Аларма и от Джамбазки: Ердоган е заплаха за България

Има опасност ДОСТ да влезе в НС, смята евродепутатът
22 мар 2017 10:00, Петя Славова
87
Аларма и от Джамбазки: Ердоган е заплаха за България
Снимка: Bulgaria ON AIR

Има опасност ДОСТ да влезе в Народното събрание, османистът Ердоган да има влияние в България и това е опасно заради поведението му. Той е опасен човек, диктатор, заплаха за България. ДОСТ са преки проводници на неговите намерения. Досега не сме виждали толкова брутална агресия от страна на турската държава. Турция оказва огромен натиск на българските граждани, които изповядват исляма.

Това заяви в "България сутрин" Ангел Джамбазки от коалиция "Обединени патриоти", която вчера блокира трите КПП-та на границата ни с Турция.

Евродепутат и зам.-председател на ВМРО увери, че със сигурност патриотите ще блокират границата отново, но това може и да не стане в днешния ден, тъй като искат да изненадат органите на реда.

На въпрос защо блокират границата и искат да спрат български граждани да гласуват, гостът в студиото на Bulgaria ON AIR обясни:

"Те имат право да гласуват, не спорим за това. Провокира ни фактът, че тези граждани са типичен пример за купуване на гласове. Купуването и продаването на гласове са престъпления. Тези хора ще дойдат да гласуват за ДОСТ".

Ангел Джамбазки на свой ред запита защо тези хора са български граждани, след като Турция забранява двойното гражданство. Той е категоричен, че това се прави с цел турската държава да ги използва като оръжие за влияние и да дестабилизира България.

"Когато държавата, когато властта не го прави, някой трябва да го направи. Ако искат да дойдат да си купят гащи от пазара в Свиленград, добре са дошли", отбеляза евродепутатът.

Гостът в студиото на Симеон Белев коментира още писмото на Ахмед Доган и евентуални бъдещи коалиции в следващия парламент.

"Когато Ахмед Доган говори за Васил Левски, това е отвратително. За нас две партии са токсични и това са "двете ръце" на Ердоган. Ние с тях няма да говорим", настоя той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
0
 
4
 
! Отговори
Православен Софиянец преди 7 години
Партията и патриотарстващият й ДС-башибозук са прави, безотговорни, ненаказуеми и несменяеми дори когато грешат и ГЕПАТ! Затова ще гласуваме за ДОСТ за да измете патриотарстващия ДС-БАШИБОЗУК (като ДС-побългарените *** КЪРКАчан, Джамбаз, Контрера, Легкоступ, Сиди, Мурджо, Харо, Михо, Дранга, Лазо-газо, Ризин, ) от България!
63
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Има опасност ДОСТ да влезе в Народното събрание, османистът Ердоган да има влияние в България и това е опасно заради поведението му. Той е опасен човек, диктатор, заплаха за България."а сега реалните факти:Руския агент Радев посочен за президент от КГБ-ФСБ стана президент и влезе в президентството, по този начин империалиста Путин има влияние в България и това е опасно заради завоевателските му амбиции. Путин обаче не е опасен човек и не е заплаха за България според Джамбазки.
62
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя пък как така и един път не обели една дума срещу Русия и перманентната руска намеса у нас, а само Турция е в устата му. Може би тук играе значение и потока от рубли към нашите пишман националисти.
61
2
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
какво правиш във европа бе,аз съм българин и кое ти дава правото да определяш кой да говори за ВАСИЛ ЛЕВСКИ,кой си ти БЕ нагъл наяден лиглю.
60
1
 
6
 
! Отговори
Krom преди 7 години
Между впрочем, Господин Джамбазки да се откаже от пребиваване в Брюксел. Нужен сте на Родината си. В смисъл, поръчков национализъм за избори сме виждали и от лидера на Атака. Той пък ходеше да се бие по джамиите. Господа, национализма е кауза. Не само по избори. Да се обзаложим ли, че след седмица ще зачезнете към Брюксел до следващите избори? Не така. Вашия народ живее по тези ширини и среща това всеки ден, не само по избори. Не правете сега дивиденти от това.
59
3
 
6
 
! Отговори
HEY преди 7 години
Джамбазки аз съм турчин и съм по българин от теб.
58
2
 
6
 
! Отговори
Krom преди 7 години
И още нещо. Струва ми се, че някой взе да си играе много усилено с етническата карта в България. Това е *** и кървава политика, която е най долното падение в политиката. Подобни мърсотии разцепиха Югославия и Бившите руски републики. И причиниха вълни от насилие, както и погубиха хиляди съдби. Обикновените българи и турци живеят съседски и без спорове стотици години. Кой мъти сега водата, и за какво точно?
57
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЧЕ КОЙ МУ ИСКА МНЕНИЕТО НА ТАЗИ ЗАПЕТАЙКА ????
56
1
 
7
 
! Отговори
Krom преди 7 години
Хора, много ли е трудно, за целите на гласуването да се въведе правилото от закона за доходите? Бил си в България над 183 дни - моля, заповядай. Бил си в Турция 285 дни от годината, ами гласувай си там за техния Меджилис. Ако въобще ти дадат право, в което доста се съмнявам. Ердоган създава в момента петата си колона в България, която да извини следващите му агресии. Под уплашените погледи на "елита" ни. Ако улично куче налети да Ви хапе, ще му направите метани ли? Този подход не работи.
55
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А Путин не е, така ли?
54
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Джамбазки имаш ли един ден стаж за България ?
53
0
 
10
 
! Отговори
KУкловодът преди 7 години
Хора що бъркате ДПС с ДОСТ ? Така и не разбрахте че ДПС си гледат техният келипир м докъто ДОСТ вече реално прокарват политиката на Ердоган . ДПС ползваха Турция за параван , но все пак осъзнават че са добре да са в България , защото в Турция е пълен *** . Докъто ДОСТ най-брудтално искат да докарат анадола в България . Премахване на правото на глас на граждани с двойно граждоанство на държави извън ЕС и без постоянна адресна регистрация в България . Точка . Колко е просто само .
52
5
 
9
 
! Отговори
Етнически българин преди 7 години
Да е жив и здрав Гелето . Наше село 3/4 от хората ше гласуваме за него. Жив и здрав да си войводо. 170 гласа от нас.
51
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Понеже Местан ясно застана на проевропейски и пронатовски позиции, руската пропагнада изведнъж го обяви за ислямист, а партията му ДОСТ за протурска. Всичко се прави с цел да се замаже факта, че ДПС е ПРОРУСКА и на пряко подчинение на Москва и, че с нейна помощ така наречения преход не е довел да подобряване положението на българина.
50
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А любовника на Местан Станишев къде е?
49
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А нещо за проруската ДПС да кажете?
48
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ванче Михайлов се обръща в гроба като тледа как тия "воеводи" с рубашки се гаврят с името на славната организация. Цялата уйдурма е да разчистят пътя на Доган, ефенди, НОВИЯТ ЛЕВСКИ. В скоро време тия лъжепатриоти могат ида го направят почетен председатели на ВМРО!
47
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Къде бяхте патрЕоти, когато руски депутат ви каза ще че купи България? Къде бяхте когато рускяи посланик освободи убиеца Максмим Ставийски? Къде бяхте смешницииии....
46
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДПС е доста по-социално справедлива партия отколкото протурската ДОСТ на Екзатния предател. От няколко месеца се работи активно по отделянето на Кърджали, не зная ДАНС защо още не е извършил арести.
45
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нали до скоро Доган ви пречеше. Защо думичка сега не казвате за него, патрЕоти???? Доган - руската измеет и предател, хидроинженера и агент на държавна сигурност. Сега вече не ви пречи, а? какъв катарзис за преживели русофиилистик-путинофиилската своолоч.