Паметникът на Съветската армия осъмна в цветовете на Украйна

Актът е в знак на съпричастност с украинския народ
Обновена: 23 фев 2014 12:42 | 23 фев 2014 12:40, Елка Василева
301

Снимка: Булфото

 

Паметникът на Съветската армия осъмна изрисуван с цветовете на украинското знаме - жълто и синьо, и надписите "Слава на Украйна" и "Капутин", съобщи Булфото.  

Актът е в знак на съпричастност с украинския народ и неговата революция.

На днешния ден през 1918 г. е създадена Червената армия на Съветския съюз. Днес в Русия той се чества като Ден на защитниците на Отечеството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


301
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
209
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Преди 10-15 години, талибаните в Афганистан унищожиха будистки паметници. Не се вмествали с разбиранията им..
208
1
 
3
 
! Отговори
Арети преди 10 години
ЕС може да се раэпоэнае по няколко символа, като най-иэвестният е кръгът от жълти эвеэди:-))) Честито на печелившия украйнски народ:-)))!!! Също така, прекалено иэвестно е и ЕВРОТО:-)))
207
3
 
5
 
! Отговори
До извод преди 10 години
Ами значи хората са направили поправка и са сложили с право украинското знаме :)
206
15
 
17
 
! Отговори
Българин преди 10 години
Украинските предатели и американските фашисти са много смели, когато воюват срещу паметници, жени и деца. Ама като видят истински бойци срещу себе си, сер*т по три пъти в гащите и не могат да сварят да избягат! Нормален човек не може да се изгаври така с историята на един народ и неговата държава. Тия са или геюве, или наркомани и въобще най-долната *** на обществото.
205
5
 
13
 
! Отговори
минаващ преди 10 години
Между нас да си остане,това оранжеви революции и незнам си какви пролети сочат само едно:много се услаждат чуждия нефт и газ, чуждите богатства на демокрациите в Америка и Европа и ... решават да освободят собствениците им от тези тежести. Колко благородно! Но е прозрачно, твърде прозрачно и ще си намерят най-после майстора. Трудно ми е обаче да приема, че толкова много българи приемат безразлично и угоднически разбойничеството в световен мащаб са готови дори да съучастничат- жалки ***!
204
3
 
10
 
! Отговори
До 223 преди 10 години
"Англия,Франция и Италия бяха на наша страна..." Чакай, че от твоите простотии, простьо, взе да ми се повдига - толкова си учен и си чел, че не е истина! Може би си чувал, че Мехмед Али паша, Сюлейман паша и прочие паши (част от старшите и висши командири на турската армия са пруски и английски офицери) са си европейци- та чисти европейци СА НИ КЛАЛИ, ясно?!
203
2
 
6
 
! Отговори
Шоп преди 10 години
До Анонимен 212цел на Русия са проливите. И след като тя има проливите, ние губим значението си за нея. Тя е постигнала целта си. Излязла е на Средиземно море.---------- И през къде е излязла на Средиземно море? И защо да ни остави без внимание? Ами ако и ние искаме да излезем на Проливите някой ден? Или това не се помества в гладкото ти мозъче? Че как може друг да иска Проливите, нали по дефолт Русия е Третия и последен Рим! Да тийбъ сичката женска рода, дивак русофилски такъв...
202
5
 
11
 
! Отговори
Шоп преди 10 години
До Анонимен 225НА ПРАКТИКА "СЪЕДИНЕНИЕТО" Е ЗА НАшА ВЪТРЕШНА КОНСУМАЦИЯ. ТАКОВА НЯМА! ------- Не, русофилче. На практика ИМА, а на теория няма. От омраза към бъгарското ти се е замъглил умецът. И при това фактът, че Русия е ПРОТИВ си остава.
201
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не мога да разбера хора, които си мислят, че понеже Русия пратила войски за Освободителната война, трябва сляпо да се следва всичко, което иска да прави во веки. Ок, всички признаваме, пратила. И САЩ са пратили помощ на съюзниците през Втората световна война, но Франция не се чувства длъжна да служи на всички прищевки на САЩ към днешна дата.
200
8
 
11
 
! Отговори
минаващ преди 10 години
Актът е в знак на скодоумието на някои младежи. И ми се струва, че един да изяде лопатата и ще им изфръкне из ума на недоносените "творци" да сквернят паметници, каквито и да са те. Тия *** най-вероятно не са положили тухла върху тухла, не знаят какво е отговорност и патриотизъм и за шепа стотинки стават предатели на интересите на Родината си. Толкова негативна енергия се е събрала в нещастните българи, че можем да произвеждаме ел.енергия без проблем в особено големи размери и ... да изнасяме.
199
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До СиуксОтново лъжеш безсрамно! Англия отначало е против,но когато разбира че и Русия е против, обръща на 180 градуса и става ЗА. и т0ова ни спасява. Освен това до 1908 г по международни документи НЕ Е ИМАЛО НИКАКВО СЪЕДИНЕНИЕ. Това е един наш мит. Англия и великите западни сили ни налагат компромис. РУМЕЛИЯ СИ ОСТАВА ПО БЕРЛИНСКИЯ ДОГОВОР ЧАСТ ОТ ТУРЦИЯ, НО СУЛТАНЪТ НАЗНАЧАВА БАТЕМБЕРГ ЗА ГУБЕРНАТОР НА РУМЕЛИЯ. НА ПРАКТИКА "СЪЕДИНЕНИЕТО" Е ЗА НАшА ВЪТРЕШНА КОНСУМАЦИЯ. ТАКОВА НЯМА!
198
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До До 215" едно е очевидно Вие сте ***! " Да точно *** си! ОТКАЧЕН НЕНОРМАЛНИК! Хващам те в лъжа и нелогични твъдения и измислици. Какви са тези 20 000 ВАГОНА? КАКЪВ ТЮтюН НИ ИЗНАСЯТ РУСНАЦИТЕ. сЛЕД КАТО ТРАЙЧО КОСТОВ Е ОСЪДЕН НА СМЪРТ ЗАТОВА, ЧЕ НЕ ДАЛ ИНФОИРМАЦИЯ НА СЪВЕТСКИЯ ТЪРГОВСКИ ПРЕДСТАВИТЕЛ В СОФИЯ ПО КАКВИ ЦЕНИ ПРОДАВАМЕ ТЮТЮНА СИ НА ЗАПАД? АМИ ЛЪЖИ ПО-МАЛКО ДЕ! ОТКЪДЕ РАЯТА В 1878 Г ИМА "ТОНОВЕ ЗЛАТО"? ЛОГИЧЕН ОТГОВОР?
197
4
 
6
 
! Отговори
Сиукс преди 10 години
До Анонимен--215;Отново пишеш Глупости .Англия призна първа съединението и прадупреди Тутция;Никакви воени деиствия срещу Б--я.Русия поиска пак дани раздели но и показаха среден пръст.Турция поиска 634 милиона но Б--я се съгласи да и плати 80.Русия нени плати нищо а ПРЕХВЪРЛИ ТУРСКИ ДЪЛГ НА НАС. Чети бе ПРОСТЬО. Англи,Франция и Италия бяха на наша страна.Англия беше покровителка на СЪЕДИНЕНИЕТО.Русия насъска СЪРБИЯ да ни нападне и тя го направи на 02.11.1885г.
196
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Сиукс"Лека нощ неуки ***. ИНДИАНЦИТЕ СА ПО--УМНИ ОТ ВАС."*** бяха изтребени почти напълно от американците! Ти от кой американски резерват за индианци се обаждаш? какво стана със земите на дедите ти? Защо се грижиш за нас българите? Що не си реституираш столицата Вашингтон например? Твоите индиански деди са я притежавали някога. Кога ще си я върнеш?
195
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ето това е Русия за някои хора:"Религията по своята същност е трайно емоционално-психично привързване към набор от фикции, обикновено начело с бог неясна, невидима, могъща духовна същност, която не може да се докаже с нищо, освен сляпа вяра, една мисъл-форма, създавана от вярващите - силно изкривена или изцяло невярна представа за действителните богове. Религията е своеобразна духовна наркомания, редовно поддържана чрез наркотика религиозна проповед и неговите тайни съпътстващи съставки."
194
1
 
1
 
! Отговори
до 215 преди 10 години
Еи *** ,нямам никакво намерение да си губя времето и да обяснявам на умопобъркани .Аиде лека и заминаваи да лягаш при бабичката
193
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До СиуксРусия НЕ НИ РАЗДЕЛИ В БЕРЛИН! Недей да лъжеш мошенико! разделиха ни западняците. Англия,Германия, Австро-унгария. Те ни разделиха. Прегледай се на психиатър дали не си ЛУД! Преди малко твърдеше,че през нас Русия иска да завладее проливите,нали? Е как сам,ата тя ще ни реже териториите след като това я отдалечава от Проливите. Не само си *** и много ***,ами май си и луд. Взе да ръсиш налудности,които не се връзват със здравата логика
192
3
 
8
 
! Отговори
Сиукс преди 10 години
До 20 000 ВАГОНА???--211; С такива прости събеседници не споря .Всички комунисти сте такиваИма информация,но няма кой да чете. Ана "овободителката" Русия платихме 32,5 тона злато.Чети ;Държавен вестник бр.2--1884 г.указ 1144 на КНЯЗ АЛЕКСАНДЪР--. Лека нощ неуки ***. ИНДИАНЦИТЕ СА ПО--УМНИ ОТ ВАС.
191
0
 
5
 
! Отговори
До 215 преди 10 години
215 , едно е очевидно Вие сте ***!
190
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До *** за какво и е да минава през България бе ***? Щом и дадат Проливите и Истанбул защо и е да минава през България? Като си има Батуми,Севастопол? Ние нямаме обща граница с Русия,а Румъния не е славянска страна. ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СИ *** И ***! Поне географската карта на региона да беше погледнал ! Колко имаш по география? Двойка ли? Неграмотнико?