Ембака се предава до часове, твърди адвокатът му

Юристът изключи клиентът му да се укрие зад граница
Обновена: 29 юни 2015 07:59 | 29 юни 2015 07:57, Веселина Йорданова
159
Ембака се предава до часове, твърди адвокатът му
Снимка: архив, БулФото

Адвокатът на Емил Първанов, който уби работник на автомагистрала "Струма" в петък, увери, че той ще се предаде скоро.

Още по темата
"Нямам контакт с Ембака от 26 юни, но имам неговото уверение, че ще се предаде. Това ще се случи до часове", заяви юристът Росен Недин пред Нова телевизия. 

Той изключи възможността Ембака, който е от санданското село Лешница, да отпътува зад граница, за да се укрие от закона. Според Недин колата на Първанов е била потрошена от убития впоследствие Николай Чивиев. 

Юристът не е съгласен и че Първанов е извършил това, в което го обвиняват.

"Срещата на магистрала "Струма" между починалия и Емил Първанов твърде много ми напомня за тази между Давид и Голиат", каза Недин.

Първанов разказал на адвоката си, че автомобилът му е бил ударен с някакъв предмет. "Започнало е преследване по пътя, бил е засечен. Господинът е започнал да нанася удари с палка и да троши колата му. Емил е бил в състояние на отбрана", обясни юристът.

Според него местните хора често нарушавали забраната за преминаване в участъка, а от полицията е трябвало да организират охрана на мястото.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


159
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
1
 
2
 
! Отговори
До циника преди 8 години
Що, ъи нещо умно ли каза? То на човек с твоето умствено(не)развитие, няма как да говориш.
64
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Чист и простА когато излезе на свобода ще завърши жизнения си път леко и безболезнено като братя Илиеви и Илия Павлов. Сам си го е търсел. Вярно, *** и чист.
63
0
 
1
 
! Отговори
До Чист и прост преди 8 години
Ако се предаде, да възможно е, макар че е жалко, така другите мутрафони ще се почувстват още по безнаказани. Ако го намерят ... не вярвам и 2 часа да изкара.Само времето ще покаже
62
2
 
1
 
! Отговори
До циника преди 8 години
от "словоизлиянията ти" е видно, че зяадължително трябва да посетиш поне психолог, иначе ще си го изкараш на децата си (ако имаш такива което е много съмнително). Послушай ме и не си трови повече живота. Видно е, че защитаваш Ембака, но не това е начина, кажи му да се предаде, това ще е най-доброто за него.
61
1
 
1
 
! Отговори
Чист и прост преди 8 години
Хайде на бас че АКО го осъдят ще е за 2 мах. 3 години. От които ще лежи една, другите рещу подписка. ;)
60
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До циникаОтиди кажи това на френския посланик и ще имаш проблеми. Ако не веднага, то за в бъдеще.
59
2
 
2
 
! Отговори
До циника преди 8 години
Само за теб, трябва ти психиатър. Ако се разровиш да видиш защо и как е създаден легиона, ще спреш да пишеш драсканици. Послушай хората по надолу които ти казват да се предадеш, по-добре да си в затвора отколкото да те пипнат
58
2
 
8
 
! Отговори
оставка! преди 8 години
Министър Бъчварова! Вече няколко дни не можете да заловите един опасен престъпник убиец. Който може да убие и други невинни хора. Той си играе на криеница с вас и си прави гаргара с държавата ни. Подайте си оставката щом не се справяте с професионалните си задължения. По ваше време станаха един куп брутални, жестоки и ненаказани убийства. Докога? Бандитите вилнеят в страна от Европейския съюз.
57
2
 
11
 
! Отговори
До Анонимен 59 преди 8 години
Този светец който защитаваш какво е правил на забранен участък? Ако се е объркал защо не се извинил че е объркал пътя и да си е тръгнал по-живо по-здраво? Дори и да е стигнало до бой, защо се е стигнало, без да е провокирал нокой? Твърде много въпроси има ако е такъв светец нищо нямаше да се случи. За мен той се е помислил над закона и сега ще си понесе последствията. Вече не сме ранните 90 год.
56
3
 
6
 
! Отговори
Оланд преди 8 години
До Анонимен 60Ти искаш да кажеш, че във френския легион са убийци. изнасилвачи и въобще престъпници ли? Това може ли да повториш пред френски съд?
55
2
 
10
 
! Отговори
emo преди 8 години
Сега ембака плаща на адвокати и писачи да манипулират общественото мнение. Ако е искал, убития е щял да убие него за секунди. Кой е нарушил в случая, ами ако колата му беше попаднала под валяка, който уплътнява асфалта, сега фирмата и убития щяха да му бъдат виновни. Сега ще изкарат още малко, че убития сам е паднал и си е ударил главата в камъка. И така 17 пъти.
54
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Краят му няма да е много далеч. дните му са преброени. Когато убиваш за едното нищо, забележка че влизаш в затворен строеж, първо виж кого убиваш. и дали това няма да ти изяде главата. Първо мисли какви ги вършиш и с кого се захващаш, после действай.
53
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Познавам Ембака лично. Той никога не би направил това, за което се пише тук и с което ви промиват мозъците. Замислете се - кой в присъствието на жена си и детенцето си ще нападне трима въоържени с бухалки мутри. Няма такъв филм.
52
5
 
13
 
! Отговори
До Анонимен 58 преди 8 години
Ембак, стига писа ами бягай, съжаление тука няма да намериш, колкото и да се изкарваш жертва. Пътник си моето момче!
51
6
 
4
 
! Отговори
До Анонимен 56 преди 8 години
Най-добрия каратист в света е убит от 17 годишен в една руска дискотека. Ако ще и супермен да си, с едно паве в главата си заминаваш. Важното е, че ембака в момента вижда една лента на която му минава целия живот, въпрос на време е да стигне до края.
50
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В БГ нищо не е нормално. Този случай го доказва за пореден път. Уж трима рамбовци, това онова, бухалки, не знам какво си, а някъкъв обикновен селянин го убива с камък. Цирк.
49
6
 
11
 
! Отговори
някога и сега! преди 8 години
През 1879 г един от първите закони на българския парламент е "Закон за изтребление на бандитите в България". Десетки и стотици катили са ловени масово от полиция, армия и населението. После са убивани от бой или бесени по крайпътните дървета и телеграфни стълбове, където висят по няколко дни и събират мухите. За нагледен урок на останалите си "събратя" какво ги чака в Царство България занапред.
48
0
 
11
 
! Отговори
До Анонимен 51 преди 8 години
Напротив, ставали сме не един и двапъти свидетели на такова нещо. Мутрите взеха да се мислят че са много над закона, е сега ще си понесе последствията.
47
4
 
10
 
! Отговори
до 52 преди 8 години
За каква България са проливали кръвта си бe ?Най-обикновени наемници на американските евреи, избиващи беззащитни жени и деца в Сирия и Афганистан.
46
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не трябва да се стига до процес. Българските рейнджъри и барети, които са проливали кръвта си за България по света трябва да го открият първи. Жив трябва да го одерат и му натикат собствената кожа в устата, с бензин трябва да го залеят и драснат клечката.