Битата от швед камериерка: Държат се с нас като втора ръка хора!

Иска затвора за бияча, изритал я като футболна топка
Обновена: 11 юни 2017 14:25 | 11 юни 2017 14:18, Камелия Цветанова
299
Битата от швед камериерка: Държат се с нас като втора ръка хора!
Снимка: Кадър Нова тв

Камериерката, която бе ритната от шведски турист в курорта "Слънчев бряг", се върна в спомените си към проявената спрямо нея агресия.

Още по темата
"Изрита ме като футболна топка", описва случилото се Диана Петкова пред Нова телевизия.

Шокиращи кадри показаха как на 3 юни шведският турист Ралф Сундберг удря камериерката без видима причина. Той призна, че бил пиян и не помни нищо.

"Спомням си, че бях във фоайето. Мъжът, който ме удари, застана на един метър от мен и започна да ми говори нещо тихо. Попитах го "Какво?" и в следващия момент той ме изрита като футболна топка и аз съм се проснала в ъгъла и съм загубила съзнание", разказва Диана.

Жената, завършила специалност "Статистика" в икономически институт, признава, че й е обидно държанието на шведския турист, който е общ работник в родината си.

"Те се държат с нас като с хора второ качество, втора ръка и това е публична тайна", призна Петкова.

Сундберг каза, че се разкайва за постъпката си. "Искам да й кажа, че съжалявам. Не знам какво е станало и искрено съжалявам. Искам да помогна с болничните разходи”, заяви Сундберг.
 
"Моето желание е да стои в затвора”, заявява пострадалата Диана.
 
От прокуратурата ще пледират пред съда за най-тежкото наказание за извършеното – до 3 години лишаване от свобода.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


299
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя е комплексар. В Швеция гои мачкат, всеки се гаври с него.Да не мислите, че този ритник е случаен?Отделно е бил мъртво пиян, защото в Швеция с парите дето взима не може и да се напие. *** и *** е тоя. Ама бил швед. какви западняци съм виждал, страшни ***.
52
2
 
6
 
! Отговори
Теди преди 6 години
Добре 3000 да са. Ако беше общ работник тук в България колко щеше да взима ?
51
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хамалин, хамалин ама взима колкото всичите вас във форума, които му се присмивате.Ако бяхте много умни нямаше да работите за по 500-600 лв и всеки който дойде да ви рита по главите.
50
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не знам каква висшистка е, но от интервюто с нея става ясно, че е една доста повърхностна и глуповата женица. Което съвсем не означава че оправдавам шведския грубиян.
49
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До до 53в панелката си ти бе клоун
48
5
 
3
 
! Отговори
до 53 преди 6 години
Тихо в панелката.
47
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе какви 5000 евро заплата? Вие луди ли сте. Тоя е хамалин. Понеже е на години и явно има трудов стаж евентуално та взима сигурно 3000 евро, но едва ли повече. И като се знае в Швеция как всичко е скъпо и тоя може да си позволи почивка единствено в България на Мутроморието дето даже българи не ходят. Западналите идват само за да пият тук, защото алкохола е евтин, и тоя е един от изметта, дето идва, и веднага още в самолета е започнал да се налива. И е продължил после в рейса. И е бил мъртво пи
46
1
 
5
 
! Отговори
до 51 преди 6 години
А Боко Тиквата от кои комунисте е - да не би да е от онези сините.А Цветан Цветанов, а Цецка Цачева, а Главчев, а Свинюрана, и те ли не са комунисти.
45
1
 
7
 
! Отговори
ОТ до демократ! преди 6 години
Кое е глупост?Сезона е точно три месеца ,заплатата е не повече от 600лв на месец.Като сложиш път и други разходи печалбата и е максимум 1200лв за тримесичие.На тази възраст за 1200 лв, в повече си рискува живота ,в случая буквално.Къде на 65 по жегите ще ходя да оправям пик..ни и н...ни легла!Късно е либе ....
44
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимно 49що не си покажеш твоята "физиономия" бе , или те е срам
43
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
A пък германците са в правото си да твърдят, че българските мъже обичат да им бият жените на публични места заради ония от метрото в Берлин и заради Волен Сидеров от самолета. Нека тази да ни обясни сега защо ние считаме германките за втора ръка хора.
42
3
 
5
 
! Отговори
до 38 преди 6 години
Нещо си се объркал тоя клоун е там от татово време един от най-червените комунисти, като всички кадри на дрогарите. Те и кадри нямат внасят си от Украйна висшисти щото повечето не могат да броят до 20.
41
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимно 35с такива като теб каква да е тази държава
40
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Женицата разъждава елементарно и глупаво, но като й гледам физиономията ми става ясно що за стока е. По същата логика можем да твърдим, че отношението на българите спрямо германките е това което видяхме на кадрите от берлинското метро. Или пък като на един виден български политик и "националист" който в самолет на Луфтханза беше тръгнал да бие една немска стюардеса. Разбирате ли защо няма как да твърдим, че "еди кой си народ имало такова отношение към нас". Аз например не бия германски жени.
39
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Шведа бил много културен. Тя била виновна. Е за какво тогава шведа се извинява?
38
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На тези които се присмиват на шведа, че бил общ работник ще кажа, че все пак общ работник с 5 000 евро заплата е за предпочитане пред камериерка висшистка с 250 евро заплата.
37
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Видял я на работа и се е сетил какво го чака в родината .................
36
2
 
6
 
! Отговори
До 47 преди 6 години
С ритници ли водиш диалог ?
35
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На клипа много добре се вижда че водят разговор, не я удара просто ей така без нищо.Единия от вариантите е тя да му е поискала пари за услуга, която ще извърши в стаята му като се прибере. Вторият вариант е шведът да й е направил забележка, че подът не се чисти с носна кърпичка, както се вижда че тя го прави.И един трети вариант, в много от хотелите, които държат на името по света, на камериерките е забранено да почиставт, когато гости се движат по коридора.
34
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И защо се повтаря непрекъснато, че шведа е общ работник - нещо срамно ли е това? Ако беше ядрен физик щяхте да му се радвате ли, госпожо камериерка? Комплексарщина навсякъде..