Село Бояново срещу бежанците: Стотици на протест!

Над 300 души се вдигнаха срещу "пришълците", които ще настанят там
29 окт 2016 13:05,
46
Село Бояново срещу бежанците: Стотици на протест!
Снимка: Facebook

Стотици жители н а ямболското село Бояново се вдигнаха на протест срещу настаняване на бежанци в селото.

Над 300 души се включиха в недолоството. Основният организатор на протеста Калоян Желязков, заяви, “че силно се надява исканията им да бъдат чути и цяла България да разбере, че това е един протест на хора мислещи за страната и родината", съобщи “Дарик“.

Желязков обясни, че основната му мотивация е да се защитя хората, живеещи в Бояново от тези “пришълци", които искат да настанят в центъра. Той допълни, че протестиращите нямат намерение да всяват страх, а да пазят хората.

Калоян Желязков призова да няма провокации.

Представители от различни формирования, неправителствени организации, граждани от Ямбол, Елхово, Бургас и Варна издигнаха плакати “Аз не искам бежанци в България".

Протестът е мирен, няма данни за инциденти и има засилено полицейско присъствие.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
1
 
! Отговори
Стар набор от Сливен преди 7 години
Омир казва: Глупакът разбира само това, което вече е станало.Защо не виждаме нищо?Защо не разбираме опасностите, които ни убиват?Защо не реагираме?За какво отдадохме 2 години от младините си в родната казарма ?
29
0
 
0
 
! Отговори
Съпротива преди 7 години
5. Установяване на ЗДРАВИ приятелски връзки с FPÖ Австрия, AFD, PEGIDA, FESTUNG EUROPA - Германия, FRONT NATIONAL-Франция , UKIP-Великобритания, с партията на Орбан, партията Freedom and Solidarity на Сулик в Словакия, с ПИС в Полша, с патриотичните сили в Чехия , т. е. с ВИШЕГРАДСКАТА ЧЕТВОРКА.6. Бързо разпространяване на всички новости по темата до всички ваши познати и близки. Ако сега все още не ги интересува, В НАЙ-СКОРО ВРЕМЕ ЩЕ ГИ ЗАИНТЕРЕСУВА, но може да бъде късмо.7. Мислете са бъдещето на вашите деца и внуци.
28
0
 
0
 
! Отговори
Съпротива преди 7 години
( Не само по моя преценка Алтернатива за Германия ще бъде Втора сила на изборите 2017 в Германия, а защо не и Първа !!! )3. Референдум за по-нататъшно участие в мръсната игра на "демокрация" на агресивния блок НАТО и диктаторския лобиски ЕС, изпълняващ нарежданията на Световния Елит.Световната конспирацив не е вече Теория, а реално действаща Практика !!!4. Ако нищо по-горе не помогне, тогава АКТИВНО подпомагане, кой с каквото може (спомням си за ВЕЛИКИЯ Левски) на Войнски Съюз " Васил Левски " иБългарско Национално Опълчение (БНО) "ШИПКА" и Движение "Национална Съпротива".5
27
0
 
0
 
! Отговори
Съпротива преди 7 години
Спомням си Юлиус Фучик от училищните години: ХОРА БДЕТЕ !!!СЪПРОТИВА !!! WIDERSTAND !!! RESISTANCE !!!1. Организиране на масови протесни митинги срещу продажниците на Българските национални интереси, направо казано срещу васалната политика набългарското правителство ( по-точно Американска Колониална Адменистрация ) и на сянката, наречена президент.2. Създаване на Алтернатива за България, нова патриотична партия, обединяваща всички патриотични сили в страната и българите от чужбина.( Не само по моя преценка Алтернатива за Германия ще бъде Втора сила на изборите 2017 в Гер
26
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БЪЧВАРОВА ВМЕСТО ДА СИ ПРИЗНАЕ НЕКАДЪРНОСТТА, ТРЪГНАЛА ДА ПРАВИ СМЕТКА КОЙ Е ОТ ТОВА СЕЛО И КОЙ ОТ СЪСЕДНИТЕ.АМИ ТЕ ХОРАТА ОТ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ НЕ ИСКАТ МИГРАНТИТЕ, ТАКА ЧЕ ИМА ЛИ ЗНАЧЕНИЕ КОЙ ОТ КЪДЕ Е?
25
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЦЕЦКА АКО ТРЯБВА, ЛИЧНО ЩЕ ОТИДЕ НА ГРАНИЦАТА И С ГОЛИ ГЪРДИ ЩЕ Я ЗАЩИТАВА.ТОГАВА ТЕЗИ КОИТО ИСКАТ ДА Я ПРЕМИНАТ, като я видят ПАНИЧЕСКИ ЩЕ БЯГАТ ЧАК ДО БОСФОРА ( ДА НЕ ГИ СТИГНЕ).
24
0
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
подкрепям протестите ако някои ни чуе за жалост
23
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Курнелчето е събрала повечето ДруГаре от цяла Южна БГ,ама пак не става!Щяла да предложи др. Професор от икономическия в Световната банка,ама пак я изпревариха!
22
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От "днес" скриха изцепката на Бареков за 100000 имигранти. Както призна вчера дрОгарката от бйе-сйе-пйе, евро-соц-депутатите са гласували "за". Сигурно и Бареков също е бил в кюпа "за", но тръгнал с рогите напред да припше всичко това другиму.
21
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До горд българин - ти си един горд толераст с промит мозък от еврогейската пропаганда. Пълен ***. Дано даса малко такива като теб.
20
0
 
25
 
! Отговори
ЮЛ преди 7 години
EЙ, ПИШЕТЕ РЕАЛНИЯ БРОЙ НА ХОРАТА, ПРЕСТАНЕТЕ ДА ЗАНИЖАВАТЕ И МАРГИНАЛИЗИРАТЕ НЕЩАТА
19
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Толерантен БългаринТвоето е "на гол корем, щифте пищови". Пропускаш, че повечето от тези не са бежанци от Сирия, подгонени от война, а яки мъжаги от Афганистан, Пакистан и къде ли още не. Тях западните ни съграждани от ЕС не ги щат и когато някойй от тях, регистриран тук, припълзи в техните държави, ни го връщат да се грижим за него. А претенциите на им все повече растат - те не се съобразяват с нашите бедняшки възможности.
18
0
 
38
 
! Отговори
nkavrakov преди 7 години
Ако Бойко Борисов приеме твърда политика против бежанците Европа ще спре европарите и няма да има за крадене и за биене в гърдите какво е направил .Всичко е в ръцете на народа сега.Пред телевизорите вкъщи нищо няма да се промени.
17
3
 
3
 
! Отговори
Зъбльо преди 7 години
Ти не си никакъв Гошо...***, ами си най-обикновено Рошко...Бързото!
16
0
 
47
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 7 години
Каква пародия на...живота.Селцето Бояново винаги е бил...преден пост на българската отбрна и...защита.Тук бяха дислоцирани до 2002 година три елитни поделения на славната 7-*** механизирана дивизия -зенитноракетен полк,ракетен дивизион ОТР и сапьорен батальон.Ябно в напуснатите казарми,боковската власт ще...дислоцира арабските икономически мигранти.Еее,няма да стане,българите са зад жителите на гордо Бояново и няма да позволим тази...гавра на власта.
15
3
 
42
 
! Отговори
Гост преди 7 години
България е предадена !
14
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тяхната цел след години е ообразуването вероятно на държава!Защото като станат много в един момент ще искат права, автономия и кой знае още какви неща!---мда , вижте Украйна , още не може да се оправи с пришълците в Донбас . вземете си поука.
13
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Що не дойде на протеста "майката" на нацията или направо "бащата" /тиквата/? Да кажат там нещо умно за евроатлантическата солидарност. Да ги убедят как при ГЕРБ ще продължат да си живеят доволни и щастливи..
12
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И кметовете, "приели" мигранти, ще трябва да са с назначени гардове от НСО, бронежилетки, огради по три метра на къщите и семействата им също.... Че тя народната любов като почне да се излива е като библейския потоп. А по места.. знаем в какво състояние е властта. Всеки ден има информация за мирното провинциално пасторално ежедневие.
11
5
 
4
 
! Отговори
ODESSA преди 7 години
Кого ще сложиш във казармите? Деденце не се излагай. Хората направиха балистични ракети. Неуязвими за "ракетният щит". Копайте 20 подземия надолу :)