Пияният професор: Видеото е опит за саморазправа

Проф. Костадин Рабаджиев не подкрепя окупация, но и правителството
Обновена: 2 дек 2013 14:15 | 2 дек 2013 09:40,
258
Пияният професор: Видеото е опит за саморазправа
Проф. Рабаджиев в кадър от клипа "Морал на градус". Снимка: YouTube

Проф. д-р Костадин Рабаджиев, хванат в крачка от "Ранобудните студенти" да пие в СУ, обяви, че видеото е опит за саморазправа с него.

Още по темата
"Не подкрепям окупацията като форма на насилие и използването на университета като залог в една битка, която е предимно политическа. Но аз не подкрепям и правителството", каза той пред Нова тв.

Проф. Рабаджиев обясни, че преподавателите се били събрали на 26 ноември, за да отпразнуват няколко повода – нови академични титли, рожден ден на историка проф. Драган Драганов и раждането на бебе на техен колега.

"Едва ли има обществено място и институция, където по повод не се сервира алкохол", настоя той.

Представителят на Ранобудните Константин Голев, подчерта, че поантата от случилото се не е алкохолът и пиянството на професорите, а изречението – "един глупак да говори на един професор по този начин", заснето в клипа "Морал на градуса".

"Репликата, която не знаех, че е поанта, бе изпусната пред няколко души, които влязоха при мен и искаха да ме изгонят от аудиторията, обяснявайки, че не спазвам правилника на окупацията", оправда се проф. Рабаджиев.

Все още се очаква реакцията на ректорското ръководство на СУ, което ден след пускането на видеото в YouTube, обяви, че ще обсъди показанията на професорите по случката и ще направят своите предложения за наказания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


258
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
233
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ZZARSTVO BALGARIA i TARNOVSKA KONSTITUZZIA E SSpassenieto zza Balgaria...republikata E Palna Nazzionalna Katasstrofa ...
232
1
 
12
 
! Отговори
сифилис преди 10 години
волен и лютви = победааавсичко което е против това морално, честно и патриотично правителство е компромат защото е против правителствотодпс и атака = победааа
231
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Брей,брей колко морални сте.Че кой не черпи в предприятието или учреждението където работи когато има повод.А хората(според мен и професорите са хора) са останали след работа да се почерпят.Виж ако така почерпени се явят да четат лекции е друг въпрос.Аз да попитам "Студентски град" към университетите и институтите ли е или не и какво се прави там.Само да вметна ,че през 1986г като ми се роди сина така се напихме ,че играхме "Голо хоро" в общежитието-после ректора само ни смъмри .
230
3
 
20
 
! Отговори
Vesko преди 10 години
Абе има ли един единствен човек в тази държава, който като го хванат "по долни ***" да каже едно просто "Извинявам се, сгреших" било то професор, баба гууусиното или някой друг? Що за психиатрична клиника е тази държава? Пълна с психопати - хора които нямат никакво чувство за вина!!!
229
15
 
6
 
! Отговори
владетеля преди 10 години
ДО КОГА В БЪЛГАРИЯ ТАКИВА ХОРА КАТО РАНОБУДНИТЕ СТУДЕНТИ И ПРЕПОДАВАТЕЛИ ЩЕ ИЗЛАГАТ СТРАНАТА НИ ПРЕД СВЕТА СЪС ТЕЗИ ОТВРАТИТЕЛНИ ПРОЯВИ.ИЗГЛЕЖДА,ЧЕ ТЕЗИ СТУДЕНТИ НЕ НАБЛЯГАТ НАД УЧЕБНИЯ МАТЕРИАЛ ТАКА ,КАКТО НА ПРОТЕСТИТЕ И ГРОЗНИТЕ СЦЕНИ.ЗА МЕН ТОВА НЕ СА НОРМАЛНИ ВИСШИ ИНСТИТУЦИИ.ЛИПСВА ИМ СТРАШНО МНОГО МОРАЛ И ДОБРО ПОВЕДЕНИЕ.ТЕЗИ СЪЩИТЕ АКО УПРАВЛЯВАТ НЯМА ДА НИ ДОВЕДАТ ДО НИЩО ДОБРО,ЗАЩОТО СА НЕГРАМОТНИ И ГРОЗНИ.СЪЩОТО СЕ ОТНАСЯ И ЗА АРТИСТИТЕ,КЪДЕТО СИ ИГРАЯТ ЦИРКОВЕТЕ ПРЕД Н.С.СРАМ!!!!!
228
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ПОТРЕСЕН СЪМ, КАКВО ОБЩО ИМА ПОЛИТИКАТА, РАНОБУДНИТЕ, КОМУНИСТИТЕ И Т.Н. С ЕДНИ ПИЯНДЕТА. СТРАШНО Е НЕ, ЧЕ СА СЕ НАПИЛИ, СТРАШНО Е САМОЧУВСТВИЕТО, НАГЛОСТТА НА ОПРАВДАНИЯТА, ПОДКРЕПАТА НА ТЕХНИТЕ ДЕЙСТВИЕ И НЕГЛИЖИРАНОСТТА НА МОРАЛА В ТАЯ СИТУАЦИЯ. СТИГА СЕ ДОТАМ, ЧЕ СЕ ОПРАВДАВАТ НЕ ПИЯНДУРНИЦИТЕ НАХАЛНИЦИ, А ТИЯ КОИТО ГИ ИЗОБЛИЧИХА.
227
5
 
13
 
! Отговори
до 227 преди 10 години
"Едва ли има обществено място и институция, където по повод не се сервира алкохол".....?!!!В университета не се сервира алкохол. Не знам къде точно се продава, но е скандално и непристойно да се пие на територията на университета. Колкото по-нас...ни, толкова по-нагли!В друг университет нямаше да се чудят толкова - отдавна щяха да порицаят и изхвърлят алкохолягите.А те на всичкото отгоре се възмущават, че ги компрометират.
226
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Айде едно бързо въпросче и от мен: ако тези преподаватели по стечение на обстоятелствата /много вероятно, при това/ са били от групата на подкрепящите окупаторите, а не на открито критикуващите окупацията, тези студенти ще ли да са така дръзновенни и активни в "изобличаването"?
225
2
 
13
 
! Отговори
Виктори преди 10 години
До АнонименДано детето ти да не попадне при този добър хирург. Всички пият - и хамалите и интелигентните, но по добре е професорите да не се търкалят по пода на университета. Я си представи подобна картинка в Оксфорд ! Ще загубят половина от студентите си, а кърканищата ще изхвърчат на секундата.
224
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Те го хванали да пие и сега четат морал - все пак са "красивите и интелигентните". Е, нямаме клипче как се напушват и наливат с бира, нали? Може пък да се намери. Всички хора пият и най-вече интелигентните. Както е казал един велик човек "Алкохола е опойката, с която да преживеем операцията наречена Живот". Познавам един много известен и добър хирург - е, той казва - "Без да ударя 1-2 водки не мога да оперирам" - така се успокоява, защото това да режеш човек не е като да си отрежеш филия хляб.
223
2
 
10
 
! Отговори
anon преди 10 години
опит са саморазправа? прав е човека- каквото сам си (само)направиш- никой не може да ти го спретне... жалка раОта
222
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На журналистите им е лесно, те могат да си "пишат" и извън работно време.
221
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
не сте ли виждали пиян пилот по време на работа. И как същия тоя пиян пилотще ви скрие шапката със завоите и лупингите които ще ви направи,фиркан на мотика.
220
7
 
18
 
! Отговори
Пепо преди 10 години
Рядко пиша коментари ама ми идва в повече, как било компромат.Този човек е професор, бил е народен представител, кандидат за кмет и т.н. и да го сравнявате със студент по морал не е уместно.Този човек два пъти е хващан с алкохол да кара и обяснението, че си е пръснал спрей за гърло още го помня.Така че да си алкохолик може и да не е престъпление, но да караш е!!, После, като убие вашето дете на пътя, пак да сте толкова състрадателни.
219
11
 
13
 
! Отговори
nerez преди 10 години
Ако някой комунист беше заснел някой от протестиращите студенти да пуши марихуана или да се боде с хероин дали щеше да запази авторитета им? Залагам си ташаците че щяхте да квичите чак до луната да се разбере какви са протестиращите. От какво да се притесняват студентите дето са ги заснели тези дърти комунисти? Да не би да са ги заснели в *** или някаде на "калъп".
218
5
 
17
 
! Отговори
16ст. преди 10 години
това е компромат защото подкрепя правителствотодпс и атака = победааане сте ли виждали пиян доктор по време на работа. И как същия тоя пиян доктор ще ви скрие шапката със срезовете които ще ви направи, фиркан на мотика. По-добре да се оставиш да те убият от колкото да го снимаш и да го покажеш, какво като подкрепя правителството?волен и лютви = победааа полов акт
217
16
 
15
 
! Отговори
от СУ преди 10 години
Ранобудните калтаци съвсем се оваляха в собственото си гюбре!Тия *** са по-гадни от болшевиките. Тази долна *** тепърва ще яде здраво дървото!Раноблудниците минаха всякакви граници и сега ги чакат само удари в зъбите!
216
14
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
нека уточним нещо - в ИЗВЪНРАБОТНО време всеки човек може да пие и пуши колкото си иска, стига да не пречи на другите хора . Продава ли се алкохол вУниверситета - продава се. били ли са на работа професорите - не са били. Значи може да пият, стига да се явят трезвени на работа на другия ден. И никой не мже да им държи сметка
215
17
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ранобудни подлеци!
214
2
 
7
 
! Отговори
тт преди 10 години
Абе неразумнии уроде,защо не виждаш какво те правят политиците,а се занимаваш с на обикновенните хора?толкова ли сте прости българите,та ви отклоняват вниманието управляващите,за да си правят бабата?

Спонсорирани публикации