Най-голямото изпитание? Цвети – възстановена и обичаща!

Гимнастичката не коментира отношенията си с момичетата от ансамбъла
10 май 2017 16:00,
113
Най-голямото изпитание? Цвети – възстановена и обичаща!
Снимка: Umbrella bar Magazine

Национална, европейска и световна шампионка - Цвети Стоянова е завоювала не една и две титли.

След като обаче миналата година претърпя инцидент и падна от 6-ия етаж на жилищна сграда – месеци наред бе прикована на легло.

Днес обаче е съвсем ново момиче. Чувства се себе си, повече от всякога, заобиколена от правилните хора, обичана от нейното момче, правеща това, което я кара да се чувства щастлива и удовлетворена от живота, разказва гимнастичката пред "Umbrella bar magazine".

Още по темата

Докато се състезавала посвещавала всяка победа на майка си. На нея тя дължи и фактът, че е жива.

"Определено нямам друго обяснение, освен нейната намеса. Наистина бях между живота и смъртта и в момента на падане, и по време на възстановяването ми, когато бях дотолкова зле, че не пускаха никой външен човек, за да не внесат микроби, които да са фатални за мен. Цялата бях в тръбички, изолирана в стъклена, стерилна стая. Бях неадекватна от медикаментите, които съм приемала. Стопих се с 20 килограма, от 55 до 35 килограма. Толкова бях изтощена, че не можех да комуникирам с близките си", споделя Стоянова.

Не това е обаче е най-трудният момент в живота й: "Много хора смятат, че това е било най-тежкото нещо, което ми се е случвало, но ако трябва да сравнявам трагедиите в живота си, съвсем не е най-тежкото. Освен майка си, която загубих едва на 10 години, след това почина и дядо ми, който ми беше като баща. Той ме отгледа заедно с баба ми. Много голяма загуба беше това за мен, бях на 17. Като най-тежък обаче, бих нарекла момента, в който брат ми имаше сериозни здравословни проблеми".

Бившата национална състезателка по художествена гимнастика обаче не коментира подробно отношенията си с момичетата от ансамбъла.

В момента тя се е отдала на ежедневните рехабилитационни процедури, тъй като има все още силна болка в гърба, която е нормално да изпитва на този етап, имайки предвид множеството пирони, които има в гръбнака. Не може да движи и левия си крак, и най-вероятно това ще остане завинаги, тъй като има засегнат нерв на гръбнака.

Това обаче не й пречи да живее пълноценно, да подкрепя любимия си човек - вратаря на "Локомотив София" - Александър Любенов и да създава уникални дизайнерски модели на дрехи, върху които оставя своя личен почерк, а именно много блясък, камъни и перли.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До СъвременникИма изкуство в което няма състезание, а съзерцание, и състезание/я в което рано или късно идва осакатяване - физическо, а понякога и психическо. Почти няма исторически запомнени имена на спортисти, за разлика от това на хора на всякакви изкуства.
75
2
 
4
 
! Отговори
жена преди 6 години
Художествената гимнастика е по принцип красива, но последните години видът и рязко се опошли. Като е нечовешко, да се махнат, да вършат нещо полезно. Така и не израсна в някакъв вид сценично изкуство.
74
6
 
8
 
! Отговори
Родител преди 6 години
На труда на тези деца като Цвети -ПОКЛОН.Натоварването е НЕЧОВЕШКО!
73
1
 
19
 
! Отговори
До 81 преди 6 години
Расте едно неграмотно и неинформирано/въпреки интернет/ ново поколение което няма абсолютно никаква представа от реалният живот.Всичките са ,,умни и недооценени" ,а всъщност са една голяма нула.Част от тях ще го проумеят като ги пооблъска живота,но доста /интернет умници/ ще останат аутсайдери . И все някой ще им е виновен че не са оценени.А всъщност.........те са никой.Борете се хей,образовайте се четия със 160 лева пенсия бяха същите ,но в друго време.
72
8
 
8
 
! Отговори
Съвременник преди 6 години
Ако някой от вас знае/естественно че не знаете/,какво е натоварването в худ.гимнастика ,никога не би и помислил да пише тези г.л.у.п.ос.ти.За да станеш световен шампион в този спорт се лишаваш от детство и юношество.Само човек бил поне един път в залата за по дълго ,може да ме разбере.Но когато човек е действително Т.Ъ.П. ,това няма как да му бъде обяснено.А огромната част от ,,философите в сайта са такива.Обясняват неща които абсолютно не разбират.
71
6
 
18
 
! Отговори
Toto преди 6 години
Като гледам така, задава се солидна конкуреция на Николетка Лозанова. Ще има да си менкат футболистчета.
70
2
 
11
 
! Отговори
ББ преди 6 години
Щe скача от балкони, а ?Ще клати стабилността на правителството ?
69
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цвети не слушай злобарите.*** скочи още веднъж. Може министър на спорта да те направят.
68
4
 
1
 
! Отговори
Иво преди 6 години
до 76Не, не съм аз, други въпроси да имаш?!
67
7
 
8
 
! Отговори
до 74 преди 6 години
Иво, ти ли си бе, онова вратарчето ?Не се коси толкова - ще я поупотребят малко и ще ти я върнат.Пък и парички ще ти донесе. Да си купиш титулярно място в мъжкия отбор на Локо-Сф.Чул съм че мизата е около 20 000 лв. Цветито ще ги изкара за около половин година - 200 вечери х 100 кинта
66
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вие не сте добре. Какви чичковци-париковци? Такива като тая вървят по 100 лв,във вид на 2-3 водения в чалга бар. А в Монтана и Видин и по 50 лв.
65
8
 
4
 
! Отговори
Иво преди 6 години
До Анонимен 73Мен пък ми се повдига от такива като тебе!
64
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колкото по-анорексична, толкова по-секси нали.Това ни се налага като модел от доста време.Недохранени кощръмбли, от които ти се повдига.
63
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До мислителТочно така. Но се казва "модерна,успяла и независима жена" Назад си с терминологията.Гледай повече анорексичките от БТВ и НОВА, за да си в крак с модата.
62
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Изглежда доста еротично. Да не се коси, няма да остане на сухо.Ще я лапне някой Чичко Паричко. Освен това те обичат да колекционират известни кифли.Да се фукат пред другите един вид.Вратарчето да пие една студена вода.
61
5
 
14
 
! Отговори
мислител преди 6 години
и кво ся, вратарчето ако свърши мангизите, някой чичко паричко ще го замести, после друг, и т.н. Девойката е убава и млада, изглежда *** и едва ли ще учи нещо.
60
3
 
6
 
! Отговори
който трябва преди 6 години
До ХА-ХА-ХА !И кое му е смешното на това което казваш бе *** такъв?!
59
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Визията й е на евтина умнитутка, стремяща се да изглежда скъпа такава.
58
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Изглежда скъпо!
57
5
 
6
 
! Отговори
до 59 преди 6 години
А викаш тя е по дебелопишковците с дебелите портофейли. Знаех си. А и прилича на такава.