Експертиза показа: Голите снимки на директора - колаж

Нито една не е била публикувана в интернет, взети са от вестници
162
Експертиза показа: Голите снимки на директора - колаж
Колаж: Dnes.bg

В голите снимки на директора на 51-во столично училище няма порно, те са колаж. Това е показала експертиза на вещо лице, възложена от ГДБОП по проверка на Софийската районна прокуратура.

Още по темата
Нито една от предоставените на обвинението снимки не е оригинална и не е била публикувана в интернет.

Снимките са взети от вестници и нямат дигитални копия, сочи още експертизата, според bTV.

В понеделник прокуратурата ще трябва да прецени дали да прекрати проверката. Малко преди това да стане ясно, ученици и родителите им организираха демонстрация в защита на директора Асен Александров.

Колеги на Александров от други училища се обединиха около идеята за издаването на гол календар с техни снимки в защита на директора.

Наказанието за разпространение на порнографски материали според закона е затвор до една година или глоба от 1000 до 3000 лв.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


162
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
114
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво толкова не разбрахте от статията неграмотници. Колаж означава изображение съставени от няколко хартиени изображения изрязани и залепени така че да се получи едно различно изображение. Например вземат главата от едната снимка и тялото от другата снимка и ги залепват едно за друго. Модерния вариант се прави електронно на Фотошоп.Дай*а и гл*паците дето коментират тука.
113
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всеки нормален родител трябва да махне детето си незабавно от това училище. Дори и покрай него не бива да минават докато сериозно не разследват случая, може и цял* мрежа да е действала там, съдя по истеричната реакция на колеги учители там. Аз бих бил шокиран и ще искам истината, а тия веднага се метнаха да го пазят. Отвратителен случай.
112
2
 
2
 
! Отговори
Ройчо преди 7 години
До 66Кйто разполага с ваша снимка г-не и малко да разбира от фотошоп, може не само да ви съблече но и да сложи някой да ви "управя", пък вие после обяснявайте , че това не сте вие................Не бързайте със заключенията си ..................
111
4
 
11
 
! Отговори
66 преди 7 години
Към защитниците и прикриващите го имам само един въпрос:"Вие бихте ли изпратили на частни уроци по математика дъщеря си при този "учител?"Освен тези перверзии подозирам,че това директорче е гушнало доста парички от МОН и Америка за България,както всички свои събратя грантаджии.И това е вероятната причина да му извадят наяве первезиите-конкуренти,шефове и пр.***.
110
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Точно, затова е подозрително че го покриват а е ясно че за 2 дни не са разпитали изобщо децата. Отделно много от жертвите на такива гадове не искат да говорят и е нужен специален подход с такива деца жертви. Кога успяха да проверят къде и какво е правил в интернет? Случая е позор за нашите власти. Дано жертвите потърсят помощ от юристи и в европейския съд дела срещу държавата и това е.
109
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На всякъде по света на този щяха да са му взели всички компютри - домашни и служебни, да са му взели всички смартфони и устройства с камера, да са му взели всички фотоапарати, да са проследили цяла история на посещаваните от него сайтове в нета за последните 5 години, да спа проследили всичките му контакти във вайбър, фейсбук, туитър, скайп и каквото се сетите и да са разпитали всички малолетни дето са контактували с него.А нашите патурковци възложили експертиза на някакъв ушев експерт
108
3
 
10
 
! Отговори
чудно преди 7 години
До АнонименСЪС СОБСТВЕНИ ПАРИ ЛИ ГО НАПРАВИ ВСИЧКОТО ТОВА, ИЛИ С ПАРИ ПО ПРОЕКТИ ОТПУСКАНИ ЗА "НАШИ ХОРА"? ЩОТО КАТО ЧЕТЕМ КАК ЗАЩИТАВАТЕ ЕДИН МАЙ ВИРТУАЛЕН ЕКСХИБИЦИОНИСТ, НАПРАВО НЕ СЕ ОЧУДВАМЕ ЗАЩО ОБРАЗОВАНИЕТО НИ Е НА ПОСЛЕДНО МЯСТО В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ! А ЗА ДЕЦАТА ВИ НАПРАВО НИ Е ЖАЛ - КАКВИ ГИ УЧАТ!
107
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
на кои точно снимки са правили експертиза, след като твърдят, че такива снимки никога не е ималоизобщо има ли такова училище и такъв директора има ли прокуратураа държава
106
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мислят ни за много лош матрял щом се надяват с такива глупости да ни баламосват.Тоя в щатите сега щаха да го цомбят негретата в панделата вече, а не да убеждават хора, колко е правилни и безобидно да си извратеняг в детската градина.
105
0
 
8
 
! Отговори
Кон преди 7 години
То е важно кой вестник ги е разпространил снимките. Иначе прокуратурата вместо експертиза трябваше спешно да направи анализ и разбере откъде са качени на сайта на училището. Експертиза са направили на снимки, които "не са качвани в интернет". Е, те могат и на снимката от паспорта да му правят експертиза така, резултатите не са свързани със случая.
104
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тия па от вестниците от де са ги имали тия снимки?хахахахаА някоя на Дядо Коледа ще пуснат ли тия вестници?хахахаха
103
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз не го познавам, но като някой се снима чисто гол с надървена *** и ходи да показва това на малките деца или да ги опипва????? Не мислите ли че е неправилно????? Що за *** стана българите, верно ли не виждате проблем тук?! Само се опитвам да си представя ако този директор беше хванат в САЩ какво щеше да му се случи. От затвора нямаше да излезе жив това е гаранция.
102
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 117 "някой от Вас изобщо познава ли" разбира се ГрантоЕД
101
19
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пъвро искам да попитам, някой от Вас изобщо познава ли г-н Александров? Знае ли какъв човек е? Знае ли какво направи този човек от това училище в което учат " Нашите" деца? Това е един уникален човек, директор и преподавател. Човек, който има семейсто, деца, внуци. Човек, който не е заслужил подобна простащина! А, Вие всички Вие само помислете, че тези учители трябва ежедневно да се борят с Вашите деца за да ги научат да станат хора, а не ***! Поклон пред всички истински учители и хора!
100
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Набързо оневиниха педофила и замазаха случая. Кой ще носи отговорност когато утре другиден тоя насили някое от децата или те започнат да проговарят може би за вече извършено насилие? Кой ще отговаря?
99
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Покажете изрезките от вестници де... откъдето са взети
98
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 112,училището е държавно, някои сме го завършили (основно) преди да си бил роден. След това влязохме в езикови училища, университети и пр.А ти си събирай копейките за тролстване. Успех!
97
11
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Парите за това училище са от "Америка за България"разбирай Сорос.Дори да е провокация и монтаж,физиономията му е перверзна.И накрая с нетърпение очакваме еротичният календар със снимки на учители и родители,така както обещаха.
96
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На кой му хрумва изобщо че това е порнографски материал? Що за обвинение? По-скоро нещо като уронване на престиж и добро име, но за порнографско съдържание е нелепо да се говори в обвинението.
95
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
я ама тоя съветник на кунева ли е !!!какво очаквате ,нашите експертизи всички ги знаем как работят :)))казват няма порно ,е то няма но се е бил гол ,явно го бие хормона