Красивата полиция ни пази!

Свежата сила на МВР от випуск 2015 на Академията хвърли шапки
Обновена: 30 окт 2015 13:58 | 30 окт 2015 13:51,
53

Снимка: Академия на МВР

Випуск 2015 на Академията на МВР определено може да се похвали със своите красавици, които вчера хвърлиха шапки, а от утре вече ще ловят "лошите". Освен красиви очи и усмивка, младите дами могат да се похвалят и със знания.

Отличникът на випуска Миглена Христова и първенецът Ния Радева бяха отличени със заповеди от министър Румяна Бъчварова, която бе специален гост на връчването на дипломите.

"Тази система днес има нужда едновременно от стабилност, но и от модернизация. Разчитам и вярвам, че вашето поколение ще влее свежа сила в нея и ще градите образа на МВР, така, че и гражданите, и вие самите да се гордеете със своята професия и отговорностите, които ще ви бъдат поверени", каза Бъчварова на абсолвентите.

Завършилите обучението си курсанти положиха клетва по Етичния кодекс на служителите с полицейски правомощия и от днес вече са служители на МВР. Честито и дано не ни разочароват!

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
6
 
2
 
! Отговори
Емил Николаев преди 8 години
Тия няма нужда да носят оръжие. Толкова са грозни!
28
4
 
1
 
! Отговори
Боян Колев преди 8 години
Един ден МВР може да стане спасителния"бряг" за отпаднали вече чалгаджиики...
27
3
 
12
 
! Отговори
vlady преди 8 години
До АнонименУниформите не са лоши като цяло. Далеч по-добри от соц гимнастьорките и фуражките.
26
2
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
тези младежи по 1-50 м къде са тръгнали за бюрата в паспортните службиза друго не стават да вървят за завършат едно право иначе горят
25
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
красиви не видях па не знам
24
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
много гадни тези черни униформи бе. Малко на нацита приличат с тях!
23
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гледах един филм за възрастни, който така почваше.
22
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
НА КОЙ МУ Е НУЖНА КРАСИВА ПОЛИЦИЯ? НУЖНА Е КАДЪРНА И ДА МОЖЕ ДА ПАЗИ ОБЩЕСТВОТО.
21
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само наследствени милиционери са в тая Академия...нормален човек не може да влезе да учи, само синове и дъщери на бивши и настоящи милиционери...И после чакате резултати....какви резултати - бездарни милиционери по 120 кг тежки и 1,60 м високи!"Лошите" сигурно вече са умрели....от смях! :)
20
1
 
10
 
! Отговори
До 28 преди 8 години
Пропускаш най важните хора в държавата политиците,прокурорите и престъпниците !
19
1
 
19
 
! Отговори
Хм... преди 8 години
Мечтата на младите момичета полицайки / има много желаещи да работят в МВР *** местата са ограничени/ е да по церберски да създадът домашен уют в дома/БГ/!пп. Моля, не рекламирайте абсурда на цивилизацията - жена охрана, мъжът на верижка, а децата некой друг да ги наглежда / истерясали лелички в обществени помещения/!
18
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
кой ще ги храни то в страната има само полицаи и пенсионери
17
7
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Жените отиват в МВР поради няколко причини: 1. Сигурна заплата всеки месец 2. Осигурено облекло социални придобивки регламентиран работен ден и почивки. 3. Всеки допълнителен труд е заплатен отгоре над заплатата. 4. При излизане в майчинство работата им след това е гарантирана не са на улицата. 5.В повечето случаи се уреждат на топло местенце с помощта на някой началник за който после се оженват или му стават любовници. Ето това е истината. Такава полиция срещу ИДИЛ -СМЯХ
16
2
 
31
 
! Отговори
аз преди 8 години
кварталната на с. Петърч преди 1 година беше натръшкала 5 монтански цигяньори - крадци в безденската гора с едно въже - е това е полицай !!! живее с жена, тоест хомо, но тя е мъжа вкъщи !
15
9
 
12
 
! Отговори
mda преди 8 години
Пожелавам им успех дано да са първите които ще почнат да променят МВР. На долните недоволници ще им кажа да се разходят малко по света за да видят какво представлява тази институция не само тук...
14
2
 
43
 
! Отговори
До Гневен българин преди 8 години
Какво оправяне от тези новите??? Аз съм бивш служител на силово министерство и ако тръгна да ти разправям каква с некомпетентност и връзкарство, се ползват огромна част, ще ти побелеят косите. Тези младичките кадри да не мислиш, че са бъдещият професионален елит на МВР? Огромна част от тях са деца на наши хора, демек некадърници. А за останалата малка част от истински професионалисти в МВР, път не им се дава за сметка на тези хранилки. Достойните хора я напускат системата в това положение!
13
1
 
14
 
! Отговори
Пародия преди 8 години
трябват повече тренирани полицаи на улицата , тия ще предизвикват усмивки на лицата на престъпниците ...
12
3
 
16
 
! Отговори
vlady преди 8 години
Честито на новия випуск милиционери - единицата за интелигентност ционер има еталон 3см букова талпа бичена небоядисана. Съответно милиционер е 1/1000 от интелигентността на еталонната талпа. Има специални психотестове на които се отсяват по-интелигентните.
11
1
 
14
 
! Отговори
Ще ги изпапкам преди 8 години
Сладки котьовци, пожелавам им успех.
10
4
 
40
 
! Отговори
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ преди 8 години
Искам да питам дали тез млади , хубави и крехки девойки са преминали физическите тестове за да си полицай?! И не съм съгласен жените да имат по леки физически изпити от мъжете! Че това последното си е чиста дискриминация! Не може за едно нещо да твърдят, че са дискриминирани , а за второ да казват - ама аз съм жена! Това са двойни стандарти! Или да бъдат жени или на равно с нас!