Разпитват Бисеров в петък в столичното следствие

Бившият депутат е наел двама адвокати
Обновена: 14 ное 2013 07:56 | 14 ное 2013 07:00, Красимир Ангелов
47
Разпитват Бисеров в петък в столичното следствие
Христо Бисеров. Снимка: Булфото

Бившият зам.-председател на Народното събрание Христо Бисеров ще бъде разпитан в петък в столичното следствие по делото срещу него за пране на пари, данъчни престъпления и подаване на невери данни в Сметната палата, съобщава „24 часа“.

Бившият депутат, който подаде оставка и като зам.-председател на ДПС, вече е упълномощил двама адвокати, които да го защитават. Вчера те са били на предварителен разговор в следствието, където са депозирали пълномощни от своя клиент, твърди изданието.

Още по темата

Предишните дни адвокатите на няколко пъти отказали да получат призовката на Бисеров, тъй като нямали официален документ, че са ангажирани с делото.

Както Dnes.bg съобщи, Софийската градска прокуратура е образувала досъдебно производство за данъчни престъпления и пране на пари срещу Христо Бисеров и доведения му син Ивайло Главинков
, както и за документно престъпление срещу Христо Бисеров. Това стана 3 дни след като депутатът обяви, че напуска парламента и политиката по лични причини.

Три превода за общо 315 000 долара и 130 000 евро от сметки на Бисеров в Швейцария към други сметки на Главинков в македонска банка, а от там към офшорни дружества, са в основата на делото за финансови престъпления. За две от трансакциите през 2012 г., имало информация в ГДБОП още миналата година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още по темата: разпитХристо Бисеров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Разпитват Бисеров в петък в столичното следствиеE и? Някой мисли ли, че ще има последствия? Аз лично мисля, че нищо няма да се случи.
34
0
 
4
 
! Отговори
Debora1 преди 10 години
Plateni medii, slujat na "partiini" lichni interesi.
33
0
 
2
 
! Отговори
info. преди 10 години
До ВикиПитър Литглоу това е един от хората в заткулисието
32
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До muzakaТрябва да платим повече на съдията, отколкото може да плати политика... :))) Иначе няма как да стане!
31
0
 
10
 
! Отговори
CVETA преди 10 години
Години наред!!!!!!Вчера-Пеевски,днес-Бисеров.Кой ще е следващият?ДОКОГА??????????
30
0
 
17
 
! Отговори
Вики преди 10 години
Димки и пушилки, фанфари и прожектори - никого няма да осъдят, и нищо няма да се промени. ДС в лицето на генерал Гоцев управлява БГ задкулисно и така ще бъде.БГ е заразена от нелечим вирус привнесен от Русия.Русия е заинтересувана да сме зле и лесно управлявани.
29
0
 
17
 
! Отговори
НАСРАН ДЕПУТАТ преди 10 години
Какво ще разспитвате бе смешници!?Ха,ха ,ха..Намерили кой??Не разбрахте ли че ние от парламента сме НЕЩО,а вие народа НИЩО!A сега какво сме ви подготвили,направо си стегайте багажите и да ви нема.До 10год. трябва да ви ислямизираме всичките!!Това е нареждането!Ако не ние..то братята сирийци ще го сторят.Щели да ме съдят?!ХА,ХА,ХА
28
1
 
34
 
! Отговори
отчаян преди 10 години
Не мислех да го пиша,но вече взимам да си мечтая пак Бойко да е на власт.Тези *** от ДС правителството да ми назначават глигани като Пеевски,никакви мерки за безработица-дори напротив,само закриват работни места и позиции,милиони изчезнали уж за бежанци,които са пъхнати в срутени сгради без тоалетни дори,за няколко месеца заемите им минаха 2 милиарда,никакъв ръст на икономика и заплати,да се ограждат с полиция и да се пъхат в коли,които 1 нормален работник не може да изплати за 2 живота
27
1
 
15
 
! Отговори
muzaka преди 10 години
Днес Хановерски съд започва разглеждането на дело срещу бившия президент на Германия Кристиан Вулф, информира Дойче веле.За пръв път бивш държавен глава на Германия ще се изправи пред съд. Вулф е обвинен за възползване от служебното си положение, за да получи лични изгоди в размер на 719 евро и 40 цента.Аз искам да попитам всички от форума: какво трябва да се направи за да се осъди един политик в България съгласно нашия НК./наказ.кодекс/.Моля само приемливи предложения.
26
0
 
12
 
! Отговори
Д-р МАХМУРЛИЕВ преди 10 години
Бисеров да мълчи като Комунист по време на разпит!
25
2
 
9
 
! Отговори
qur4u преди 10 години
Делото "Сапард" 2 започва.......
24
0
 
5
 
! Отговори
123 преди 10 години
Протестите пред Сметната палата в петък..
23
0
 
18
 
! Отговори
31316 преди 10 години
Прокуратурата и съдът ще поработят, ще отчетат дейност може би след неколко години, ще се отложат неколко пъти делата и накрая НИЩО - разследващите ще си взимат заплатите, парите ще си останат у баце Христо.
22
0
 
14
 
! Отговори
Rumen преди 10 години
ПРЕДПОЛАГАМ СМЕТКАТА ОТ КОЯТО СА БИЛИ ПРЕВЕДЕНИ ПАРИТЕ Е ЗАПОРИРАНА. ОПАСЯВАМ СЕ, ЧЕ ОТ НЕЯ ЩЕ БЪДЕ ИЗВЪРЯШЕН НОВ ПРЕВОД ТОЗИ ПЪТ КЪМ СИДИИКИЯ СЪСТАВ ПО ДЕЛОТО
21
5
 
30
 
! Отговори
Spiro преди 10 години
Абе глупости, какви ги пишете?! Важни са на Цветанов наследствените апартаменти и футболните подвизи на Борисов, тия прехвърляния по офшорни банки кой го интересуват?! Някакви си 400К, преди това сигурно още няколко милиона, голяма работа! Преди това Доган официално прибра милион и половина, да не би "електората" да го интересува?! Те гледат на Бареков фалшивите снимки, на които уж бил Борисов, и цъкат ли, цъкат с език. Па после ще вземат по 20 лева на Коледа, и какво повече му трябва на човек?!
20
8
 
1
 
! Отговори
Данаил Десислав преди 10 години
Източниците на Аларма в гр. Велико Търново ни информираха, че се готви назначението на лицето Стефан Михайлов за директорския пост на НАП. Той е зам.-председател на общински съвет на община Велико Търново, както е и член на контролния съвет на партията на г-жа Мария Капон, ЕНП. В качеството си на общински съветник е допринесъл за спечелване на конкурс за обществена поръчка от фирма, собственост на съпруга на г-жа Мария Капон, на стойност над 830 000лв.Източници от обкръжението на това лице ни
19
0
 
15
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
И какво като е тука ? Вече е невинен ...??? Това го има само в държавите управлявани от секти. И сега като е невинен дайте му орден " Стара Планина ." Криви глави сте вие ейй , криви глави.
18
0
 
30
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Съсед съм с Марио Николов. Всеки ден си разхожда спокойно кучето по улиците, даже е от тези, които не се навеждат да почистят като се изтропа. Чета, че не могат да го открият да му връчат призовка. Аз пък се чудя кой готърси.Нека да видим дали ще е по-различен циркът с наш Христо.Ха дано, ама надали?!
17
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бисеров не беше ли дълги години сол ташака на Костов и псевдодемократитие от СДС?
16
2
 
5
 
! Отговори
Debora1 преди 10 години
Moje da e bil v chujbina choveka da si podredi neshtata.Blaze im na tezi advokati. Dobri pari shte napraviat pokrai tova delo.

Спонсорирани публикации