Божидар Димитров: Покръстваме мигрантите и в лагери!

Ислямът не е религия, а политическа доктрина, настоя историкът
Обновена: 29 мар 2016 11:03 | 29 мар 2016 10:44, Камелия Цветанова
285
Божидар Димитров: Покръстваме мигрантите и в лагери!
Снимка: Булфото, архив

Ислямът не е религия, а е политическа доктрина, защото се стреми към власт в целия свят, а именно стремежът към светска власт го изключва от списъка на религиите, настоя директорът на Националния исторически музей Божидар Димитров.

Още по темата

Според него български и чужди политици не могат да разберат корена на проблема с "тази ислямска инвазия в Европа", а също и не виждат решението й.

Димитров смята, че то е да се изключи исляма от списъка на религиите и да "започваме да го пердашим по динковски начин и то в общоевропейски мащаб".

Историкът посочи, че не може да се очаква от всички идващи на континента младежи да спазват законите, защото "идват от държави, които не ги е имало преди 50-60 години, те и прадедите им не знаят как да бранят всяка ливада, не знаят какво е Ахелой, Айзенкур, Сталинград".

По думите му мигрантите идват от държави, чиито граници са "чертани с ножица" и с чиято независимост народите им нямат нищо общо.

"Трябва да им внушим чувство за родина", призова от bTV Божидар Димитров, като предложи те да бъдат покръствани и да бъдат изпращани в трудови лагери за придобиване на умения.

"На мултикултурализма оня ден му беше турен кръстен знак от не кого да е, а от външния министър Даниел Митов, който идва от тези кръгове - лека полека ще стигнат до идеите ми, до идеите на Павката Чернев, Бог да го прости”, допълни историкът.

Божидар Димитров още е в болницата и въпреки съмненията на лекаря от "Спешна помощ", в крайна сметка става дума за двустранна бронхопневмония, а не за инфаркт и до края на седмицата ще бъде изписан.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


285
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
147
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ДенисХристияните не режат глави и не се самовзривяват на публично място в името на религията си - да си виждал някъде християнски фундаменталисти? В християнството убийците и самоубийците не ги чакат 70 девици в рая, а казана в ада, няма термини като джихад, войната и убийството са непростим грях. Ислямът е дивашки, защото там където са мнозинство музлитата вилнеят и убиват като диваци -Турция, Судан, Нигерия, Пакистан -избива се местно население в името на исляма,
146
7
 
9
 
! Отговори
Денис преди 8 години
До 7 А колко религиозни сте вие, българските християни? А би ли ви обидило, ако нарека религията ви дивашка и реша да ви вкарам в лагер? Замислете се, такива хора внасят разкол в нормални човешки отношения на база религия. Това е идиотско! Уважавам хората, не заради религията, а защото са хора. Нима *** християнин е по-добър от мен, просто защото е християнин?
145
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 23Абе муун.ьо, такова ли е отношението ти към татенцето и маменцето ти? Нали ги помня, как се съдираха да реват "БСП! КПСС!". Най-големите натегачи станаха най-върли антикомунисти! От подлизурковците няма спасение! Те са вечни, кресливи, лепливи!
144
0
 
1
 
! Отговори
до реално преди 8 години
Такива като вас ще бъдат премахнати през 21 и 22 век .И не съвсем хуманно .
143
2
 
3
 
! Отговори
г 7 преди 8 години
ДС е тук ,но просто одъртяха и трябва да ги чакаме да измрат. Тогава ви гарантирам ,че БГ ще литне напред в г 20 .
142
4
 
2
 
! Отговори
Денис преди 8 години
До до 179 А вярата му в Бога и налагането насила на неговата религия, не го ли приравнява с ислямските терористи? Да, ислямски терористи и убийци, и това го казва мюсюлманин. Бих ги избил без угризения. Дали на някого му прави впечатление, че най потърпевши от тези *** са именно пак мюсюлмани? А че най-твърд отпор срещат пак от мюсюлмани? Да слагаш всички под един знаменател е пълна идиотщина, независимо дали са християни или мюсюлмани.
141
5
 
14
 
! Отговори
7 преди 8 години
До ДенисВие българските мюсюлмани напрактика сте всички атеисти - ядете свинско, пиете алкохол, жените ви не са нинджи, не искате да се самовзривявате. Ако живеехте така в дивашките арабски страни, на вас първо щяха да ви резнат зелките. Така че вие не сте проблем - музсли сте само на книга, ама ония другите исляма освен да го изповядват, също така и го практикуват - това вече е проблем. Така че не се обиждай от истините които е казал професора - религията ти е дивашка, просто не я пракиткуваш
140
8
 
5
 
! Отговори
реално преди 8 години
Ислямът не е политическа доктрина, а психиатрично заболяване, каквито са всички останали религиозни или радикалните идеологии. Болните от този тип винаги биват използвани като материал за различни политики. От там идват всички проблеми. Тази зараза трябва да се лекува в изолация и чрез премахване на благоприятстващите я условия. Кротко, хуманно и с разбиране към заболелите. Не чрез строене на джамии и църкви, не със стимулиране промиването на мозъци с помоща на библии, корани и подобни.
139
0
 
4
 
! Отговори
до 179 преди 8 години
Денис ,той също вярва в Бога .Но си мисли ,че всичко почва от него и свършва с него .Винаги център на внимание,завистлив убиец на жени е този ***.Няма прокуратура да разследва как уби една женица в Созопол като я заплаши и после зае мястото й . Мафиот,занимаващ се с кражби на антики .Подлец ,защото краде чужди неща и после ги прави свое мнение.Но ДС са това ..Проблема с тях се задълбочи както и с тази ислямизация.Оставихме ги и на практика съсипаха БГ . И сега нещата ще се решат от природата
138
7
 
10
 
! Отговори
Денис преди 8 години
Г-н Димитров, де юре аз съм мюсюлманин, де факто съм атеист. От статията не става ясно, какво предлагате за такива като мен? Да ме покръстите или само да ме вкарате в трудов лагер?
137
9
 
9
 
! Отговори
МС преди 8 години
БД е политически труп .Уволнението му е разписано и до края на седмицата да ходи в лагерите за бежанци .
136
6
 
11
 
! Отговори
++++ преди 8 години
Ех Божо, ако те чете някой кротък мюсюлманин ще поиска да ти навре динамит в дирника.
135
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Закона забранява да имаш човек за роб, а как стоят нещата с арабеските полу-човеци?
134
4
 
13
 
! Отговори
боклуци преди 8 години
Всъщност през 1989 г БКП и ДС се изплашиха след разстрела на Чеушеску и веднага задействаха плана -предаване в ръцете на исляма със създаване на ДПС. Сделката е ясна.Ислямизация срещу запазване на ДС ченгетата и *** . След 26 години ислямистите ни се присмиват и пишат на кирилица за златен век на исляма.И то зарад е тия Лукановисти комунисти .До един мачкали християнството по нашите земи .Проклети да сте навеки .
133
3
 
8
 
! Отговори
дс мафията преди 8 години
Много подли и зловредни за дс ченгетата,този и Георги Марков и Недялко Йорданов и Стефчо Кенефчо Цанев. Времето вече не е ваше .Разберете го ,а ако ли не знайте,никой не ви се връзва ,ама никой .Просто погледнете коментарите,никой . Хора на софрата на Доган нямат място в обществото.ДС го няма,но просто метастазите му убиха БГ. И сега Бог знае какво ни чака. Ккаво ли би станало ако народа ви беше омел 1989 .Поне като Румъния бихме били със сигурност.
132
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Най-после една хубава идея!Божидар Димитров ПРЕЗИДЕНТ !
131
21
 
6
 
! Отговори
Ислямът победи преди 8 години
Въпреки всички напъни на Запада, Ислямът нямс да бъде победен, това столетие ще е Златния век!
130
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Европейската наука, която примитивните врагове на християнството толкова обичат да споменават е създадена от еврпоейски християни, а не от представителите на дива секта от пришълци.
129
1
 
12
 
! Отговори
ООО преди 8 години
ГЛУПОСТИ НИКАКВИ МИГРАНТИ..ВСЕ ЕДНО АЗ ДА ПРИЕМА ИСЛЯМА В НЯКОЯ АРАБСКА СТРАНА И ДА МЕ НАБУТАТ В ЛАГЕР.
128
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Според мен, религията трябва да носи вътрешен мир на личността. Да бъде духовно извисен, над нещата, над простотията, злобоневието и омразата. Човек пропит от духовната любов. И гледам, някакви злобни арабели, размахващи пушки, убиващи жени с камъни по стадионите, самовзривяващи се по спирки и летища убивайки беззащитни, нищо не подозиращи и напълно невъоръжени жени, деца, старци, защото техния бог ги е накарал?!!? Е що за ненормална религия е това? Джихат!?! Що за доктрина е това?