Най-голямото изпитание? Цвети – възстановена и обичаща!

Гимнастичката не коментира отношенията си с момичетата от ансамбъла
10 май 2017 16:00,
113
Най-голямото изпитание? Цвети – възстановена и обичаща!
Снимка: Umbrella bar Magazine

Национална, европейска и световна шампионка - Цвети Стоянова е завоювала не една и две титли.

След като обаче миналата година претърпя инцидент и падна от 6-ия етаж на жилищна сграда – месеци наред бе прикована на легло.

Днес обаче е съвсем ново момиче. Чувства се себе си, повече от всякога, заобиколена от правилните хора, обичана от нейното момче, правеща това, което я кара да се чувства щастлива и удовлетворена от живота, разказва гимнастичката пред "Umbrella bar magazine".

Още по темата

Докато се състезавала посвещавала всяка победа на майка си. На нея тя дължи и фактът, че е жива.

"Определено нямам друго обяснение, освен нейната намеса. Наистина бях между живота и смъртта и в момента на падане, и по време на възстановяването ми, когато бях дотолкова зле, че не пускаха никой външен човек, за да не внесат микроби, които да са фатални за мен. Цялата бях в тръбички, изолирана в стъклена, стерилна стая. Бях неадекватна от медикаментите, които съм приемала. Стопих се с 20 килограма, от 55 до 35 килограма. Толкова бях изтощена, че не можех да комуникирам с близките си", споделя Стоянова.

Не това е обаче е най-трудният момент в живота й: "Много хора смятат, че това е било най-тежкото нещо, което ми се е случвало, но ако трябва да сравнявам трагедиите в живота си, съвсем не е най-тежкото. Освен майка си, която загубих едва на 10 години, след това почина и дядо ми, който ми беше като баща. Той ме отгледа заедно с баба ми. Много голяма загуба беше това за мен, бях на 17. Като най-тежък обаче, бих нарекла момента, в който брат ми имаше сериозни здравословни проблеми".

Бившата национална състезателка по художествена гимнастика обаче не коментира подробно отношенията си с момичетата от ансамбъла.

В момента тя се е отдала на ежедневните рехабилитационни процедури, тъй като има все още силна болка в гърба, която е нормално да изпитва на този етап, имайки предвид множеството пирони, които има в гръбнака. Не може да движи и левия си крак, и най-вероятно това ще остане завинаги, тъй като има засегнат нерв на гръбнака.

Това обаче не й пречи да живее пълноценно, да подкрепя любимия си човек - вратаря на "Локомотив София" - Александър Любенов и да създава уникални дизайнерски модели на дрехи, върху които оставя своя личен почерк, а именно много блясък, камъни и перли.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Винаги съм се чудил защо млади момичета като нея се клепат с тонове грим. Тя си е естествено хубава заради младостта и. Толкова много помада слагат жените на 40+,когато се появяват бръчките и труженичките, за които това е отличителен белег.
35
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Разкарайте го тоя па.рца.л с психични проблеми
34
6
 
6
 
! Отговори
до 40 преди 6 години
Ходи се прегледай бе психар !Какви русофили те гонят. Тук коментираме една ***, посегнала на живота си,която Тиквено-Прасешките медии се опитват да изкарат някаква героиня.Я кажи и нещо за Путин - сигурно той я е бутнал, а ?
33
11
 
7
 
! Отговори
Мен преди 6 години
Толкова сте жалки, толкова са прозрачни и злобни..фалшиви морлисти, загрижили се били за тоя и ония, но за Цвети- не. Щото ви бърка в здравето, нали? Защото съм сигурен, че не можете и да се погледенте в огледалото, мижатурки!
32
9
 
5
 
! Отговори
Жибор преди 6 години
Ето- виждате ли ги русофилите? Те раздават минуси на всяко позитивно послание,беснеят от злоба и проклинат с пяна на уста Цвети и другите наши гимнастички,които унижават прехваления им кумир и правят рашънския спорт за смях! Това е причината,не се чудете: когато руския отбор загуби от нашите,най-много от всички беснеят и злобеят не руснаците а русофилите!
31
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Малка ама хитра. Преди никой не я беше чувал, сега я пишат по всички сайтове.Интресно защо нищо не написаха за толкова болни деца, които умират всеки ден, не по тяхна вина.
30
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 31Ми то скоро пак едно момиче скочи ама статията беше 2 парагрфа и повече не се чу за нея.
29
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прилича ми на стажантка от арабския сектор.
28
7
 
8
 
! Отговори
който трябва преди 6 години
Алооо стига сте бълвали мърсотия, че тя се връща, нали знаете???
27
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 32Какво общо има религията с политиката? Трябва ли всички да вярваме в измишльотини?
26
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мяташ се през балкона и ставаш медийна звезда явно за гимнастичка не става щом я разкараха
25
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Инцидент е когато те бутнат от балкона, а когато сам скочиш е опит за самоубийство,което пък въобще не е християнско, ама герберасти християни не съм виждал.Те дори не знаят на коя страна да се кръстят.
24
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Красиво момиче... и доста е дала на тази незаслужаваща държава. Дано се оправи. Иначе наистина, ако някой обикновен човек беше паднал от терасата така, едва ли щяха докторите да го гледат като писано яйце и да получава толкова подкрепа. Дори напротив... лично мен са ме оперирали от нещо, което е уж дребно, но хирурзите си оставиха ръцете така, че ми е идвало да yмpа от болка, заради немарливостта им Още имам последствия.
23
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 28На какво по точно завиждам? Какво ни занимават постоянно с тая? Другия път да падне на главата си поне!
22
8
 
7
 
! Отговори
Конь преди 6 години
след тоя опит дето придоби да се пробва в дисциплина скок в басейн на следващите олимпийски игри
21
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе нали скоро едно друго пак са метна през балкона за нея нещо да кажете така че народа силно се вълнува.
20
13
 
14
 
! Отговори
Ники преди 6 години
Ей, големи завистници и гадняри сте повечето, сигурен съм че това не е някаква изненада за вас и вече са ви го казвали...Не можете да й стъпите на малкия пръст на Цвети!!!
19
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не е претърпяла инцидент, а съвсем умишлено си се метна! После се наляха много пари за спасението и, което тя дори не искаше, а има много болни хора, жадни за живот за които средства не достигат! Извинявайте ако прозвучи грубо, но истината боли.
18
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Таз дори не може да се самоубие като хората пълна скръб какво ни занимавате с тая ?
17
15
 
4
 
! Отговори
Жибор преди 6 години
Руснаците,включително русофилите са най-големи врагове на Българската гимнастика включително и на Цвети,понеже тя ги е размазвала от победи и пак ще ги побеждава! Руските спортни лобита имат интерес нашите шампионки да бъдат отстранявани от подиума по една или друга причина,за да не им се пречкат и да не прибират титлите,които руснаците смятат за "свои". А Нешка им показа тънкостите на играта и сега тия неизживени "революционери" с нашите камъни по нашите глави удрят.