София прайд – политическо шествие за реклама на чужди ценности

ВМРО зове: Те искат да променят Семейния кодекс!
9 юни 2017 12:00,
271

Парадът на хомосексуалността е политическо шествие, което представлява посегателство върху традиционните ценности на България, заяви Любомир Милошев от ВМРО пред "Денят ON AIR".

"Прокрадват се желания за промяна на семейния кодекс – узаконяване на еднополовите бракове и осиновяване на деца от хомосексуални двойки. Трябва да се концентрираме върху това да стимулираме хетеросексуалните двойки да имат деца", настоя гостът на Bulgaria ON AIR.

Още по темата

Според Милошев гей-парадът или "София-прайд" е провокативното рекламиране на чужди ценности, а от ВМРО считат, че това е изключително неприемливо.

"На тези хора по никакъв начин не са им ограничени правата. Затова питаме, защо е нужна тази манифестация, на която се внася модел на поведение отвън! Тези хора не могат да обяснят в какво са дискриминирани", отбеляза той.

Милошев посочи, че той и съмишлениците му са против излишната пародийност, а не против хомосексуалността като цяло.

"Има опасност за обществения ред. Ние питаме, ако се случи някакъв инцидент кой носи отговорност за него. Искаме различната гледна точка на софиянци, които са против този парад, да бъде чута. Не сме против хомосексуалистите, а против излишното парадиране", обясни той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


271
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
132
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Проблемът не е само в парада. Медиите, музикалните клипове, филмите масово промиват мозъците на подрастващите и това едва ли ще доведе до увеличаване броят на БГ децата и до адекватното им разграничаване на мъжкият от женският пол. Нещата са извън контрол и малкото, които се съпротивляват ще бъдат отстранени като противници на правото на извратеност и толерастия.
131
2
 
7
 
! Отговори
Щ. Младши преди 6 години
Българинът е толерантен към *** тогава,когато те се скрият вдън земя и не издават ни звук,ни шук. Почнат ли обаче да правят неморални неприличности като гейпаради,прайдове и прочее,тогава почва да ги чувства като неканени натрапници,отворили усти като гладни змейове за неговата подредена софра.
130
1
 
2
 
! Отговори
ODESSA преди 6 години
Във центъра на Виена, има един паметник. Танцуващите пред него сестрички.
129
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да се направи референдум,иска ли българина гей парад
128
3
 
9
 
! Отговори
firo преди 6 години
Не е правилно да се парадира с това. Били гейове, лесбийки, транс не знам какво и т.н., искали да го заявят на парад в центъра на столицата. Утре ще искат да парадират такива които харесват да се ощастливяват с коне, прасета, кози, овце... Имало и такива. И това ли да приемаме за нормално?Не е. Какво правят хората в спалните си е лично. Проблема за обществото идва когато почват разни индивиди със странни вкусове да ни обясняват публично че е нормално еднополови да се боцкат.
127
9
 
5
 
! Отговори
Усмивчо преди 6 години
До 150 и 151 : Пичове! Звучите като Георги Димитров на Лайпцигския процес. Вехти сте и сте извън 21ви век. Вече на никой не му пука кой е квадрат, кой е с животни и кой какво пуца. Сменете си чипа и се радвайте на живота вместо да хейтите. И за децата си не се тревожете. Възпитавайте ги по ваш модел и морал! Само да отбележа, че мургавелковците от гетото плодящи се безгранично са много по-голяма заплаха за демографията и нацията ни отколкото обратните!
126
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Те не искат да променят семейният кодекс. Те искат напълно да заличат семейството, като институция. Освен това, колкото са по-толерантни, толкова по-склонни са за приемането на извращения. И това се диктува от запада. Затова наложиха феминизмът и толерастията.
125
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това са комплексирани мъже,които не стават за любовници и жените не ги харесват.Това са жени,които мъжете не харесват и си търсят отдушник.Това са хора със сбъркани ценности,неориентирани в живота и без морал.На такива не трябва да се реазрешава да отглеждат деца,ако искаме да оцелеем като нация.
124
14
 
7
 
! Отговори
Парадист преди 6 години
ДО 44: Като не ти харесва не ходи на парада. Дръж си детето у вас /заключено / и въобще никой не те кара да си там. Аз ще ходя щото ще става купон!
123
9
 
5
 
! Отговори
Алекс преди 6 години
До НикойНе съм сексист и не мисля, че в контекста на разговора ни има някакво значение от кой пол си. Коментарът за покръстването беше във връзка с изложеното в статията и по-точно с изказването, че София Прайд е политическо шествие за реклама на чужди ценности. Припомням, че в даден момент от българската история християнските ценности също са ни били чужди и за покръстването на българите е имало конкретни културно-политически причини.
122
2
 
4
 
! Отговори
Никой преди 6 години
до АлексВикаш понеже си писал и за Цар Борис значи че можеш да надскочиш темата.Аз не мога да разбера каква връзка има гей парада с покръстването, нямам представа как ти ги свързваш нещата.И това че казах да ми казваш НИКОЙ не ме прави мъж, сориDОня коментар, че харесвам мъже, решаващи уравнията Файнман е мой, "
121
3
 
2
 
! Отговори
Алекс преди 6 години
До НикойРиска на анонимността, драги :)
120
1
 
2
 
! Отговори
Никой преди 6 години
До Алекс Защо реши че съм мъж?
119
12
 
2
 
! Отговори
Фронто преди 6 години
Понеже в заглавието има ' политическо' ще ви напиша нещо,което със сигурност ще изненада мнозина. Очакваите в някакъв момент Москва да се обяви за закрилник на такива. Тези обръщат света, разбъркват го,хаос и противопоставяне залагат. Това е теренът на московията. Очакват ни изненади.
118
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Познавам много обратни които имат деца. Не се безпокойте, дори и цялото човечеството да обърне резбата, деца ще има
117
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Излиза, че ако няма сф.прайд щъ съ опраим. Така ли е или бъркам нещо
116
3
 
16
 
! Отговори
Фронто преди 6 години
За да разбереш нещо напълно трябва да го погледнеш в крайна точка. Ако всички сме обратни няма да се раждат деца! За едно поколение животът изчезва! Харесва ли ви?
115
6
 
3
 
! Отговори
Алекс преди 6 години
До Никой:За какво надскачане ми говориш и защо се опитваш така неуспешно да изведеш тезата, че се фокусирае само върху сексуалния аспект на темата? Прочети пак всичко, което съм написал - първият ми коментар беше за Борис Първи и причините за покръстването на България. Около 60-ти е ;)Иначе си прав за казаното в последния си коментар.
114
3
 
27
 
! Отговори
1 преди 6 години
"София прайд политическо шествие за реклама на чужди ценности"Не мога да го напиша по - точно. Браво на автора за чудесното изчерпателно заглавие !!!
113
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АлексАлекс, чета внимателно и си говориш с мен, викай ми никой.Защо сексът да е един от аргумените. ТОЙ е част от ЛИЧНИЯ ЖИВОТ НА ВСЕКИ ИНДИВИД.Ключовата дума е личен. Но днес в това информационно общество НИЩО ЛИЧНО НЕ ОСТАНА. Това е много лошо, защото хората уж за свързани но всъщност са много сами, дълбоко в себе си го осъзнават някои, но повече -не. И това е причина за агресия. Други неща трябва да ни водят, не тленни и плътските. Толкова ли не можаш да надскочиш темата?