"Ранобудните" твърди: Борбата продължава!

Организират кръгли маси, утре пак са на протест срещу кабинета
Обновена: 14 яну 2014 16:19 | 14 яну 2014 12:58, Веселина Йорданова
45
"Ранобудните" твърди: Борбата продължава!
Окупацията на СУ падна. Снимка: БулФото

„Ранобудните студенти“ променят формата на протест, стана ясно на пресконференция.

Младите хора декларираха, че „борбата продължава“ и няма да прекратят действията си. Народното събрание обаче ще остане единствената окупирана сграда в страната.

Още по темата
На Общо събрание вчера вечерта е било взето решение „Ранобудните“ да напуснат аулата на Софийския университет "Св. Климент Охридски“.

Един от мотивите за това е, че окупацията е извънредна форма на протест, която не може да продължава безкрайно и да се битовизира.

"Не трябва да се позволява на управляващите да ни вкарват в коловоза на ежедневието по начина, по който постъпиха с летните протести", смятат недоволните студенти.

„Една част от първокурсниците сред нас все още не са ходили на лекции и по прости сметки, ако чакаме Орешарски да изпита някакъв срам, те трябва да изкарат бакалавърската си степен в аулата", обясни Константин Голев.

Студентите отново заявиха, че в действията им не е имало политическа намеса и вземат решенията сами. Утре недоволните ще излязат на протест пред Народното събрание, а от 25 януари смятат да организират кръгли маси върху различни аспекти на политиката и изобщо за ситуацията в страната.

Очаква се на тях да присъстват общественици, експерти и студенти. Кръглите маси ще бъдат организирани основно в Софийския университет, но и в други ВУЗ-ове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
24
 
9
 
! Отговори
prof.Solomon преди 10 години
Справедливи искания но нищо няма да постигнат ! Трябва да поискат преподавателят който им преподава и е в конституционният съд да бъде уволнен и да не преподава повече като не морален човек вземайки под внимание глупостите които гласуват ! Орешарски се вижда че не става защо му влизат в лекциите ?
17
4
 
25
 
! Отговори
varg преди 10 години
Като направите една софра ме извикайте да ям и аз.
16
8
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Ранобудните пияници"- те това са те!!!Давате ли си сметка,че герб е анти-Българска партия,откакто паднаха от власт и от както не можаха да съставят правителство всичките им действия са анти-Български!!!НО СКОРО,НЕ СКОРО,ТЕ ВЕЧЕ СА ТАМ-ПРИ НДСВ В НЕБИТИЕТО!!!
15
8
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ха, ха, ха ... тоя "протест" от финансирано активно мероприятие, се превърна във фарс!!!Единствената полза от него, че можа да разконспирира преподавателите, които активно се занимават с политика в Университета.Време е те да бъдат изгонени от там, а на тарикатите, които от тъпоумни са се прекръстили на ранобудни ще им гледаме сеира на изпитите...Поне на изпитите се надявам Да не се явят с юмрука на Чомски и под ръководството на Джейм Пръдлю и сие, които ги маневрираха от полоството на САЩ
14
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ранобудните, от сутринта сте заринати от отровен кемтрейлс! Излезте да видите какво е небето над България! А също и останалите дето не вярват че го има. Ако ви мързи да излезете то вижте през прозореца хилядите самолети! Вижте каква химическа мъгла е надвиснала над главите ви! Ако още спим и не вярваме, че това е ГЕНОЦИД над всички ни, тежко ни, защото всички си заминаваме!
13
9
 
28
 
! Отговори
мето преди 10 години
Ако има маси, кажете на спонсорите ви да ги напълнят и по - имате шанс да съберете хора, вЕрвайте!
12
10
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Шепата бойкобудни смешници !!!!!
11
24
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ситуацията в момента е такава че ако станишев и местан наистина разбират от политика имат само един - единствен ход и той е ?????? А да видим ще познае ли някой?
10
22
 
13
 
! Отговори
teo преди 10 години
Страхливи студенти, С ВАШЕТО РЪЖДЯСАЛО ЖЕЛЯЗО, БЪЛГАРИЯ ЩЕ ПРОПАДНЕ ПОД КОМУНИСТИЧЕСКИЯ НАТИСК С ТУРСКИ ПОДВКУС!!! ТЕЖКО НА БЪЛГАРИЯ С ТАКИВА ПЪЗЛЬОВЦИ, КАТО ВАС!!! БЪЛГАРИЯ СЕ СРАМУВА С ВАС, МАМИНИ СИНЧЕТА И ЩЕРКИ, СУЧЕЩИ ЧЕРВЕНО МЛЯКО!!!
9
9
 
36
 
! Отговори
софиянец преди 10 години
айде, взимайте си куклите и парцалките и утре под блафият поглед на ивет и тиквата пред НС... прогнозирам, че ще има около 50 ***, 100-на джурналя и целиот реаниматорски *** барабар с с вторият ешалон на тиквокрацията... *** на кръгли маси, дори не са били родени по времето на въпросният инвентар, ама ние знаем какво следва от него - на масите кракот...
8
17
 
12
 
! Отговори
vesko02 преди 10 години
На никой не му харесва как живее,но и никой не иска това да се промени.
7
9
 
45
 
! Отговори
Сори Сорос преди 10 години
Аз съм мъничко студентчебудала съм аз голямимам множество комплексиБойко ми е господар...
6
9
 
43
 
! Отговори
хаха преди 10 години
Парите за пиене свършиха,хаха!!!
5
6
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ще омекнат:)
4
8
 
42
 
! Отговори
ДГД преди 10 години
"Ранобудните" твърди, ама главите им меки - и горните, и долните!!!
3
6
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Раноблудници, а вие какъв " КОЛОВОЗ" предлагате? Или мозъците ви са така устроени, че нямате идея!
2
9
 
44
 
! Отговори
s преди 10 години
Шепата бойкобудни смешници не разбраха ли, че никой не ги еб*ава за живи? Какви окупации какви 5 лева?! Кабинет от смешници, който да падне за да дойде кабинет на мутрофашисти... Никакъв смисъл.
1
8
 
49
 
! Отговори
Социалист преди 10 години
Драги студенти пожелавам ви година без оставки и дано да си вземете изпитите!

Спонсорирани публикации