Проф. Божидар Димитров: Македония ще се разпадне!

Според историкът съседите ни са изкуствен политически проект
Обновена: 12 май 2015 15:39 | 12 май 2015 11:00,
147
Проф. Божидар Димитров: Македония ще се разпадне!
Снимка: Булфото, ахрив

Разпадането на Македония е един от възможните варианти. И това се случва с всички изкуствени политически конструкти. Македония е един абсолютно изкуствен политически проект на комунистическия интернационал от 1934 г., заяви пред Нова телевизия историкът проф. Божидар Димитров във връзка със случващото се в македонския град Куманово.

"В историята изкуствените политически конструкти се разпадат. Виждаме, че се разпада и Украйна, която е 100 процентов аналог на Македония. Македония е абсолютна диктатура, съвсем слабо обагрена с фасадна демокрация", смята историкът.

Проф. Димитров коментира, че вчера е била изнесена информацията, че терористите в Куманово са били наблюдавани от осем месеца.

По думите му, не е ясно защо тогава не са ги ударили по-рано и защо се водят боеве в един толкова гъсто населен район. Според проф. Димитров това е опит на Никола Груевски да спре мощните манифестации, които щели да го свалят и по-рано.

"Така става, когато браниш семейна власт. Там всички министри и началници са първи братовчеди", добави историкът и припомни, че шефът на тайните служби Сашо Мионов е първи братовчед на Груевски.

Историкът сподели прогнозата си за разпад на Македония: "Ако не се вземат в ръце и както препоръча Бойко Борисов, Груевски не подаде оставка, ще се стигне до кървава гражданска война".

Според него в такава гражданска война ще се включат от една страна опозицията, от друга ВМРО."Там съществува етнически конфликт с албанците", категоричен бе проф. Димитров, който пресметна, че една трета от територията на Македония е с албанско население.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
При евентуален разпад на Македония сърбите и гърците ще имат обща граница. Вековната мечта на Сърбия и Гърция.
99
0
 
1
 
! Отговори
О,неразумний юроде.. преди 8 години
Отдавна "Черният професор" се опитва да подмени Историята на България,докато си пуши пурите с човека,който му плаща ББ. Преди 14 години е стартирана програма за заличаване на фактите от Историята и подменянето им с нови.След 16 години ще се отворят новите плочи с исторически послания и до тогава тези предатели трябва да са подменили българската история,за да научат идните поколения на лъжеистория.Сега работят за пренаписване на унифициран и изгоден за тях учебник по история за училищата.ПОЗОР!
98
0
 
1
 
! Отговори
До КОСТАС ЛИНКЕ преди 8 години
Знаяцо на историята, а Маркос Боцарис да не би да бесе цист грък?
97
2
 
7
 
! Отговори
До КОСТАС ЛИНКЕ преди 8 години
Какво, змийо византийска, мина ли ти линката, та започна пак да плюеш отрова? Макар, че по-скоро си нашенско доморасло ***, платено от Шорош да дразни, настройва хората един срещу друг. Как за толкова ходения в Гърция не срещнах един, който да покаже неприязън към българите? Я замълчи! Сега!
96
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Малка главичка с малка мечтичка. Вместо да порицаят терористичните атаки от албанци, те си потриват ръцете и мечтаят за величие...Нито ни трябват повече малцинства в България, нито промити мозъци, нито повече територия. Трябват ни предприемачи които да градат и произвеждат продукти и технологии с висока добавена стоиност. Уви...малки главички с малки мечтички.
95
3
 
7
 
! Отговори
До Анонимен 126 - II преди 8 години
..как ще се разберат! Иначе ме е кефел, като пощипваше скопските "учени"! Но устата му не знае мярка. Та какво, да оставим на шиптърите Тетово, Ресен, Охрид, Струга, сега и Куманово! Хора, Куманово е на 55.895 км от границата на България, на 81.34 км от Кюстендил, на 145.070 км от центъра на София! Ние трябва да подкрепим интегритета на БЮРМ и да стегнем скапалата ни се армия!Туй "България на три морета!",Царь-Обединитель о Бозе почившия Борис III прилича на детско бръщолевене! Да се оправим тук
94
1
 
6
 
! Отговори
До Анонимен 126 преди 8 години
Напълно съм съгласен с теб! Северозападът е моята голяма болка, умира, обезлюдява се, твърдя, че чужденци изкупувятна безценица земята на хорицата там! Члез подставени фирми един ден могат да си направят един малък нов "Ерец Исраел". "Този умник" е автор и на други екстравагантни мисли. Даже има цяла книга с глупости, в която фантазира, как прабългарите и славяните много лесно се били разбирали, защото прабългарите били ирански, демек арийски народ. Да събере хора от Казан и от Цхинвал, да види
93
5
 
11
 
! Отговори
ДС професори гнусни преди 8 години
Този от кога стана такъв спец по Македония? Да не се разпадне БГ както е тръгнало, остави другите държави.
92
4
 
9
 
! Отговори
пешо преди 8 години
А дано и тука се помлатиме ,че да е ясно кой с кого е.Баси крадливото племе.
91
4
 
5
 
! Отговори
istinata преди 8 години
Tva che albancite gi e strah ot bulgarite e viarno.jiveia v chujbina i dori moga da kaja che ot vsichki balkanski narodi nikoi ne se razpravia s nas ot sttah.govoria za bita
90
31
 
4
 
! Отговори
КОСТАС ЛИНКЕ преди 8 години
Братя Фиромци, Майка Гърция ще ви приеме обратно..Вие сте гърци. Пославянчени гърци--Славофони..НО СИ ОСТАВАТЕ ГЪРЦИ.ЩЕ ДЕЛНЕМ ФИРОМ НА ДВЕ ЧАСТИ--АЛВАНСКА И ГРЪЦКА.ДЯДО МУ НА НИКОЛА ГРУЕФСКИ БЕШЕ ГРЪК, И СЕ БИ И УМРЯ СРЕЩУ ИТАЛИАНСКИТЕ ВОИСКИ ПРЕЗ 1941 Г. С ГРЪЦКИЯ ФЛАГ НА РЪКА. = НИКОЛАОС ГРУИС-ДЯДОТО НА НИКОЛА ГУЕФСКИ !!
89
7
 
8
 
! Отговори
75 преди 8 години
До ТОДОР ХРИСТОВ Ехааа,стана ми п...ата от тези новини за Русия.А отдавна не ми беше ставала.За газопроводите и оръжията ясно.Там руснаците са ненадминати.Но,кога ще могат да пзризведат клечки за уши? И кога ще се сбъдне целта на Путин : стандартът на руснаците вкл и на тези извън Москва/ ,да стане колкото този на португалците?
88
8
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя умник най-добре да си мълчи. Македония не ни интересува ни най-малко, това са си вътреяни проблемии политиканстване.Нека първо да си оправим северозападна България, където имаме уникална земя и ресурси, а народа живее в пълна мизерия.Когато нивото във Видин стане подобно на това в София, тогава ще имаме правода даваме акъл на Македония
87
7
 
31
 
! Отговори
надежда преди 8 години
Явно ще започне частично преразпределение на Балканите.Към Македония претенции имат Сърбия, Гърция,Албания и България.Разбира се Македония е част от старата карта на България,и е нормално да е към нея . По мое мнение ще има голям човекопоток към нашата страна от самоопределящи се като българи македонци.За нас те няма да са бежанци, а позакъснели в завръщането си българи.И...разбира се ще си ги приемем.
86
20
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Света се връща към империите и България според световните и родни *** попада там, където е била и за каквото мечтаят Луд Инджев и Дебел Минчев - в Османската империя. Защото ни проглушиха ушите как ужасно е тук да дойдат и ни окупират руснаците. Мечтите на соросоидната *** се сбъдват. Народа също го желае. Ката вечер се кефи на Ферхунде и Али Ръза, а в почивните дни пазарува евтини *** от Одрин и Бунархисар.Внучки на тракийски бежанци масово се омъжват за турски ергени. Вековна идилия!
85
22
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ТОЗИ *** Е ВИНОВЕН ЗА РАЗДАВАНЕТО НА БЪЛГАРСКИ ПАСПОРТИ НА МАКЕДОНЦИТЕ ...... РАЗДАДЕНИ СА БЛИЗО 300 000 ПАСПОРТА НА ИЗВЕРГИТЕ,, МАКЕДОНЦИ ТЕ ДА РАБОТЯТ В ЕВРОПА НА НАШИТЕ РАБОТНИ МЕСТА....*** ДЪРЖАВА
84
19
 
20
 
! Отговори
Аврамов преди 8 години
Другарят Димитров е толкова историк, колкото аз съм космонавт. Ще го призная за историк, когато той признае публично, че България е съществувала на картата много преди измислената 681 г., а българите са приели християнството още през 1 век от св. апостол Павел, за което има безспорни исторически доказателства.Нека другарят "историк" да каже кой финансира, въоръжава и организира албанските терористи в Българска Македония и дали не са тези същите, които спретнаха кървавата революция на Майдана???
83
10
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
118,а стига си писал глупости.Как ще си вземем нещо , което никога не е било наше.????164
82
10
 
10
 
! Отговори
ТОДОР ХРИСТОВ преди 8 години
ОСОБЕНО СЕГА след като в последно време КИТАЙСКИТЕ БАНКИ със удоволствие отпускат на РУСИЯ и руски фирми кредити за най-различни проекти и ЗАПАДЪТ СЕ ОКАЗВА ВЪВ ИЗОЛАЦИЯ А НЕ РУСИЯ по съвместните проекти с КИТАЙ!
81
17
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако си вземем Македония , шиптарите ще млъкнат и ще мирясат .. те като чуят Българин и се *** и до днешни дни ! Не ми харесва, че много от тези наши съседи така изведнъж забравиха , че България управлпва балканите и всеки един от тях е длъжен както винаги са били длъжни да колиничат пред България за да не ядат хурката! Слушайте ме внимателно Румънци, Гърци, Срби , Шиптари .. на БАЛКАНИТЕ БЪЛГАРИЯ УПРАВЛЯВА И ВЛАСТТВА ОЩЕ ОТ АСПАРУХОВО ВРЕМЕ , КАЗАХ!