Майката, изоставила бебето си: Никой не ме подкрепя

Нямаше къде да живея с детето, разкрива Лидия
Обновена: 19 дек 2015 10:04 | 19 дек 2015 09:57, Анисия Иванова
115
Майката, изоставила бебето си: Никой не ме подкрепя
Снимка: Нова телевизия

Лидия Делева, майката, която изостави 11-месечната си дъщеричка пред жилищна кооперация в Пловдив, заяви, че е била отчаяна. "Нямаше къде да живея с детето. Никой не ме подкрепя”, сподели тя пред Нова телевизия.

33-годишната жена има още две по-големи деца, за които се грижи баба й, с финансовата подкрепа на майка й и на бащите. Бабата обаче бе категорична, че не може да отглежда повече "деца без бащи”.

Още по темата

Свекървата на Лидия, в чийто дом жената живеела доскоро с малката Владислава и нейния баща, също не приемала снаха си и внучката си.

„В онази къща постоянно имаше скандали и побоища. Свекърва ми и девер ми постоянно настояваха мъжа ми да ме изгони заедно с детето”, разказа Лидия.

Преди да се настани във въпросния дом семейството живяло на квартира, но мъжът останал без работа и не можели да си позволяват да покриват разходите си.

Лидия разкри още, че бащата на Владислава все още дори не я припознал.

Майката отрича първоначално появилата се информация, че и друг път е изоставяла дъщеря си.

"Когато Влади беше на един месец, свекърва ми я завела при социалните и казала, че никой от семейството не иска да се грижи за нея. През това време аз бях отишла да видя другите си две деца”, казва Делева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
24
 
! Отговори
44 преди 8 години
марианче, Бащата е неизвестен. Тази като я гледам не подбира, а и най-вероятно е била мъртво пияна по време на "сътворението". И един съвет. Няма "мъже" и "жени", а "мъжете, които познавам" и "жените, които познавам". Смени си средата. В моята 90% от мъжете са отговорни, а жените не мрънкат, че някой им е виновен.
27
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До WTF?????????---------Съгласен съм. Не трябва да търсят майката изобщо, а да прибират детето и да се приключва. Това е най-правилното в държавата, където социалната политика отсъства, защото сме демократи по Български, а именно - всеки за себе си. Така е, никакъв народ, никаква държава
26
2
 
18
 
! Отговори
WTF????????? преди 8 години
"Никой не ме подкрепяWTF???? А мен някой подкрепя ли ме? Подкрепям се АЗ като бачкаm по 12 часа 24/7 и така се оправям. Аман от нещастници, които мислят, че някой трябва да се грижи за тях. А най-лошото е, че точно тези се размножават най-много и пълнят планетата с нови лузъри и кофти ДНК !!!!!
25
10
 
13
 
! Отговори
Мариана преди 8 години
Вбесяват ме коментари и разсъждения под наслов "Майка си изоставила детето" и всякакви други споделени размишления, в които основно се обсъждат моралните качества на майката.Но аз искам да попитам - а къде е бащата ? Нали не мислите, че щъркелът е донесъл това дете. А темата за контрацепцията не се отнася само за жените.И отглеждането на детето не е единствено отговорност на майката. На безотговорния български мъж все му се иска някой друг да се поеме нещата вместо него - жената и държавата.
24
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да не си помислите, че ГЕРБ не ги е грижа за майките ...
23
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не съди, за да не бъдеш съден. Жената определено има в момента психичен проблем, може да се бори със скрита депресия и има нужда от квалифицирана помощ. Сигурно се е надявала, че този мъж ще е по-различен от предишните и пак се е оказала излъгана.
22
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Важното е да има нови автомобили за горското и за депутатите.Горките, нямат пари, поршето като го запалиш и ти изгаря 20 лв. направо не знам как се оправят тези хора с поршетата.
21
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В България просяка иска от просяка пари.Много жалка картинка
20
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами с детски от 30 лв. (15 евро на месец) тепърва ще се случват такива неща!----------Ти какво искаш, братята роми имат по 5 деца, 5 по 30 = 150 лв от чаветата, които като пораснат ще станат престъпници. Само спирани на майчинските ще реши проблема.Един пенсионер работил 45 г. честно и отговорно всеки ден като пчеличка, да взема 200 лв, това нормално ли е????Той си ги е заслужил тези пари, той е оставил след себе си наследство, а тези майки с какво са заслужили тези пари????
19
2
 
15
 
! Отговори
321 преди 8 години
Дотук добре, че е родила три деца, гледам детето не гладувало, явно не е чак толкова лоша майка, би било много жалко да й отнемат това сладурче, ако не се бори за него. Дори да значи да промени живота си на 180 градуса.
18
9
 
14
 
! Отговори
Пипо преди 8 години
Съжалявам, че се е стигнало до там в жалката държавица България да се стигне дотам че от невъзможност майките да изоставят децата си. А български деца трябва да се раждат защото демографския проблем е сериозен.
17
1
 
28
 
! Отговори
адулф преди 8 години
За какво се разпложда таз ***? Хората войни са преживявали не изоставяйки децата си...
16
2
 
11
 
! Отговори
Роко преди 8 години
А като са клеца не мислили?Важно е кефа да е на макс,тази е за затвор,че другия път да знае!!!
15
1
 
19
 
! Отговори
Ujas преди 8 години
Абе , какви са тези хора (***)? Все някой им е виновен , Аман.
14
3
 
22
 
! Отговори
Бобчо преди 8 години
Кифло, 18 лв струва една спирала и още към 50 лв да ти я поставят. Започни с това, за да не създаваш още нещастни деца за които си очевидно неспособна да се грижиш, но пък с правенето се справяш добре...
13
4
 
29
 
! Отговори
тя преди 8 години
Защо раждаш ,като не можеш да ги гледаш?
12
1
 
48
 
! Отговори
Теди преди 8 години
Много нагла обаче-баба и гледа другите две деца - не я били подкрепяли.
11
2
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Познавам много прекрасни семейства,който не могат да си имат дечица.Ходят по лекари,мъчат се.Сега гледам това малко слънце и перхидорлената, безотговорана майка и си мисля: "Боже колко мъка има по този свят"
10
0
 
9
 
! Отговори
До 11 преди 8 години
Имах предвид разлика като цяло .Численост но така също и начина на живот.До къде стигнахме или до къде ни докараха.
9
0
 
40
 
! Отговори
Lan преди 8 години
Та с една дума, не може от една кукувица да съдиш за всички майки! Грешно е и не е редно, защото познавам жени, които се борят всеки ден неистово дори и за храната на децата си.