Поптодорова от първо лице: Вакханалия за "останал" крем!

В края на седмицата щяла да e в България и да разкаже сама
Обновена: 6 мар 2017 15:52 | 6 мар 2017 15:45,
242
Поптодорова от първо лице: Вакханалия за "останал" крем!
Снимка: кадър Нова

В последната седмица името ми е замесено в дезинформационен скандал, за чиято ожесточеност и мащаб се оказах неподготвена. Това се казва в изявление на Елена Поптодорова за БТА.

"Преди полет до България по невнимание след внезапен телефонен разговор, свързан с 90-годишната ми майка, у мен, на борда на самолета е останала стока от безмитен магазин", заяви Поптдорова.

Още по темата

Тя заявява, че при завръщането си във Варшава е възстановила стоката и е платила глобата за стореното.

"Полските летищни власти са знаели моята самоличност, часове след като е установена липсата на стоката, имали са и достатъчно информация, че ми предстои обратен полет след дни", посочва Поптодорова.

При завръщането й на летището във Варшава й е било поискано изрично от властите да се легитимира с дипломатическия си паспорт. 

"Последвалата медийна вакханалия в България, която не пожали името ми, стигна до там да ми приписва несъществуващи болести и дори разрови дълбоките лични рани около паметта на детето ми. Отзвукът от нея е налице и в медии в Полша, Русия, Америка, Израел", посочва Поптодорова.

"Твърдо съм решила да съдя всеки, който прекрачи границите на етиката и допусна разпространението на откровени лъжи за мен и семейството ми", зарича се бившият ни посланик в САЩ.

"Моята дейност през последните повече от 40 години е публична. Работила съм цял живот за авторитета и достойнството на България. Заемала съм принципни позиции в интерес на държавата, които са били в разрез с интересите на местни и международни кръгове, които биха искали да имат задкулисно влияние у нас", пише тя.

В момента Поптодорова е във Варшава, но в края на тази седмица ще е в България и ще говори от първо лице за случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


242
Още по темата: кремЕлена Поптодорова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
171
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И недей забравя умнико, че Борисов има добри връзки и с Мосад:)))))
170
1
 
44
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 години
Комунистическото нахалство е с бронебойна броня покрито!Тая дъртофелница би трябвало да изритат веднага след връщането и от Варшава.
169
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе образ на гроб, кажи за партийната книжка на Борисов.Що я премълчаваш
168
0
 
36
 
! Отговори
none преди 7 години
Не е луд този който яде баницата!
167
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Посмали ***.Колко посланика бяха сменени.А логиката ти е не желязна, а комунистическа.Да се смени посланик изкарал един мандат ,никой нямаше да обърне внимание.Наистина ГЕРБ са най нисшата класа на БКП.Интересно, последната и еврейска длъжност пак ли е да не "оревем" света;)Сега БСП имат връзки и с Мосад:)))
166
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Има ли жена, която три дни няма да си отвори дамската чанта? Има ли жена, която ще тръгне на път, без да си погледне дамската чанта? Какви дивотии си съчинява тази? Добре, взела си го погрешка, ами завърти един телефон на магазина, извини се - ама, не. Значи е съвсем съзнателно. А и какви са тези думички останал крем? Къде е останал?
165
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като заплашва със съд,дали ще съди поляците,защото от тях тръгна всичко,а на американо-еврейската организация дали ще се размине съда.А не,на тях плащане на глоби,извинения и оставка.За нас българите наглеене и заплахи за съд.Извинения ,моля, вие нещо сте се объркали.
164
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Комунистическата закалка остава за цял живот?И Борисов е бил комунист.
163
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен183 Срещу Виденов се водеше вътрешнопартийна борба.Комунистическата закалка остава за цял живот,а прескачането от партия в партия-безпринципност и жажда за власт.
162
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всичко,което Поптодорова е постигнала за България ,успя да разруши само за 5 минути,когато си мушна в чантата скъп крем без да плати.
161
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Еленка Паптодорова отдавна не е от БСП.Тя бе една от първите които дадоха сигнала за атаката стрещо Жан Видинов през есента на 1996 год. Тя заедно с Камов и СДС бе идиолога на "Кой не скача е червен" .
160
1
 
41
 
! Отговори
Факт преди 7 години
До АнонименА кариерата и е дълга и възходяща:Първо заклета комунистка(БКП),после модерна лява(БСП),сетне социал-демократка(Евролевица на Томов) и накрая-човек на ГЕРБ.Ама за гербаджийка много се изложи-пипане на дребно,излага партията.
159
1
 
40
 
! Отговори
Хм преди 7 години
Българската политическа каста се сдоби с още една знакова личност-Елена Крема!Вече е в плеядата "звезди":Пешо Танка,Гошо ***,Драгалевския мавър(Костов),Данчо Ментата,Хидроинженера и прочее и прочее....
158
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тя отдавна няма нищо общо с БСП.Втория мандат за посланик в САЩ е по предложение на Борисов и утвърден от Плевнелиев.
157
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Големи моралисти тук, а онзи Лукарски отиде със жена си на екскурзия в САЩ на държавни разноски какъв е? Само че българина има критерии за кражба.Ако го е направил като Лукарски е тарикат.А Поптодорова комунист.И едното и другото е кражба.Парите нямат цвят и партия.
156
0
 
45
 
! Отговори
АК-47 преди 7 години
"...на борда на самолета е останала стока от безмитен магазин".... Тази стока, крака ли има, нещо не разбрах???
155
1
 
48
 
! Отговори
Берлин преди 7 години
Той кремът сам е скочил в чантата, докато Поптодорова в момента е била твърде заета да работи за авторитета и достойнството на България. Нагъл крадец, по-нагъл крадец, комунист крадец.
154
0
 
40
 
! Отговори
петър радев преди 7 години
Пък и нахална; тези он бившото ЦК нямат срама.
153
12
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Върнала е неразопакован продукт, и съм склонна да и повярвам, че може и да го е взела по невнимание. Говориш по телефона, в този момент съзнанието ти е заето с нещо друго и е вероятно механично да си сложиш каквото ти се върти в ръцете в чантата. Колко пъти съм си търсила ключовете и се чудя как са се озовали на доста странни места... Не съдете преди да се знае всичко, един запис от камерите ще е достатъчен да се приключи с тази истерия...
152
0
 
50
 
! Отговори
сопата преди 7 години
Браво на поляците - реагират веднага даже за кражба за кирливи 400 евро, а ние мълчим за кражби за предприятия за милиони, кражби за стотици хиляди от един етнос всеки божи ден, кражби от образованието на децата ни, кражби от труда на родителите ни, кражби от здравето ни и думичка не продумваме...В нас е проблемът, в нас хората, а не в подкупните предатели в парламента. В нас, защото ги търпим да са такива нагли, арогантни и крадливи, търпим и мълчим