Най-голямото изпитание? Цвети – възстановена и обичаща!

Гимнастичката не коментира отношенията си с момичетата от ансамбъла
10 май 2017 16:00,
113
Най-голямото изпитание? Цвети – възстановена и обичаща!
Снимка: Umbrella bar Magazine

Национална, европейска и световна шампионка - Цвети Стоянова е завоювала не една и две титли.

След като обаче миналата година претърпя инцидент и падна от 6-ия етаж на жилищна сграда – месеци наред бе прикована на легло.

Днес обаче е съвсем ново момиче. Чувства се себе си, повече от всякога, заобиколена от правилните хора, обичана от нейното момче, правеща това, което я кара да се чувства щастлива и удовлетворена от живота, разказва гимнастичката пред "Umbrella bar magazine".

Още по темата

Докато се състезавала посвещавала всяка победа на майка си. На нея тя дължи и фактът, че е жива.

"Определено нямам друго обяснение, освен нейната намеса. Наистина бях между живота и смъртта и в момента на падане, и по време на възстановяването ми, когато бях дотолкова зле, че не пускаха никой външен човек, за да не внесат микроби, които да са фатални за мен. Цялата бях в тръбички, изолирана в стъклена, стерилна стая. Бях неадекватна от медикаментите, които съм приемала. Стопих се с 20 килограма, от 55 до 35 килограма. Толкова бях изтощена, че не можех да комуникирам с близките си", споделя Стоянова.

Не това е обаче е най-трудният момент в живота й: "Много хора смятат, че това е било най-тежкото нещо, което ми се е случвало, но ако трябва да сравнявам трагедиите в живота си, съвсем не е най-тежкото. Освен майка си, която загубих едва на 10 години, след това почина и дядо ми, който ми беше като баща. Той ме отгледа заедно с баба ми. Много голяма загуба беше това за мен, бях на 17. Като най-тежък обаче, бих нарекла момента, в който брат ми имаше сериозни здравословни проблеми".

Бившата национална състезателка по художествена гимнастика обаче не коментира подробно отношенията си с момичетата от ансамбъла.

В момента тя се е отдала на ежедневните рехабилитационни процедури, тъй като има все още силна болка в гърба, която е нормално да изпитва на този етап, имайки предвид множеството пирони, които има в гръбнака. Не може да движи и левия си крак, и най-вероятно това ще остане завинаги, тъй като има засегнат нерв на гръбнака.

Това обаче не й пречи да живее пълноценно, да подкрепя любимия си човек - вратаря на "Локомотив София" - Александър Любенов и да създава уникални дизайнерски модели на дрехи, върху които оставя своя личен почерк, а именно много блясък, камъни и перли.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
0
 
8
 
! Отговори
Solar Power преди 6 години
До Хитър Петър"Какво им става на тези български момичета не знам, няма ги никакви. Най-добрата ми приятелка е чужденка. Странно, но факт."Ами момичетата не раждат деца а гледат кучета и други любимци. Момчетата пък само лъскат бастуна по цял ден. Ей това се случва затова приятелката ти е чужденка.А това момиче дето е скочило дано се оправя по бързо и да роди някое дете.Худ. гимнастика и без това е бутафорен спорт. Да го зарязва.
95
1
 
10
 
! Отговори
Discovery преди 6 години
Въййй... егати злобата братче. По-скоро тука некви завистници има, въпреки че момичето се осакати, успя да се съвземе и пак да е по-добре от 90% от пишещите тука. За визията какво да й коментирам, хубаво момиче има какво да покаже. Мен не ми пречи, че я пускат в новините, ако ме дразни просто няма да чета/гледам и така... тея тръгнали да я хокат...Завистливо гадно племенце ейййй....
94
1
 
6
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Много мъка има на този свят....И не визирам момичето, което е преминало през труден период, а жлъчната маса от коментари.Ами ако не ти идва да кажеш нещо позитивно, клиенти на хикса и давай натам, защо трябва да показваш на всички във форума дребната си злоба душици/от това по-долу ли ви става, защото ако да имате нужда от помощ /?Много мъка има, много и все е по хората
93
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хейтърите тук сте ужасни,то бива ,бива,но вашето минава всички граници!
92
9
 
7
 
! Отговори
ДонДон преди 6 години
Много се радвам за това девойче.А, сега да бъде така добра да намери начин да си върне дълга на българското общество, което заплати узключително скъпото и лечение!Моите почитания за спортните и успехи, но това че трябваше да похарчим пари за спасяването и след опита за самоубийство , като за лечението на мнозина раковоболни или пострадали при нещастия нищо не го оправдава!
91
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гимнастичките трудно понасят чудовищните натоварвания и често шмъркат кокаина. Това е публична тайна. Именно под въздействието му Цвети направи оня скок
90
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кокаина помага. Като гледам е яко на черешата.
89
0
 
6
 
! Отговори
до АЗ преди 6 години
Прав си, точно за това са повечето! Живейте си живота- ако имате такъв...
88
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тази не се е самоубилаами е взела наркотик от тези които ги избива на летенеи после за пред хораталюбовна драмаамокподхлъзнала сенякой я подбудили т.н.
87
0
 
16
 
! Отговори
Хитър Петър преди 6 години
Какво им става на тези български момичета не знам, няма ги никакви. Най-добрата ми приятелка е чужденка. Странно, но факт.
86
1
 
1
 
! Отговори
гошо преди 6 години
До до ГошоЕ па забранете го де. Всички съчременни сайтове го внедриха преди 5 години.
85
1
 
2
 
! Отговори
до Гошо преди 6 години
Гошо, стига си слага сам плюсове на писаниците!
84
3
 
5
 
! Отговори
гошо преди 6 години
Просто си признайте. Тая се самоуби без да мисли. По гола истина няма.
83
2
 
3
 
! Отговори
гошо преди 6 години
До АнонименЧовек ако е под постоянен натиск от околните, и най вече от родителите, че е богоизбран и на всяка цена трябва да спечели се нахъсва, и колкото и да е болен мозък го прикрива до фаталния край.
82
2
 
3
 
! Отговори
гошо преди 6 години
До до ГошоНе е така. Не знам на колко си години, и сигурно си спортист, но и хитлер е бил със "здрава пихика" преди изборите през 33та.
81
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В цялата тази история има някъде фатална грешка. Много ловко се прескочи лошият сектор предизвикал този срив.
80
5
 
2
 
! Отговори
АЗ преди 6 години
Смешници, вие сте за лекар!
79
3
 
11
 
! Отговори
до Гошо преди 6 години
Ми то не трябва много акъл, да се сетиш , че човек със слаба психика, не би могъл да издържи на напрежението свръхинтензивната подготовка и на безбройните състезания, за да стане национален, европейски и световен шампион!!! Друг е въпроса за професионалната непригодност на психоложката на отбора, която не уволниха след случая. Психическите състояния не се развиват от днес до утре. Некадърност и връзкарство, както винаги...
78
2
 
7
 
! Отговори
гошо преди 6 години
Едно не мога да разбера, защо при такива тежки спортове няма психо тестове. Недейте да ми обеснявате, че тая с слаба психика може да издържи това напрежение. Още при първото недоразумение скача от балкона. А утре като забременее от някой лиглю? Просто не ми се мисли.
77
5
 
17
 
! Отговори
Стига вече ! преди 6 години
Всички съществени теми ли са изчерпани, та само за нея пишете? Тя опита да се самоубие,не иска да общува с колежките си, а вие я героизирате и едва ли не я превръщате в пример за младите. Предаде отбора, цялата страна се тревожеше за нея, а тя им тегли чертата и го играе "аз съм си самодостатъчна"! Ами дайде и свобода в тишината.