Момиче почина след ваксина срещу рак на матката

14-годишната Лилия Христова издъхна в болницата във Ватикана
9 юли 2015 07:35,
133
Момиче почина след ваксина срещу рак на матката
Колаж: Dnes.bg

14-годишната Лилия Христова от великотърновското село Самоводене, която се разболя неизлечимо след поставена ваксина за папилома вирус, е починала в детската болница на Ватикана.

Момичето постъпи там преди месец, след като нито едно лечебно заведение у нас така и не успя да излекува заболяването й. Бабата на детето, Лилия Костадинова, разказа пред "Монитор", че нещастията започнали през лятото на 2013 г., седмица след като на внучката й била поставена широко рекламираната ваксина.

Момичето е ваксинирано заради наследствена обремененост. Бабата, чието име тя носи, е с рак на гърдата, а майка й има проблеми с яйчниците.

"Решихме да ваксинираме Лили за добро, пък то виж какво стана. Тази ваксина й отне живота", тъжно промълвява бабата.

Седмица след поставянето на ваксината на главата на Лили се появила подутина като цирей. Тя нараснала и започнала да гноясва. Семейният лекар отправил запитване до фармацевтичната компания, производител на ваксината.

От там първия път изобщо не му отговорили, а втория път казали, че техният продукт няма странични ефекти. Близките на момичето подали жалба в съда, но от там им отговорили, че няма основание за образуване на наказателно производство срещу световната фармацевтична кампания.

През следващите месеци върху главата на момичето започнали да се появяват още подутини, които накрая станали девет. Заедно с майка си Лили обиколила почти всички болници и клиники в София. След дълго проучване на различните възможности за лечение родителите на Лили се спират на детската католическа болница във Ватикана, която била третата сред най-добрите в света по лечение на редки детски заболявания.

До Италия Лили летяла със самолет въпреки жестоките и смразяващи болки в цялото тяло. Там й бил направен ядрено-магнитен резонанс и бронхоскопия. След прегледите лекарите забранили на момичето да става от леглото в продължение на три месеца.

В началото състоянието на Лили като че ли започнало да се подобрява и болките намалели. В началото на юли обаче една нощ тя започнала внезапно да повръща. Температурата й се качила на 41 градуса, а кръвното й паднало до 40/20. Момичето веднага било поставено в състояние на изкуствен кома, но на 6 юли починало от белодробна недостатъчност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
7
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ваксината е много добра , за джоба на тези които я продават и отлична за джоба на този който я измисли патентова и произведе.
2
30
 
37
 
! Отговори
:-D преди 8 години
Всъщност, ваксините са спасили милиони по света. Не ги слушайте тези любители на конспирациите! Те дори не знаят какво точно са ваксините, но са им върли противници, защото в бг-мама пише така :-D
1
30
 
52
 
! Отговори
Леди преди 8 години
Родители пазете децата си от ваксините ! Фармацевтичните мафиотски компании успяват с милиони да наложат закон който да обвързва майчинства и помощи със задължителни ваксини. Нито един съдебна система не е в състояние да осъди голяма фармацевтична компания за ваксина убиваща хората.Родители пазете децата си от ваксините ! Ваксините затварят възможността за отваряне не хипофизата при растящия организъм. Огромното престъпление на човечеството