Ути: Жирафите съществуват заради сафаритата!

Това е върховна селяния, категоричен е природозащитник
Обновена: 29 мар 2016 10:39 | 29 мар 2016 10:14,
267
Ути: Жирафите съществуват заради сафаритата!
Снимка: Twitter

Дивите животни съществуват благодарение на фермите на белите хора, в които други бели хора плащат, за да ловуват. Това заяви запаленият ловджия Ути Бъчваров по повод на появилите се тези дни снимки на футболиста Христо Стоичков до отстреляни от него зебра, жираф и други диви животни.

Още по темата

Според Ути проблемът е, че тези снимки попадат в медийното пространство. "Хората разсъждават така: тези прекрасни и красиви животни, които ние гледаме в зоопарковете и изведнъж Стоичков ги е разстрелял. Повечето от хората не оценяват това, че Христо Стоичков не е отишъл, просто защото някой го е поканил. Той си е платил за това", коментира кулинарът пред Нова тв.

По думите му, ако не съществуват подобен тип ферми в Африка, местното население ще изяде дивите животни. Ути Бъчваров добави още, че подобни услуги предлагат и нашите ловни стопанства.

Ути даде пример още с прасетата, които се отглеждат за месо. "Прасенцето няма никакъв шанс. Докато тези животни имат", коментира той.

Стела Райчева от Animal Rescue пък заяви, че с появилите се снимки Христо Стоичков е показал на цяла една нация колко е безчувствен.

"Това е човек, който всички обичаме. Той ни е донесъл толкова радост, колкото никой друг. Този човек има достъп до всички радости и веселия", коментира тя и обясни, че ако на лова се гледа като на спорт, трябва да се знае, че в спорта обикновено има двама души, които са съгласни да спортуват.

"В лова това не е така. Това е проява на върховна селяния", категорична бе тя.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


267
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
4
 
7
 
! Отговори
Дебел задник преди 8 години
Ми да си плати и да те отстреля и тебе - *** дебела...
22
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Помите ли преди няколко месеца какъв шум се вдигна заради един американец, който гръмна лъв в Зимбабве. Хем си беше платил, и без малко да го вкарат в затвора. Защото там ловът на лъвове е бил забранен, и незнайно как е получил разрешение за лов.
21
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
несериозон е да се сравняват диви животин с питомни. питомните животни се отглеждат специално заради тази цел - да бъдат убити.дивите животни живеят пир моног по тежки условия с идеята че човека няма да ги безпокои.в противен случай всички животин щяха да стана питомни и хората щяха да си отглеждат тигри и Слонове в дворовете.
20
26
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какъв е Стоичков , умен , *** , селянин , гражданин и т.н. си е негова работа и никой няма право да го обсъжда публично . В България тези природозащитници са нищо повече от алчни за пари неуспели в живота хора .
19
3
 
34
 
! Отговори
Тихо преди 8 години
Ловът за забавление е върхова степен на човешката простотия, а за интелектуалното ниво на УФти и на Самтайм люн, няма какво да се говори, те са си го изказали сами.
18
3
 
34
 
! Отговори
В ПРИРОДАТА преди 8 години
повечето хищници убиват САМО за да живеят. Повечето хора са също така. Обаче за НЕКОИ ИНДИВИДИ убиването е удоволствие. Пък после се питаме защо децата стреляли с въздушна пушка по съседското куче
17
4
 
8
 
! Отговори
ksarax преди 8 години
До АнонименСъгласен съм с повечето неща дето си написал. За охранените природозащитници няма смисъл да се говори.Но пресъздаването на битката щеше да е вярно ако единият не беше с пушка.
16
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
то ако разсъждаваме по този начин и иманярите се възползват от вратички в закона но това не прави дейността им морална - съсипват труда на арехолозите...и сутеньорите често се измъкват заради вратички в закона но ние говорехме за етика и морал....
15
1
 
21
 
! Отговори
ined преди 8 години
Ути ако смята , че е съвсем нормално някой ако си плати да може да го гръмне си е негов проблем. А и не виждам защо трябва да харесвам Стоичков, това че вкарал няколко гола не го прави по-малко ***.
14
24
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Омлетчето което ядете се прави от неродени пиленца, не го гледате обаче като на човешки ембрион нали? А пиленцето и пържолката ви знаете ли от къде идва? От животни навряни в затвори от по 1кв.м. угоявани и тъпчени с антибиотици, за де губи търговеца реколта. Ама дивите животни не са като ония лошите, които яден в затворите. БАси ограничената мисъл. Вие съществувате, защото вашите прадеди са оцелели като са убивали диви животни. Днес това е спорт. Както бокса и борбата пресъздават битка.
13
3
 
14
 
! Отговори
СТОИЧКОВ и СИЕ преди 8 години
отново блеснаха с простотиите си. А за "елита" като УТИ, Сираков, който уби сърна и други НЕДОСЕГАЕМИ много ми се иска ТОДОР ЖИВКОВ да беше жив....
12
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
специално аз по анималите гледам че винаги като уловят някакво животони го заснемата с мамераат - после го връщата в естественаат среда. Примерон ако заловят сом или акула после я пускат във водата. И обявяват че е перстъпление да се убива животно и могат да бъдат наказани дори за СЛУЧАЙНА смърт. Мноог искам да знам не счита ли Стоичков себе си за бракониер.ВПрочем съветвам ви да гледам великолепния филм "ИНстикт" - със сър Ант. Хопкинс
11
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много за и много против лова. Щом като се предлага такава услуга значи е законна и можеш да се възползваш от нея . Другото е морален акт на всеки човек . Не може обаче всеки недорасляк да се изтъпане по телевизията и да дава квалификации на други хора . У нас са се навъдели някакви псевдо защитници на животните и природата , които за пари говорят глупости .
10
19
 
15
 
! Отговори
Ловец преди 8 години
Има един нов вид диво животно което не е застрашено от изчезване.Природозащитник се нарича.Скоро трябва да почнем с обстрел на това животно защо благодарение на Евро парите много бързо се множи .Освен това е много алчно и гладно !!!
9
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Чудно как вече не са измислили и туристическа услуга, лов на хора. Плащаш си и гърмиш на пусия. Впрочем и това го има в Сирия, където американците плащат на терористите.
8
5
 
27
 
! Отговори
ТЪП СЕЛЯНДУР е УТИ преди 8 години
Такива приказки от човек, чието основно занимание е да готви са разбираеми, но популярноста му го задължава да се държи отговорно
7
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
в целия свят едав ли са останали повееч от 5000-6000 жирава, те раждат по едно малко на година, точон тях отиде да гърми Стоичков.... я като е такъв мъжкар да се изправи среущ една мечка....а глупостта че прасето няма шанс даже на заслужава коментар... Прасето има бивни и тича с 55 километра в часа.Жирааф може само да те ритне - и то ако е до теб. Един куршум от 20 метра и е дотук.
6
19
 
8
 
! Отговори
БащаВи! преди 8 години
Animal Rescue стига глупости! Плюскате и вие като невиждали кебабчета и кюфтета амамамамицата ви!
5
4
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много мразя хора, които убиват животни за кеф и за спорта, а не от глад.
4
5
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ути да вземе да се гръмне. задължение на държавата е да се грижи за резерватите. Ако се намери частен инвеститор - добре, но е задължение на държавата. Това че някой си плаща, за да си начеше егото е дълбоко неморално. Има си сезон за лов в който не палащаш нищо, а в другото време е дълбоко незаконно.Освен това независимо дали ще отстреваш свиния или зебар не мога да разбера тази егоманиащина да парадидра с убитя от теб живот.А че Стоичков е *** човек го знаем отдавна.