Нека се гордеем, че сме българи!

Трети март е датата, която ни сплотява, посочват от МГЕРБ
3 мар 2015 10:51, Елка Василева
130
Нека се гордеем, че сме българи!
Снимка: архив, Булфото

Трети март е датата, която ни сплотява и извисява, давайки ни упованието, че народът ни е олицетворение на гордост и стоицизъм, изстрадано и извоювано с многовековни усилия място на световната политическа и културна сцена. Това се посочва в поздравителния адрес на Младежката организация на ГЕРБ, съобщиха от пресцентъра на партията.

 "В дни като този повече от всякога сме горди, че във времената на най-тежки изпитания българите сме запазили своя бит и ценности, съхранили са вековни традиции, редом с език и писменост. Поради тази причина 3 март е празникът, който ни зарежда и ни дава сили и смелост да продължим да отстояваме своето място в европейския цивилизационен контекст, дава ни увереност в порива за патриотизъм и родолюбие", са написали в поздравителния адрес председателят на МГЕРБ Георг Георгиев и членовете на Националния изпълнителен съвет на младежката  организация.

 "Славното минало на нашия народ ни задължава да бъдем упорити в отстояване на националния идеал днес и в бъдеще, както и в общата ни воля за свобода и единение. На 3 март 2015 г. с гордост можем да кажем, че всички ние продължаваме да носим непримиримия дух на предците си. Нека се гордеем, че сме българи! Нека помним историята и героите, които загинаха в битките, за да живеем свободни! Нека гледаме в бъдещето с високо вдигната глава, гордо носейки в сърцата си националната  идентичност", се казва в поздравителния адрес.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Още по темата: МГЕРБ3 март
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
19
 
! Отговори
stst преди 9 години
Как да се гордея с този *** президент, видяхте ли как маха като ученичка, срам, срам и позор за България. И все пак Да живее България.
11
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ВЯРНО, ТОВА Е ДАТАТА КОЯТО НИ СПЛОТЯВА КАТО БЪЛГАРИ, НО СЪЩО НИ СПЛОТЯВА С НАШИТЕ ОСВОБОДИТЕЛИ - РУСИ, СЛАВЯНИ И РУМЪНЦИ
10
14
 
3
 
! Отговори
АБСОЛЮТНА ЛЪЖА!! преди 9 години
3-ТИ МАРТ ----НИ РАЗДЕЛЯ ОТ НАШИТЕ БРАТЯ , ЕТНИЧЕСКИ ТУРЦИ И МЮСУЛМАНИ!!!КОМУНИСТИТЕ ЗАТОВА ГО ИЗБРАХА ЗА "национален празник"---ЗА ДА ИМА РУСИЯ ВЛИЯНИЕ И ДА СЕ ВНЕДРИ МАКСИМАТА "разделяй и владей"!ТАЗИ ДАТА ---НИ РАЗДЕЛЯ!!!!!ДОЛУ ЛЪЖИТЕ И ИЗМИСЛЕНИТЕ ПРАЗНИЦИ!!ДА ЖИВЕЕ "СЪЕДИНЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ"!!!!!!!!!!!!!!!!!!
9
1
 
8
 
! Отговори
кои сa тези точни преди 9 години
Мен кaкво ме вълнувa кaкво сa съобщиши от пресцентърa нa синчетaтa и щерките нa тaрикaт милионерите и остaнaлaтa ДС клоaкa??
8
8
 
8
 
! Отговори
До || || || преди 9 години
Ми като те натежава се махай бе ***, такива ги има много България не струва няма да се оправим, Русия е велика, за какво сте ни?
7
1
 
12
 
! Отговори
edin преди 9 години
Боже,боже колко мька има по тоя свят,боже!Ами да не бяхте се раждали,бе!Мижитурки!ДА ЖИВЕЕ БЬЛГАРИЯ!
6
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименAZ SAM TURCIN I NE SE GORDEIAОстава и да се горедееш, че си фесРазбираме те и ти съчустваме
5
4
 
18
 
! Отговори
българин преди 9 години
Не желая да имам нищо общо с т.н. ЕТ-герб-буда!
4
11
 
19
 
! Отговори
|| || || преди 9 години
Това ,че съм българин, даже ме натъжава!
3
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нали е демокрацияМоже и за *** да се мислиш и да не се гордееш.Твоя си работа.
2
20
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
аз също съм турчин и единствения повод да се радвам е, че днес не работя. иначе всеки който иска да си празнува мен не ме топли.
1
16
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
AZ SAM TURCIN I NE SE GORDEIA

Спонсорирани публикации