Ембака се предава до часове, твърди адвокатът му

Юристът изключи клиентът му да се укрие зад граница
Обновена: 29 юни 2015 07:59 | 29 юни 2015 07:57, Веселина Йорданова
159
Ембака се предава до часове, твърди адвокатът му
Снимка: архив, БулФото

Адвокатът на Емил Първанов, който уби работник на автомагистрала "Струма" в петък, увери, че той ще се предаде скоро.

Още по темата
"Нямам контакт с Ембака от 26 юни, но имам неговото уверение, че ще се предаде. Това ще се случи до часове", заяви юристът Росен Недин пред Нова телевизия. 

Той изключи възможността Ембака, който е от санданското село Лешница, да отпътува зад граница, за да се укрие от закона. Според Недин колата на Първанов е била потрошена от убития впоследствие Николай Чивиев. 

Юристът не е съгласен и че Първанов е извършил това, в което го обвиняват.

"Срещата на магистрала "Струма" между починалия и Емил Първанов твърде много ми напомня за тази между Давид и Голиат", каза Недин.

Първанов разказал на адвоката си, че автомобилът му е бил ударен с някакъв предмет. "Започнало е преследване по пътя, бил е засечен. Господинът е започнал да нанася удари с палка и да троши колата му. Емил е бил в състояние на отбрана", обясни юристът.

Според него местните хора често нарушавали забраната за преминаване в участъка, а от полицията е трябвало да организират охрана на мястото.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


159
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
17
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Eмбака е жертва на масирана медийна пропаганда, организирана от мутрите-легионери и приятелите им. Трябва да има справедлив процес, при който да се чуят и двете страни. Никой не размазва главата на някого просто ей така. При това пред погледа на съпругата и детето си. Със сигурност е бил провокиран и то жестоко.
44
4
 
0
 
! Отговори
Боже преди 8 години
Мама и глупава
43
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всички участници в инцидента, включително този "строител", са разновидности на мутри.
42
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Когато си отиде фашистката "демокрация" след няколко години, трябва да има една "Нощ на дългите ножове", безпощадно и безмилостно трепане на бандити без съд и присъда. Трябва да бъдат избивани като кучета на всяко място където бъдат открити и засечени.
41
0
 
7
 
! Отговори
ген.Луков преди 8 години
Ама тоя-убития,полицай ли е?Чета нещо за"Чуждестранен легион".....?
40
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
СЛУЧАЯТ С ЕМБАКА е същият като на пернишкия убиец и австралиеца. Пернишкия убиец избяга и дори нагло обвини съда и прокурорите във видеоклип от леговището си.
39
3
 
9
 
! Отговори
sid преди 8 години
Като гледах полицая какъв леигонер е ,направо го съжалих Ембака.Горкия с цената на безценния си животец е защитил честта и достойнството на жена си.Пародия по селски.До 35 -разиграла се е такава гавра,че горкия Ембака му се е наложило да убие поне единия.Но ако имаше възможност щеше да довърши и другите двама,но трябваше да се избяга и да се укрие,нищо че оставя живи свидетели.
38
7
 
8
 
! Отговори
никаква полиция преди 8 години
НЕ трябва изобщо да стигне жив до полицията и съда! Рейнджърите и баретите трябва да открият бандита първи и да изчезне от лицето на земята тоя ***. Да усмъртят катила след зверски побой или куршум в главата. Който убива без причина трябва да знае после как се лежи в гроба.Адвокатът му трябва да бъде съден за укриване на особено опасен престъпник.
37
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Каква отбрана бре, той е нарушител по пътищата. Този участък е забранен, а той най нагло се е нахакал в него, човека се има над закона, а сега седнал да квинка и да се прави на потърпевш. Ако се е движил както го правят нормалните и разумни хора никой няма да го закача.
36
4
 
6
 
! Отговори
В преди 8 години
до 36В дира даже въведоха класиката в жанра "болно дете". Направо се просълзих с едното око.
35
4
 
11
 
! Отговори
До Анонимен преди 8 години
Баце, ходи се предай а не пиши глупости. За твое добро е, че иначе ще те намерят преди полицията. А да, и никой не ти вярва на глупостите. Сбогом!
34
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мутрите в България са умилено създадената фашистка хунта в България с цел терор над населението и унищожаване на държавното имущество и икономика!
33
4
 
15
 
! Отговори
До Анонимен 35 преди 8 години
Милинкият, недоразбран, човеколюбис, смирен Ембакчо, какво доживя, да го нападнат лошите и той да се отбранява стоически. Защо ли са му лепнали прякора Страшилището на сандански, сигурно някой се е объркал или пък е страшен в танците и разказването на шеги. Не, не ми е жал за такива като него и дори и един процент да е вярно написаното срещу него, заслужил си е съдбата. Мнодо станахте хората над закона, ще трябва някаква чистка.
32
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вече я виждам пародията в идващия съдебен процес. Поради фактът, че ще се предаде УЖ и сигурно ще си признае вината, ше му дадат някоя страхотна присъда (дори не знам дали ще е затвор)...
31
20
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тримата мутро-легионеро-катаджии са се опитали да се гаврят със съпругата на Ембака, затова нервите не са му издържали и размазал тиквата на първия нерез.
30
3
 
17
 
! Отговори
Tina преди 8 години
Продължавайте да защитавате тези, които карат децата ви да бягат в чужбина, а онези които останат - превръщат в *** и мутри-наркомани. Продължавайте да защитавате тези, чиито отрочета тормозят дицата ви в училище, 'щот са деца на "крупни" бизнесмени, дилъри, мафиоти и всички онези, които ликвидираха малкия и среден бизнес и средна класа.Продължавайте и ще си останете крипостни селяци вовеки веков...
29
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
бачев най нагло лъже и двамата охранители са нападнали с бухалки семейството а 20годишната приятелка на покойника също била там а какво прави тя на работното му място питам
28
3
 
17
 
! Отговори
Tina преди 8 години
Още няколко часа ли ви трябват, г-н адвокат? За последно уточнение на версията?...А за тези които яростно защитават една мутра: Колко пъти тези самозабравили се индивиди са тормозили обикновените хора? Колко пъти на трудовите хора им се е искало да се възпротивят, но са се свивали безпомощно пред силните на деня и са търпели издевателства?Продължавайте да защитавате тези, които рушат и ограбват бизнеса ви. Продължавайте да защитавате тези, които продават дрога и амфетамини на децата ви...
27
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ембака си би калпака, фана самолета, дръжте му пакетааааа! Тук може да стане Южноафриканско родео. "Заповядайте на сафари в България, кацате, стреляте, убивате по неколко човека и бягате отново. Гаранция 100 процента сигуност и избягване от местните власти, които срещу скромно заплащане, дори нема и да ви гонат"
26
3
 
5
 
! Отговори
до 28 преди 8 години
Да, аз съм. Скоро ще има още арогантни мутри с размазани черепи.