЕЦА....АМА НЕ ВСЯКА БЪЛГАРКА ХАРЕСВА НАЧИНА ПО КОЙТО МОНИКА Е НАТРУПАЛА ТЕЗИ ПАРИ.......ТО И САМИЯ ФАКТ , ЧЕ ВСИЧКИ Я НАРИЧАТ НА МАЛКО ИМЕ, КАТО ФОЛК-ЗВЕЗДА Е МНОГО ПОКАЗАТЕЛЕН.....А, и още нещо-натиснах Ви бутона ''ХАРЕСВАМ'' ПО ГРЕШКА.....НЕ СЕ РАДВАЙТЕ.........
71
3
 
26
 
! Отговори
НЕТЬ преди 10 години
Ваджайнин се обличал като ученичка и Серго го е шляпакал по дупето ,когато са имали КУРс....
70
2
 
36
 
! Отговори
Класна преди 10 години
Сергей като ученичка!? Само е бил облечен като ученичка или е влязъл в роля?
69
2
 
60
 
! Отговори
Петър преди 10 години
Ееее,то не бе медиен PR,не бе чудо!Тази лисица ли се е влюбила в него като ученичка!Затова се ожани за далеч по-вързстния и много богат шеф на ***.Тази жена е такава манипулаторка и лъжкиня.На нито дума на трябва да й се вярва!

Спонсорирани публикации