Служителката на Външно: Рут обиди съпруга ми с "мръсен терорист"

Певицата пък сезира мнистър Даниел Митов за инцидента
Обновена: 2 сеп 2016 11:54 | 2 сеп 2016 09:44, Александър Попов
201

Снимка: Facebook

Служителката на Министерството на външните работи Деница Михайлова представи своята версия за боя на наказателния паркинг с Рут Колева. Поп певицата подаде жалба в Пето районно управление след инцидента.

Според Михайлова, Рут отправила грозни обиди към мъжа й.

"Тя нарече съпруга ми мръсен терорист. Ето, одра ме, скъса ми гривната", отговори на нападките Деница Михайова пред bTV.

"Не съм се била с никого, помолих я да изтрие снимките, взех телефона й от ръцете, след което тя започна да ме драска", допълни тя.

Съпругът й е инвеститор в България, като неговото име се появява сред акционерите на българска банка.

Още по темата

"В заповед на БНБ е записано, че въпросният Адил Саид Ахмед ал Шанфари е вицепрезидент на "Шанфари Груп оф Къмпанис" (Shanfari Group of Companies). Компанията е основана през 1960 г. от баща му – шейх Саид бин Ахмед ал Шанфари. В момента Адил Саид Ахмед ал Шанфари ръководи бизнеса на "Шанфари Груп". Пак от заповедта става ясно, че той има бакалавърска степен по бизнес администрация от Университета в Денвър, Колорадо, а университет в Република Корея му е присъдил неотдавна почетна докторска титла по бизнес администрация", разкри Рут Колева.

Съвсем друга е нейната версията за случая, като тя го определи като "изродщина по ориенталски".

Всичко се развило на наказателен паркинг в столичния квартал Подуене.

"Госпожата грубо отказва да си плати глобата и тя и мъжът и (арабин) започват да обясняват на английски колко ужасна е България, българите какви сме измамници и прочее. След няколко минути сипане на обиди, аз не се сдържах и помолих учтиво господина да не генерализира българите и да спре да обижда. В тоя китен момент, жената започва да ме обижда с епитети като "Наркоманка", "Ти ще видиш", "Облечена си от втората употреба"(??!? След което ми показа часовника си и каза, че струвал 30 бона) и прочее", написа Рут във Facebook.

"От този момент нататък тя започна да ме обижда, каза, че съм наркоманка. Аз извадих телефона и казах, че ще я снимам. Тръгна към мен, започна да ме бие, имам рани по цялото тяло, има записи от камерите, не съм отвърнала в нито един момент", категорична е изпълнителката.

Певицата информира за инцидента външния министър Даниел Митов, като с адвокатите й държат министерството да излезе с официално становище по случая. Тя била готова да предостави записи и информация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


201
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Деница Михайлова прилича малко на Българееща се ромка(Дасикане Рома) тези´ромски Общества са си злобни в кръвта , да се надявам да не е е такава
30
1
 
14
 
! Отговори
Star Trek преди 7 години
The Romulans are attacking, Sire.
29
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Оманският бизнесмен Адил Саид Ахмед Ал Шанфари е придобил 29 761 905 акции с право на глас от "Инвестбанк" АД. Акциите са част от увеличението на капитала на кредитната институция, като оманският инвеститор ще притежава 24.93%, съобщи пресцентърът на БНБ.
28
3
 
31
 
! Отговори
Няма такава държава преди 7 години
Виповете се бият по улиците,останаха още 8 дни и брадъра ще си ги прибере да им се радваме от малкия екран заедно със Анита Майзер.Предполагам са поканили и Цацаров във новият сезон.Да живее Бойко Борисов
27
23
 
1
 
! Отговори
Край преди 7 години
Бе тая май не е от ромулите - на други снимки си е бела като кадъна.
26
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стига за Рут, дайте да видим часовника!
25
1
 
31
 
! Отговори
без преди 7 години
Може и да не е терорист, ама ако гледаме статистиката не е невъзможно. Марш при камилите и Арабела и хай-принцесата.
24
7
 
9
 
! Отговори
Макс Кавалера преди 7 години
Руут, блъди Руут ...
23
0
 
69
 
! Отговори
Американ преди 7 години
А каква е тази кypвалaнa, дето тарамбуктанът и купил часовник за 30000, па не може да си плати масрафа?А тарамбуктанът веднага да бъде разследван за връзки с тероризма!
22
1
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Кодекс за поведение на служителите в държавната администрация" имаше май... Някой да й го прочете на ромката, ако не може сама.
21
2
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Шведите едно време козируваха докато ги риташ ... имаха култура и възпитание дет се вика. Днеска ги назначават за държавни служители
20
0
 
59
 
! Отговори
Загриже преди 7 години
Назначената, "за цвят" или "заради цвят" във външно, нещо много си е повярвала! НИКОЙ няма право да словоблудства срещу държавата, която го е спасила от ПЪЛНО ИЗТРЕБЛЕНИЕ в най-смутните времена, дала му е образование и препитание!!!УВОЛНЕНИЕ и да си ходи да си гледа шейхчетата в близкия изток, КАЗАХ!
19
0
 
38
 
! Отговори
тотко преди 7 години
До Анонимен Ако я уволнят Външно ще покаже ,че никой не може безпричинно да "плюе " по България.Знам ,че не и дреме за парите-въпроса е морален.
18
4
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всички терористи са араби и обратното. А всички роми живеят на наш гръб! Гони ги Рут, до дупка!
17
37
 
8
 
! Отговори
кирил преди 7 години
Честно казано от публичните й изяви се вижда какъв характер е Рут, така че съм склонен да вярвам на версията на жената от външно.
16
1
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
.Каквото и да е казала Рут, тази толкова важна служителка от външно министерство няма право да се държи все едно е в катуна си. След кано иска да е държавен служител да покаже и съответното поведение. Според мен трябва веднага да бъде уволнена.Да не забравяме, че и брадатият и мъж е правил панаири и скандали със служителите на наказателния паркинг, т.е. и двамата се държат като хулигани
15
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Били са се и двете явно като мачета от дирек, обаче от Рут може и да се очаква такова нещо, тя си е шемет, но оная с големите претенции - държавният служител, трябва да бъде уволнена дисциплинарно веднага!
14
1
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Те много хора плюят България, обаче идват тук да си оправят зъбите и да ходят по доктори и да си купуват разни работи! Който не харесва България да не идва тук, никой не ви кара на сила!!!
13
0
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не е истина просто! И едната, и другата много са си повярвали. Чудя се Деница обаче кой и по каква линия точно я назначи във Външно. Да...
12
4
 
32
 
! Отговори
Кръстоносец преди 7 години
Ами като е терорист-тарамбука мъжът на Айшето, Рут какъв друг да го нарече?