Европа е политическо джудже, бежанците го доказали

Имигранти към България няма да има, прогнозира Божидар Димитров
14 сеп 2015 09:52,
43
Европа е политическо джудже, бежанците го доказали
Снимка: архив Булфото

Кризата с бежанците показа, че Европа е политическо джудже. Това заяви в ефира на bTV историкът Божидар Димитров. По думите му това ще бъде така, докато общността не изгради своя армия.

Димитров още веднъж заяви, че в случая не става въпрос за бежанци, а за икономически имигранти. Доказателство за това е фактът, че потокът е основно към Германия, Швеция и Холандия.

Историкът прогнозира, че към България няма да има кой знае какъв поток от имигранти. "Една международна правозащитна организация показа един измислен филм, в който наши граничари ритат с ботуши бежанци, а нашите гранични полицаи не носят ботуши. И сега се носи слухът, че българската полиция бие и обира имигрантите", аргументира се той.

Той не разбира защо сред бягащите хора има толкова много млади и силни мъже, и защо тези мъже не останат в родината си, за да се бият с "Ислямска държава".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
5
 
1
 
! Отговори
рето преди 8 години
До Анонимен 36много мижаво ти звучи опита да се направиш на разочарован. единствения напън дето си някога си правил е в тоалетната..
26
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До до 14 Боже какъв интелектуален титан си. Едно изречение не мажеш да напишеш.
25
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
абе стига *** пропаганда на девет мъже се пада по една жена и все тях снимат здрави прави мъже търсят на готово и ще създават проблеми с претенции и капризии нахалство безмерно нахалство - те ако има как хляба от устата ти ще вземат така са възпитани и не подлежат на превъзпитание и най-важното не искат защото така им е по-изгодно и лесно
24
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
еее ква стана тя а ние какво сме носната кърпа на джуджето майи що беше всичкия напън
23
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименЗащото кокошките кудкудякат, не говорят.
22
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Единственото ,което доказват бежанците ,че страданието им е безизмерно.Всички останали коментари са свободни съчинения по картинки.
21
3
 
1
 
! Отговори
ррррр преди 8 години
До ПРОФЕСОР ГАДОРЯНzавразийския съюз как го намираш? готино нещо?
20
0
 
14
 
! Отговори
ПРОФЕСОР ГАДОРЯН преди 8 години
Не колега професор, не е политическо джудже, а политически, генетически, расов и религиозен труп!!!!
19
3
 
3
 
! Отговори
коко преди 8 години
До Българинаако знаеше истината за швейцария... като излезем от ЕС, после какво? опиши първите 5 години на България извън ЕС моля
18
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"не става въпрос за бежанци, а за икономически имигранти" прав е човека така е
17
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До коментар 22: Къде да отидем? На друга планета ли? Пак ще сме си тука. Където и да отидем все тия проблеми със зависимостите. Излизането няма да ни реши никакви проблеми - защото не са ни проблемите в парите!!! ПРОБЛЕМИТЕ СА НИ В МАНТАЛИТЕТА. Всико имаме а сме все недоволни? ЗАЩО. Приеха ни в ЕС. Сега и това като получихме пак сме недоволни. Какво ни пречи да го направим такъв къкъвто искаме? Нали сме част от него?!!!!!!Вярваме ли на това или живеем за себе си?
16
0
 
24
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
това не е криза а умишлено предизвикано велико преселение на народите през21 век защо катар или люксембурт не приема знаят се виновниците и трябвада се назовават сега кой е на кранчето на петрола и кой жъне маковите полета наафганистан и изведнъж русия ще разваля калимерата
15
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Европа е политическо джудже от Втората Световна насам, само сферите й на влияние се сменяват.
14
1
 
4
 
! Отговори
humres преди 8 години
bg ispolinskite humanisti ot ban kakvi laboratorni opiti sa napravili za integracia na bejancite ot bg konclagerite s bg narod i bg ikonomika? kolko vreme ste darjat horata v konclagerite? Kolko vreme trainost ima tehnia produkt?
13
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този път няма как да не се съгласим с професора.
12
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тези млади мъже не идват да работят и да създават те са изпратени от хора които знаят как да унищожът старата европа. Унищожи врага като го превземеш от вътре без бой. Това е стара максима измислена от умни хора. Тези пълчища дето настъпват към гърция от турска територия и се мъчат да стигнат германия не са случайни. У нищожи ли се германия унищожава се цяла европа. Германия е мотора на европа това го знаят турчетата.
11
0
 
17
 
! Отговори
Защо не остават ли? преди 8 години
Ако останат, ще трябва да работят за чорбаджия-изедник!Ако тръгнат с малък бизнес, то държавния(Боков) рекет ще ги мачка!Те така е в нашата мафиотска ***...
10
36
 
7
 
! Отговори
до 14 преди 8 години
Професор Димитров е едно интелектуално джудже.....недоносче на ДС....лансирано от пожарникар, за срам но и за келепир..........Най-тъжното е, че дори и да казва нещо вярно....например за Македония и македонизмът...казано от неговата уста...звучи несериозно и ако ние българите искаме да имаме по-голяма тежест в споровете със съседите...трябва да се лиши от постта му---и тогава нека да си говори......в лудницата е пълно с такива.......
9
29
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Проф.Димитрови той е едно политическо джудже но...не разбирам защо постоянно ни тика мнението си в ефир.А в България, естествено, никой няма да иска да емигрира.Това радва ли ви др.Димитров???То, хубаво, няма да се напълним с бежанци, но поради простата причина, че дори и те знаят, че България е една ***. И те самите не искат да идват тук.Та....това хубаво ли е др.Димитров???Значи- живеем си в ***, но е хубаво, че дори и краставите прасета не искат да идват в нея.
8
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Той не разбира защо сред бягащите хора има толкова много млади и силни мъже"======Ми те 90 % са млади мъже децата ги водят като някакъв щит за пред медиитеТова е АРМИЯ от ислямисти на всеки нормален човек е ясно само на тези на които им плащат НЕ