Служителка на МВнР нападна и насини с юмруци Рут Колева

Деница Михайлова обяснила, че е "много важна за министерството"
Обновена: 2 сеп 2016 07:59 | 2 сеп 2016 07:09,
306
Служителка на МВнР нападна и насини с юмруци Рут Колева
Снимка: Facebook

Певицата Рут Колева е била пребита на наказателен паркинг в квартал "Подуене" в столицата, докато чакала да си плати глобата и да си вземе автомобила. Според нея причината е, че направила забележка на госпожа, която, заедно със съпруга си арабин, се карала с полицаите и отказвала да плати глобата за колата им.

Ето и поста на певицата от социалната мрежа: Изродщина по ориенталски (или как един спокоен ден се превърна в кошмар). Случвало ли ви се е да ви дигнат автомобила? Еми не е приятно? Разбира се, това е нищо в сравнение с това, което ще ви разкажа сега. Седя на опашка на наказателния паркинг в Подуене и чинно чакам да си платя глобичката и да си взема количката. По традиция пред мен има поне 6-7 човека, които чакат за същото с разликата, че на едно от гишетата се развива скандал между служители и една госпожа.

Госпожата грубо отказва да си плати глобата и тя и мъжът и (арабин) започват да обясняват на английски колко ужасна е България, българите какви сме измамници и прочее. След няколко минути сипане на обиди, аз не се сдържах и помолих учтиво господина да не генерализира българите и да спре да обижда. В тоя китен момент, жената започва да ме обижда с епитети като "Наркоманка", "Ти ще видиш", "Облечена си от втората употреба"(??!? След което ми показа часовника си и каза, че струвал 30 бона) и прочее. 

На излизане аз тръгнах да снимам това симпатични семейство, ако не друго - то за спомен. А и защото имам право. Разбира се последвалото минава границите на всякакви общоприети норми - ЖЕНАТА СЛИЗА ОТ АВТОМОБИЛА И МЕ НАПАДА! С ЮМРУЦИ (шутове, скубане и тн). Пред свидетели. Аз в шок, звъня в полицията, която идва и не прави нищо (докато жената с мерцедеса започва да лъже и да обяснява как съм я наричала "к***а", и как щяло да ми се стъжни).

Да споменавам ли, че това се случва пред охранителните камери? С цялата си наглост, тея двамата започват да обясняват на полицията как въпросният арабин (Адил Саид Ахмед ал Шанфари, а биячката е жена му - Деница) бил инвестирал 100 милиона в България, все едно това им дава право да бият хората... Трагедия. Сега съм в 5-то районно, насинена... Чакам да си подам жалбата и да видим дали в тая държава има капка справедливост.

Малко по-късно Рут Колева публикува нов пост, в който уточни, че пребилата я жена се казва Деница Михайлова и е служител на Министерство на външните работи: Полицията току що ми каза как въпросната биячка Деница Михайлова им казала многократно, че "Била важна във външното министерство". Браво! Държавни служители бият хора безнаказано. Повод за гордост. 

Припомняме ви, че Деница Михайлова получи роля на ромка в сериала "Стъклен дом". Самата тя също е ромка. От 2011 година работи в дирекция "Консулски отношения" в Министерството на външните работи и е първата ромка, назначена там.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


306
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
170
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
*** народ = слаба държава. ..
169
1
 
15
 
! Отговори
Простотия до шия преди 7 години
През месец май 2015 година е обявена за най-влиятелната българска певица в социалните мрежи"?!?! А другата в МВнР важна клечка!?! Боже,, боже, прибери си вересиите. И тази просташка разправия се коментира по телевицията рано сутрин!Добре, че Анита Шмайзер не е била там, щеше да ги удуши като слепи котета! Липсваше и Митю Зъркелите, и той падна в борба за паркомясто. Елитът на РБ. Същият , като този отпреди 9 септември.
168
2
 
7
 
! Отговори
Скарлет преди 7 години
Интерсно, милионер женен эа РОМКА:-)))!!!
167
2
 
21
 
! Отговори
маг преди 7 години
Като гледам коментарите на някои тука.Направо са си неандерталци от каменната епоха.Затова бг ще стане буркинстан.Търпи нещастни българино нека те налагат *** не ромки,подчертавам *** и бежанци сякаш са коренното население тук.Такова им е държането.И кво като часовника и е 30 бона моя е 200 бона.Защите те Рут поне тя е българка.А за такива *** и араби само бои.И не ми говорете за интеграция.Тази *** генетично неможе да се интегрира.
166
19
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А защо няма другата версия? 100% ТемеРут Колева не е света вода ненапита щом често си прибира колата от наказателни паркинги и си плаща "глобичката"
165
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тая от външно направо да екстрадира ТемеРут Колева в Кюрдистан, от където е дошла
164
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ква беше тая Р/П/ утка Колева и за ква се мисли?
163
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Евала! Бой на *** Колева
162
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тя, като е на такъв пост трябва да е запример а не да обижда хората по улиците!
161
1
 
30
 
! Отговори
:-D:-D:-D преди 7 години
Затова мaнгaлuтe нямат място в държавните служби. Самозабравят се.
160
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
РутКакво име е?
159
1
 
3
 
! Отговори
IK преди 7 години
До КК -Ama tya kak da go znae,puk i ne zabravayte che ot 2 godini e v neplaten otpusk
158
4
 
23
 
! Отговори
Джон Картър преди 7 години
Рут никога преди не ми е харесвала, но в този случай и свалям шапка и и целувам ръка.Рут Колева, ОБИЧАМ ТЕ!
157
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ето поредния служител на фирмата герб със чуство за безнаказаност няма ли наи после да ги изринат самоволничът все едно държавата е тяхна.
156
2
 
24
 
! Отговори
Иван преди 7 години
Инвеститора нямал ли е охрана...? Нашите инвестират по сто хиляди и са с два джипа охрана. Тоя много скромен на риганката ***
155
17
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ква беше тас Рут Колува ?.
154
3
 
3
 
! Отговори
Mudria uchitel преди 7 години
Iavno kunfu-to na denica e bilo po-donro ot kunfu-to na rut.
153
11
 
19
 
! Отговори
аа преди 7 години
А пък Рут Колева - с 2 успешни песни (защото бяха лансирани и показани съвсем в началото на кариерата й, когато беше току-що нашумяла), винаги неуважителна към другите истински звезди, изневяра и аборт докато беше в реалити шоу, подкрепя гейове и всякакви извратени, винаги се мисли за нещо повече...само си представям как нагло е реагирала към тези хора. Те са виновни и дори не ми се говори за тях, разбира се, ясна ми е работата, но самата тя никога не е уважавала никой.Вижте която и да е изява
152
0
 
25
 
! Отговори
гп преди 7 години
Тя не участваше ли в Стъклен дом...също беше рекламирана в новините преди години като интелигентна, невероятна ромка, която е постигнала много. Помня много добре....е....времето винаги показва
151
1
 
29
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 7 години
Не може държавен служител, така да постъпва. Това е ненормално, да използваш служебно положение.