Божидар Димитров: Покръстваме мигрантите и в лагери!

Ислямът не е религия, а политическа доктрина, настоя историкът
Обновена: 29 мар 2016 11:03 | 29 мар 2016 10:44, Камелия Цветанова
285
Божидар Димитров: Покръстваме мигрантите и в лагери!
Снимка: Булфото, архив

Ислямът не е религия, а е политическа доктрина, защото се стреми към власт в целия свят, а именно стремежът към светска власт го изключва от списъка на религиите, настоя директорът на Националния исторически музей Божидар Димитров.

Още по темата

Според него български и чужди политици не могат да разберат корена на проблема с "тази ислямска инвазия в Европа", а също и не виждат решението й.

Димитров смята, че то е да се изключи исляма от списъка на религиите и да "започваме да го пердашим по динковски начин и то в общоевропейски мащаб".

Историкът посочи, че не може да се очаква от всички идващи на континента младежи да спазват законите, защото "идват от държави, които не ги е имало преди 50-60 години, те и прадедите им не знаят как да бранят всяка ливада, не знаят какво е Ахелой, Айзенкур, Сталинград".

По думите му мигрантите идват от държави, чиито граници са "чертани с ножица" и с чиято независимост народите им нямат нищо общо.

"Трябва да им внушим чувство за родина", призова от bTV Божидар Димитров, като предложи те да бъдат покръствани и да бъдат изпращани в трудови лагери за придобиване на умения.

"На мултикултурализма оня ден му беше турен кръстен знак от не кого да е, а от външния министър Даниел Митов, който идва от тези кръгове - лека полека ще стигнат до идеите ми, до идеите на Павката Чернев, Бог да го прости”, допълни историкът.

Божидар Димитров още е в болницата и въпреки съмненията на лекаря от "Спешна помощ", в крайна сметка става дума за двустранна бронхопневмония, а не за инфаркт и до края на седмицата ще бъде изписан.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


285
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
167
7
 
27
 
! Отговори
Поручика преди 8 години
В едно е прав - ислямът не е просто една религия, която не е още преминала през своята Реформация. Ислямът е войнствена, тиранична и тоталитарна доктрина-инструкция за цялостно поведение и подчинение. В Корана има 206 абзаца, в които за възхвалява насилието, 25 призива да се убиват неверниците и 2 да се режат глави. Според Корана правоверният може да измами неверника, да го убие и да изнасили жена му, или децата му.
166
6
 
20
 
! Отговори
българка преди 8 години
Господин историк, не слагайте в гащите на българите таралеж.Сложете го в своите.Извинявай, но трепането ти е минало.
165
9
 
11
 
! Отговори
АК-47 преди 8 години
Съжалявам за граматическата грешка, по-долу. Човекът е за пенсия. Не разсъждава разумно, а бил историк. Това е агресивно мислене. "Не прави на другите това, което не искаш на тебе да ти направят".
164
9
 
7
 
! Отговори
АК-47 преди 8 години
Човекът е за пенсия. Не расъждава разумно, а бил историк. Това е агресивно мислене. "Не прави на другите това, което не искаш на тебе да ти направят".
163
15
 
7
 
! Отговори
1 преди 8 години
До dinko1,гений без мозък,комунист божидар,се вживява на цар Борис-покръстител.С тези глупости,такава беля може да докара,че си нямате на представа.
162
5
 
8
 
! Отговори
1 преди 8 години
До dinko1,гений без мозък,комунист божидар,се вживява на цар Борис-покръстител.С тези глупости,такава беля може да докара,че си нямате на представа.
161
0
 
19
 
! Отговори
Просто човек преди 8 години
В миналото религиите са създадени, за да оправдаят властта на монарха и да му предадат божествен произход. Религията няма нищо общо с духовността. Баската сепаратистка организация, ИРА и други са съставени от католици, рафинирано взривяващи други хора, но не и себе си. Днес имаме техен еквивалент създаден от капиталисти с интереси към газопровод, най-голямото находище в света, намиращо се до Сирия. 21 век сме хора, докога ще живеем в 8ми?! Олигарсите целят да се мразим, заедно бихме ги унищожили
160
7
 
11
 
! Отговори
dinko1 преди 8 години
Аха, нека да борим радикализма с друг вид радикализъм. Гений.
159
3
 
14
 
! Отговори
До Исмаил преди 8 години
Ако нямаше юдаизъм, нямаше да има християнство, а после и ислям. Християнството е наложено на много места с огън и кръв. Примери - Борисова България, Киевская Русь - Крещатик в Киев, Дания - там има паметници и картини на Абсалон с брадвата. Да не говорим за Америка и други континенти. Ислямът е налаган с много кръв и насилие - в България, Босна, Грузия, Азърбайджан, Персия, Индия. Всички тези религии са агресивни и са минали по пътя на жестоко насилие. "Религията е опиум за народите" - Маркс
158
4
 
4
 
! Отговори
а защо преди 8 години
по техните територии образованието е на заден план от много години а до 15-16 век са били доста ама доста напред с материала
157
6
 
14
 
! Отговори
7 преди 8 години
До АнонименАма тия неща ги правят не само с Афганистан и Ирак, а и в свещените земи на Исляма - там където са Мека и Медина. Особено ме шокира разказа на една саудитка за нейна приятелка - приказвала с някакво момче за 5 минути, семейния съвет брадати *** я осъдил на смърт, присъдата изпълнили чрез удавяне в семейния басейн - милионерски петролни *** били - и тия ли не са мюсюлмани???
156
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
иран Афганистан Сауд Арабия са само на думи мюсюлмански държави нищо мюслюманско няма там
155
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
за нас те не са мюсюлмани а за вас са тъй като те парадират ,че са какво да правим те утре може и за богове да се представят това ни пречи на нас истинските мюслюмани но ще му доиде края и дано се изясни кой поръча тая трагедия
154
3
 
6
 
! Отговори
дъра бъра преди 8 години
къде е бог ли е алах ли е Буда ли екогато умират хора деца къде е като се правят бомби а едно лекарство не измислиха за рака примерно НЯМА БОГ измислица е всичко
153
5
 
5
 
! Отговори
7 преди 8 години
До ДенисДенис, да поставим нещата така - на няколко пъти излизаха клипове как някаква озверяла тълпа брадати *** нейде из близкия изток убива жени с камъни - на последната провинението беше, че не искала да се омъжи за някой от брадатите ***, имаше и такива дето ги бяха убили с камъни заради облеклото им. Та да те питам - това е част от исляма, ти като добър мюсюлманин одобряваш ли го и искаш ли и тука да се възприеме? И дивашко ли е или не?
152
4
 
1
 
! Отговори
Денис преди 8 години
До до денис Казвам се ДениС и турски не знам. Поздрави!
151
11
 
13
 
! Отговори
DreamTheater преди 8 години
Професорът е изперкал съвсем.По добре е да си почива и да не говори празни приказки.
150
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
християнство, ислям, будизъм - все ръкотворни "религии", измислени от хора, в които няма нищо духовно. Откраднали и изопачили в тяхна полза по нещо от оригинала - Еврейската Мъдрост.
149
2
 
6
 
! Отговори
Денис преди 8 години
До Анонимен А ако с вас седнем на една маса и не знаете, че съм мюсюлманин, пак ли ще ме мразите? Радвам се, че имам достатъчно разум, за да не ви приравня с всички християни, но за съжаление не съм убеден, че при всички е така. Ако целта е да започнем да се мразим, това е едно добро начало. И в конкретния случай ще е виновен някой като Божидар Димитров или като Вас. Омразата среща омраза! Желая Ви всичко най-хубаво!
148
3
 
3
 
! Отговори
до денис преди 8 години
Денис един въпрос чисто технически .Денис на турски какво означава ? И със с или з се изписва накрая ?