Поптодорова от първо лице: Вакханалия за "останал" крем!

В края на седмицата щяла да e в България и да разкаже сама
Обновена: 6 мар 2017 15:52 | 6 мар 2017 15:45,
242
Поптодорова от първо лице: Вакханалия за "останал" крем!
Снимка: кадър Нова

В последната седмица името ми е замесено в дезинформационен скандал, за чиято ожесточеност и мащаб се оказах неподготвена. Това се казва в изявление на Елена Поптодорова за БТА.

"Преди полет до България по невнимание след внезапен телефонен разговор, свързан с 90-годишната ми майка, у мен, на борда на самолета е останала стока от безмитен магазин", заяви Поптдорова.

Още по темата

Тя заявява, че при завръщането си във Варшава е възстановила стоката и е платила глобата за стореното.

"Полските летищни власти са знаели моята самоличност, часове след като е установена липсата на стоката, имали са и достатъчно информация, че ми предстои обратен полет след дни", посочва Поптодорова.

При завръщането й на летището във Варшава й е било поискано изрично от властите да се легитимира с дипломатическия си паспорт. 

"Последвалата медийна вакханалия в България, която не пожали името ми, стигна до там да ми приписва несъществуващи болести и дори разрови дълбоките лични рани около паметта на детето ми. Отзвукът от нея е налице и в медии в Полша, Русия, Америка, Израел", посочва Поптодорова.

"Твърдо съм решила да съдя всеки, който прекрачи границите на етиката и допусна разпространението на откровени лъжи за мен и семейството ми", зарича се бившият ни посланик в САЩ.

"Моята дейност през последните повече от 40 години е публична. Работила съм цял живот за авторитета и достойнството на България. Заемала съм принципни позиции в интерес на държавата, които са били в разрез с интересите на местни и международни кръгове, които биха искали да имат задкулисно влияние у нас", пише тя.

В момента Поптодорова е във Варшава, но в края на тази седмица ще е в България и ще говори от първо лице за случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


242
Още по темата: кремЕлена Поптодорова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
131
1
 
51
 
! Отговори
Как да й повярвам? преди 7 години
Да кажем, че е държала крем в ръцете си и е вдигнала телефона, за да говори, излязла е навън, говорила е все по някое време е затворила телефона. Е как пък няма да се усети тогава, че държи крем в ръката си и не го е платила? Каквито и обяснения да дава сега, работата е ясна - не е върнала крема, и сигурно се е надявала да й се размине, както би станало тук. Отврат!
130
2
 
52
 
! Отговори
Snorky преди 7 години
Интересното при всички джебчийки, че винаги погрешка у тях се намират чужди преднети, но никога не плащат погрешка нещо без да са го придобили...
129
0
 
42
 
! Отговори
възхитителното Ленче преди 7 години
нема нищо лошо Еленка да е била, да е и да си остане комунизка. куму низки кому високи са рафтовете с крем за лице, лакти, напукани пети, двата изходящи и единия входящ портал. неврвам Елена да е крала защото е крадла която обича да гепи, после да подмени размера, теглото и плънката и да кае: мчии са че да ви подкарам за каде съдо у Хага; след което да обвини дртата си тжко болна майка в случайни обаждания
128
2
 
37
 
! Отговори
разпис на тел разгов преди 7 години
Съ убачи, некой аджеба дал се сети да навести дртата Поптошевска и дал я поразпита куье копче цука кът сака да са обажда у Варшава, дути-фрии-шопа га Елена гребе мас с мириз на гребири (да бе гербери-ама рима да има)и нема ли некои от телифонската централа да извади разпис на тел разговори по време от Елена към света и от дртата Поптошевица към омазаната Еленка
127
0
 
47
 
! Отговори
тя преди 7 години
Знаеме те госпожо , цял живот беше по "върховете"
126
0
 
46
 
! Отговори
тя преди 7 години
Така е , в България няма крадци , има само беден народ!
125
3
 
40
 
! Отговори
Баба Венче преди 7 години
Я да оставите жената!Всички крадат наедро - тя нищичко не е направила!
124
7
 
42
 
! Отговори
Не е виновна Госпожа преди 7 години
Абе не е виновна Госпожата-Тя е представител на БСП то, а тази партия знае само едно да краде и да лъже.Сега след като е крала и я олепиха, почва да замазва.Другаря Радев, да пусне във фейсбук едно обяснение, че не е хубаво така да се набеждават другарките.
123
1
 
63
 
! Отговори
Радост вкъщи преди 7 години
Толкова й се разминават глупостите на другарката Елена! Първо беше, че просто по невнимание излязла извън магазина с крема, след което платила глоба и се извинила. После се оказа съвсем друго. Кремът пътувал до България и ако не я бяха хванали, може би пък щеше да го върне доброволно, а?! Гласувайте за Партията на крадливото Ленче!
122
2
 
62
 
! Отговори
Чърчил преди 7 години
Има ли някой който да повярва на тая скочибра, че е взела крема без да иска...
121
0
 
66
 
! Отговори
Продавачка преди 7 години
Случвало ли й се да си забрави портмонето в някой безмитен магазин или все е вземала погрешка по нещо?
120
1
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Един дипломат не бива да допуска подобни гафове,още повече,че на Поптодорова не са и за първи път.Разсияност,неволна грешка,бързала...това са качества,които са недопустими за един посланик,политик,дори преводач.Какво би станало,ако пропусне,от разсеяност важна информация,можла би да предизвика международен скандал.Сега ни сервира само срама за България.
119
1
 
62
 
! Отговори
Клептоман преди 7 години
Значи - усъвършенствувах се!Като си бера нещо- казвам, че съм се разсеял и така (сръчно) съм направил каквото трябва;После казвам, че е за дедо (или за баба);И накрая заплашвам, че ще съдя всеки, който ми пречи да обичам дедо и баба!Те т'фа е да ставаш по-умен, като се учиш от другите!
118
0
 
75
 
! Отговори
Психолог преди 7 години
Изключително глупаво обяснение, придружено със заплаха/за съдебна разправа/, което е продиктувано от отчаяние. В магазин, когато ти звънне телефона трябва да си освободиш ръката за да поемеш разговора. До щанда обикновено оставяш разглежданата стока на място и си търсиш телефона и го активираш. В момента на звънене телефона не ти е в ръка, не виждаш дали ти звъни болната майка и т.н. Глупаво та свръх глупаво обяснение!
117
0
 
59
 
! Отговори
Кшиштов великополски преди 7 години
Дженкуе пани, но ние вече казахме истината, и тя е само една.
116
1
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Щяла като се върне да разкаже всичко,а и да завежда дела ,някакви.Нали 3 дни беше в България,защо не ни каза истината,ами излезе с някава лъжлива версия на случилото се.
115
0
 
58
 
! Отговори
Дедо ти преди 7 години
Тя е "взела" стоката за 90-годишната си майка.За комшиите взела ли е нещо?Питам само де...
114
0
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А тя що не се е обадила ПРЕДВАРИТЕЛНО ДА ИМ КАЖЕ, ЧЕ ЩЕ ИМ ВЪРНЕ СТОКАТА НА ВРЪЩАНЕ? Или по невнимание не е видяла, че я е свила?
113
0
 
64
 
! Отговори
Ангел преди 7 години
Държавата трябва да осъди действията на Елена Крема .Защо мълчи още?Достатъчно станахме за смях!!!
112
0
 
45
 
! Отговори
баба Ленъ преди 7 години
Я ,за 30 годин,колко съм си натоварилъ коруцата,па тиъ гламавите за едно кремче ,вревъ дигът.