Грациите при Цвети: Не е в кома. Тя се бори!

Днес й предстои операция на гръбнака – коригират прешлените
22 юни 2016 07:00,
67
Грациите при Цвети: Не е в кома. Тя се бори!
Треньори и гимнастичките посетиха Цвети в "Пирогов". Снимка: "24 часа"

"Цвети не е в кома. Тя се бори!", обяви Илияна Раева, за да махне появилата се завеса за състоянието на световната шампионка Цветелина Стоянова.

"Бяхме при Цвети. Целият отбор, треньорите и нейният брат Найден. Не е вярно, че Цвети е в кома, тя се е събудила и състоянието ѝ се подобрява. Не можем да говорим с нея, видяхме я. Молим се. Докторите се грижат много за нея, надяваме се да се оправи. И тя се бори, и докторите се борят", обяви Раева след следобедното им посещение в "Пирогов".

Още по темата

"Да се спре с това твърдение, че Цвети е в кома. На някои им е много удобно да пишат, че състоянието ѝ не се подобрява", призова още Раева.

"Момичетата от ансамбъла постояха около 30 минути в "Пирогов". Ще идват често - докато тук е "сестра им". Докато успеят и да поговорят с нея и да ѝ помогнат да се върне вкъщи и към живота", отсече легендарната ни гимнастичка и настояща шефка на федерацията ни по художествена гимнастика.

Михаела Маевска и най-добрата й приятелка Цветелина Найденова й занесли зелената плюшена играчка, която публиката в Холон им хвърли при едно от изпълненията.

На въпрос дали са оставили на Цвети бронзовия медал, който организаторите на европейското им дадоха, Раева обяви: "Направихме всичко, което трябваше".

Бащата на Цветелина Стоянова, боксовият треньор Йордан Стоянов, обяви пред "24 часа", че тази сутрин ще й правят много важна операция – на гръбнака. Ще коригират прешлени.

"Няма прекъсване на гръбначния стълб, няма опасност за белия дроб. Това е всичко, което зная. Моля се на Господ всичко да мине успешно", допълни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
6
 
31
 
! Отговори
МАГИ преди 7 години
СТИГА С ТАЯ РАЕВА! ТОЛКОВА Е ВИСОКОМЕРНА , ЧЕ МИ ИДЕ ДА Я ЗАШЛЕВЯ ДА СЕ ЦЕНТРИРА МАЛКО НА ЗЕМЯТА !ЗЛОБНА, ЗАЯДЛИВА ОТГОРЕ НА ВСИЧКО Е ПРОСТА БЕ! УЖАСНА ЖЕНА С ЕДНА ДУМА!
14
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Трябва да забранят на Раева да посещава Пирогов .Поведението й обясненията й са на един егоцентричен човек с голямо самочувствие имащ другите са *** и комплексари .Трябва да Ви кажа че тренировките на гимностичките от деца са кошмар треньори крещят на деца пред други деца , обиждат ги и им създават комплекси вместо радост от тренировките ,избират си някои по-хубавички и игнорират другите .При тоя психолог аз и друго не очаквам
13
7
 
25
 
! Отговори
Прост преди 7 години
Аз като по-*** искам да питам-с какво Раева е легендарна като гимнастичка? С една единствена европейска титла на въже ли? Или с непрекъснатите скандали с Робева-жената, която я изгради.А и сега е скандална - лекарите ли ни лъжат: да е в кома момичето; или Илиана я е видяла весела , засмяна и в добро здраве?
12
2
 
5
 
! Отговори
Led преди 7 години
Nasilieto si e nasilie, dori i kogato nasilnicite sa krasivi i mladi...i govoriat sladko, sladko...
11
12
 
23
 
! Отговори
Алекс преди 7 години
Този лешояд Раева и другите треньорки и пенсионирани компаньонки около нея сега ще се закотвят в Пиригов, да не би да изпуснат момента, в който момичето ще проговори (дай Боже!), за да й дадат тон какво да каже. Не стига това, ами са се скрили зад гърба на другите момичета от ансамбъла и ха някой да каже нещо, те ги бутат напред, за да кажат - ама вие обвинявате момичетата. Не, Раева - и тези в залата, и това в болницата са еднакво ваши жертви, "мамета", дето сте ги галили по косичките.
10
17
 
9
 
! Отговори
Пешо преди 7 години
Грациите?!? Айде моля ви се ...
9
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Момичето като оздравее и каже как са я изхвърлили, тогава с какво ще се оправдават?
8
8
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ей,голяма сила е простотията българска и няма умора и спиране ! Бабата,бащата и брата благодарят на Илияна,треньорката и момичетата от отбора за съпричастността им и положените грижи за Цветелина във времето,ама НЕ-трябва да има виновен ! Злобата , комплексарщината и каквото и друго лошо нещо да се сетиш за българина,няма да сбърка човек !!! За това и той е едно от най-нещастните същества на земята и явно кармата му е такава и от нея няма измъкване ! Не всички българи са такива мерзавци все пак
7
9
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако се самоубиваш, защото някой връзкар те измества, значи трябва 90% от държавата да се мята от балконите.Очевидно Казанова е с протекции и няма какво да ни баламосват. Как пък резерва не се оказа някоя неизвестна девойка, а пак е дете на еди кой си.Раева толкова се е разпищяла по медиите, че сама показа, че не й е читава работата.
6
7
 
18
 
! Отговори
тити преди 7 години
Чакаме бат Бойко да се изкаже ще замажат тея негодници.Бог да я пази и да оздравее.А за Илияна трябва наказание и линч....
5
3
 
42
 
! Отговори
55 преди 7 години
Оставете момичето на мира!Няма средство,с което да опростите греха си към нея!
4
11
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тая кифла Раева вече и доктор стана. Освен от худож.гимнастика,футбол,политика, ето че почна и от медицина да разбира. Истинска специалистка по всичко
3
5
 
15
 
! Отговори
Шарли Ебльо преди 7 години
Първо-в реанимацията няма да ги пуснат ! Второ-климактериума не прощава,дори на Раева...
2
2
 
18
 
! Отговори
родител преди 7 години
ДАНО БОГ ПОМОГНЕ НА ТОВА ДЕТЕ ДА ОЖИВЕЕ !
1
3
 
22
 
! Отговори
Кажете истината преди 7 години
Първо вече е ясно, че са я изхвърлили, Второ за какво се бори след като е направила опит за самоубийство ?