Отново запалиха колата на Генка Шикерова

Полицията подозира умишлен палеж
Обновена: 2 апр 2014 14:13 | 2 апр 2014 08:46,
228

Снимка: Булфото

Автомобилът на водещата на сутрешния блок на bTV Генка Шикерова беше опожарен тази нощ. Извършителите са неизвестни. Според полицията става въпрос за умишлен палеж.

Това е втори палеж на автомобил на журналистката. През септември беше подпален личният й автомобил.

Още по темата
Колата е запалена около полунощ, а първият сигнал на телефон 112 е подаден точно четири минути след 00:00 часа.

Първи съседите от блока в квартал „Гео Милев” виждат огъня и веднага подават сигнал в пожарната. Пет минути по-късно огнеборците вече гасят колата. Съседите също се включват, но автомобилът е напълно изгорял.

Според директора на Столичната дирекция на МВР Ивайло Спиридонов най-вероятно палежът е свързан с работата на Генка Шикерова като журналист.

По думите му снощи е бил извършен оглед и са събрани веществени доказателства, а днес огледът ще продължи в по-широк периметър. Разследващите ще разговарят с мъжа, който е подал сигнала.

Засега извършителите на предишната акция срещу Шикерова не са заловени, а мотивите им са неизвестни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


228
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
152
4
 
12
 
! Отговори
агент преди 10 години
Щом е запалена значи има за какво. Шикерова е манипулатор а не е журналист.
151
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
паркирала е много неправилно.само на мен ли ми прави впечатление или всички са прекалено заети да подсмърчат заради изгорялата каруца на неква която може да си купи същата със заплатата си за 10-15 дни?
150
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Дай Боже повече такива новини. За продажните журналисти, които изопачават истината и целенасочено манипулират общественото мнение и палеж на автомобил е малко. Това е възмездие за хора без чест и съвест.
149
1
 
10
 
! Отговори
FBI преди 10 години
Не може да снимаш хората и после да продаваш материала на НОВА ТВ , така прават всички Журналисти за повече пари , та това си е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ точно Чл. 146. (1)(2) от Наказеленния Кодекс
148
3
 
8
 
! Отговори
az- преди 10 години
До Наказателен кодекс E те с тоя "демократичен текст" като хванаха Батето да взима рушвет честния прокурор Филчев образува нак. производство срещу журналистите от ББС. По същия текст като ромънски журналист засне митничари да взимат рушвет го подгониха него. По същия текст Тиквуня не е подсъдим по случая "Мишо Бирата", а се водят безсмислени разследвания към този, който е извършил записите.Докато има подобни текстове това ще е дереджето на територията
147
1
 
8
 
! Отговори
Наказателен кодекс преди 10 години
Чл. 146. (1) Който противозаконно фотографира, филмира, записва или подлага на друго подобно действие другиго без негово знание или въпреки неговото изрично несъгласие, се наказва с лишаване от свобода до една година, с пробация или с глоба. (2) Когато деянието по ал. 1 е извършено от длъжностно лице в нарушение на службата или на функцията му, наказанието е лишаване от свобода до две години и лишаване от право по чл. 60, ал. 1, т. 1.
146
3
 
21
 
! Отговори
анат преди 10 години
Е как веднага решиха че е заради работата и? Ми ако е някой ревнив любовник или друга лична история?
145
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
От КАТ вече така глобяват :)
144
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Продължавай така да спираш...
143
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Продажна телевизия е тази, която разпространява дезинформация, пропаганда, не води собствено журналистическо разследване, а чете написани текстове от спонсорите си. Телевизия, която обслужва интересите на богатите. Манипулира мненията на глупаците, които не се усещат и я гледат.
142
0
 
12
 
! Отговори
Калин преди 10 години
Хубави джанти, дали ги продава....
141
10
 
3
 
! Отговори
az- преди 10 години
До 151"Всички сте наясно, че Генка Цукрберг сама си е запалила раждилника. Хем застраховка ще лапне, хем пиар ще си направи и тя и продажната телевизия."И коя е продажната и телевизия? Или за теб всички, които не споделят твоето мнение и възгледи са продажни, а ти по някаква космическа причина си най-умния, най-готиния, най-знаещия, най-разбиращия от всичко :)))Обаче напук на тези твои таланти живееш кат *** :)))
140
1
 
19
 
! Отговори
Ники преди 10 години
Дали сега куките ще и направят акт,че е спряла на тротоара? Толкова се кефише да показва кой къде бил паркирал, кой как заобикалял закона, къде са нейните задължения като водач, това, че е публична личност правили я недосегаема?
139
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всички сте наясно, че Генка Цукрберг сама си е запалила раждилника. Хем застраховка ще лапне, хем пиар ще си направи и тя и продажната телевизия.
138
4
 
1
 
! Отговори
dd преди 10 години
Къде го видя пък ти сега тоя пиар ??
137
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Най-вероятно сама си е запалила колата. Ще лапне застраховка, а и пиара е страхотен.
136
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
НЯКОИ СЕЛСКИ ТАРИКАТ КОГОТО Е НАСТЪПИЛА ПО ТАША.ИТЕ Я Е ПОРЪЧАЛ. НАЙ ДОБРЕ ЩЕ Е ДА НЕ СИ КУПУВА ТРЕТА КОЛА А ДА СЕ ВОЗИ С ТАКСИ. ПОНЕ ДОТОГАВА ДОКАТО МИСЛИ ДА ГИ НАСТЪПВА ПО ТАША.ИТЕ. ЗАЩОТО СЕЛСКИТЕ ТАРИКАТИ У ПАРЛАМАТА СА ОТМЪСТИТЕЛНИ ПИЧкиОВЕ.
135
7
 
9
 
! Отговори
az- преди 10 години
А стига бе. То тоя матрял съвсем оскотял :). Разбирам да бяха запалили колата на Пеевски или Тиквуня или някой от хапартаментите на Цоцко, на Плевльо или на Моника да се излива такава злоба.Но за шкодето на тази жена??? Кво мутра ли е, крадлив политик ли е, обрала ли ви е нещо, зарибила ли е дечурлигата ви с друга?Отде таз злоба? Работи жената, вади някакви пари и покрай работата и има някаква известност.Но май космоса и човешката злоба са безгранични
134
3
 
2
 
! Отговори
dragko преди 10 години
Ама тя в колата ли е била?
133
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тя не е Шикерова, а е Цукерберг. Според работодателя и спонсора на ТВ.