Пияният професор: Видеото е опит за саморазправа

Проф. Костадин Рабаджиев не подкрепя окупация, но и правителството
Обновена: 2 дек 2013 14:15 | 2 дек 2013 09:40,
258
Пияният професор: Видеото е опит за саморазправа
Проф. Рабаджиев в кадър от клипа "Морал на градус". Снимка: YouTube

Проф. д-р Костадин Рабаджиев, хванат в крачка от "Ранобудните студенти" да пие в СУ, обяви, че видеото е опит за саморазправа с него.

Още по темата
"Не подкрепям окупацията като форма на насилие и използването на университета като залог в една битка, която е предимно политическа. Но аз не подкрепям и правителството", каза той пред Нова тв.

Проф. Рабаджиев обясни, че преподавателите се били събрали на 26 ноември, за да отпразнуват няколко повода – нови академични титли, рожден ден на историка проф. Драган Драганов и раждането на бебе на техен колега.

"Едва ли има обществено място и институция, където по повод не се сервира алкохол", настоя той.

Представителят на Ранобудните Константин Голев, подчерта, че поантата от случилото се не е алкохолът и пиянството на професорите, а изречението – "един глупак да говори на един професор по този начин", заснето в клипа "Морал на градуса".

"Репликата, която не знаех, че е поанта, бе изпусната пред няколко души, които влязоха при мен и искаха да ме изгонят от аудиторията, обяснявайки, че не спазвам правилника на окупацията", оправда се проф. Рабаджиев.

Все още се очаква реакцията на ректорското ръководство на СУ, което ден след пускането на видеото в YouTube, обяви, че ще обсъди показанията на професорите по случката и ще направят своите предложения за наказания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


258
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
5
 
16
 
! Отговори
livevil преди 10 години
В тоя форум се навъдиха прекалено много моралисти, въздържатели и ценители на стойностите, но само в случаите когато им изнася. През останалото време когато не седят и не пишат тук, навярно пийват на работните места...@автора, включи си спел чека
12
2
 
18
 
! Отговори
до БББ преди 10 години
"Тези дърти *** учат и дават пример на нашите деца! Затова всичко е на това дередже! "А, не, драги! Примерът го дават основно родителите, не учители и преподаватели.
11
9
 
11
 
! Отговори
Т преди 10 години
Вместо да се извинят, трябва да подадат оставка, за да дадат пример на младите как се поема отговорност. Но не,алкохолизираните *** се оправдават, а дори се опитват да прехвърлят вината на друг. Това, ако стане в Германия, директно си отиват, но в България може и герои да станат. Отличен пример за упадъка на ценностната система. СРАМ И ПОЗОЗР!
10
8
 
13
 
! Отговори
б преди 10 години
ехо,събуди се Българино!!! Какъв чест и морал,от къде да дойде???Та нали са възпитавани в комунистическо време тея професори,е .... тогава толкова се даваше!!!! Те,горките не са виновни,пък и заплатите им са ниски,какъв ресторант???? Пийте професори и хич да не Ви пука!!!!Само незабравяйте да си вземете после опорните точки от Мая-общата!!!! Наздраве!!!
9
14
 
26
 
! Отговори
пиянде преди 10 години
Aйде стига, бе! Вие никога не сте запивали на работно място, нали?А ония келещчета що чинат през нощта в университета? Да не би това да е законно?Е такива са били и т.н "доносници". Като тия келеменца "морални", които били за "нов морал"!
8
9
 
13
 
! Отговори
tomahawk преди 10 години
Как може да ги оправдавате, че си "пият" на работа ! Ми да си направят кръчма и да си пият по-цял ден ! Ами ако онез убавци у парламенто почнат да се черпят при всеки повод/кражба ?Нима на мене не ми се пие когато съм на работа ? Дори и шефа ми не си позволява да пие на работа !!!
7
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Стиснати алкохолици, ако бяхте дали още някой лев, щяхте да сте на заведение без снимки!
6
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ЖАЛКО Е НАШЕТО ОБРАЗОВАНИЕ ... АКО ТОВА СА НАШИТЕ УЧЕНИ ХОРА, ПРОФЕСОРИ, ДОКТОРИ ... КАКВО ДА ГОВОРИМ ЗА ПРОСТОЛЮДИЕТО, КОЛКО Е ПРОСТО
5
9
 
21
 
! Отговори
БББ преди 10 години
Като гледате професорите - алкохолици и хулигани, какво очаквате от СТУДЕНТИТЕ! Тези дърти *** учат и дават пример на нашите деца! Затова всичко е на това дередже!
4
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И да не са, ако ще да се напиват като *** студентите - поне го правят извън университета. А прасетата преподаватели не се съобразяват и къде го правят. Точно тези ли ще ни четат морал ? Тези пияни заляни ***, който като са лектори си мислят, че са повече от другите? Що за наглост да наричаш някой *** и да обясняваш колко е грешен, че е разгласил твойте провинения. Не е виновен вестоносеца, виновен е изпълнителя на тези неморални и грозни сцени!
3
17
 
18
 
! Отговори
адуб преди 10 години
О дааа...милите те..ама какво толкова са направили-само са се натряскали като *** и то не в някой долнопробен бардак/където е мястото на подпбни камунистически ***,станали "хора" благодарение на мафията/партията/,а в Университета и моля ти се някакви"***" ги смимали докато безумстват мъртвопияни-ауу каква наглост... !И о чудо, вместо да бъдат поне публично порицани, днес цялото камунистическо войнство по В***сички сутрешни блокове бе хвърлено в защита на "веселите професори"
2
16
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Ранобудните" студенти са много морални и съвестни ... за пред хората в това им амплоа, Но дали в реалния живот са такива?
1
25
 
33
 
! Отговори
ААА преди 10 години
Ох горките те! Като са имали повод, що не са отишли в някое кръчме да се напиват, а го правят в университета? Срам и Позор !!! Браво на студентите !!! Пияниците вън от университета, да ходят да се лекуват! Преподавателят трябва да има чист морал и поведение!

Спонсорирани публикации