Битата от швед камериерка: Държат се с нас като втора ръка хора!

Иска затвора за бияча, изритал я като футболна топка
Обновена: 11 юни 2017 14:25 | 11 юни 2017 14:18, Камелия Цветанова
299
Битата от швед камериерка: Държат се с нас като втора ръка хора!
Снимка: Кадър Нова тв

Камериерката, която бе ритната от шведски турист в курорта "Слънчев бряг", се върна в спомените си към проявената спрямо нея агресия.

Още по темата
"Изрита ме като футболна топка", описва случилото се Диана Петкова пред Нова телевизия.

Шокиращи кадри показаха как на 3 юни шведският турист Ралф Сундберг удря камериерката без видима причина. Той призна, че бил пиян и не помни нищо.

"Спомням си, че бях във фоайето. Мъжът, който ме удари, застана на един метър от мен и започна да ми говори нещо тихо. Попитах го "Какво?" и в следващия момент той ме изрита като футболна топка и аз съм се проснала в ъгъла и съм загубила съзнание", разказва Диана.

Жената, завършила специалност "Статистика" в икономически институт, признава, че й е обидно държанието на шведския турист, който е общ работник в родината си.

"Те се държат с нас като с хора второ качество, втора ръка и това е публична тайна", призна Петкова.

Сундберг каза, че се разкайва за постъпката си. "Искам да й кажа, че съжалявам. Не знам какво е станало и искрено съжалявам. Искам да помогна с болничните разходи”, заяви Сундберг.
 
"Моето желание е да стои в затвора”, заявява пострадалата Диана.
 
От прокуратурата ще пледират пред съда за най-тежкото наказание за извършеното – до 3 години лишаване от свобода.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


299
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
133
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Предполагам не е тайна за никого че много от жриците на платената любов през летния сезон се маскират като камериерки в хотели, където отсядат главно чужденци за да могат да си практикуват професията необезпокоявани от властите.Винаги можеш да влезеш в стаята под предлог че я почистваш, а има и легло и баня.И никой не те вижда какво правиш, освен клиента вътре.
132
13
 
9
 
! Отговори
до 128 преди 6 години
Мечтата на умствено скопените комунисти като тебе да се возят във традския транспорт за 6 ст и да получават 100 лв пенсия и да живеят в панелка. В същото време немеца се возеше в БМВ строеше двуетажна къща и бензина му беше 20 ст в наши пари литъра а заплатата 5 000 марки сравнено към 180 лв заплати при комунистите аре отивай във Венецуела ц ъ р в у л.
131
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до Иддиота сорросоиден, При бай Тошо средната пенсия беше 60 лева, когато билетчето за автобуса бе 6 стотинки. Тоест сега при 1 лев билетчето средната пенсия да е 1000 лева. Разбра ли, бе, келлеш сорроисоиден хамерикански?
130
4
 
8
 
! Отговори
Няма нужда преди 6 години
Да се споменава националността на въпросният изперкал турист. Той просто е един пиян ***, който трябва да лежи 7,5 години в затвора и да плати обезщетение подобаващо на стандарта, в който е живял той , а не тя, и по законите на неговата държава - безпричинно нападение на жена с цел осакатяване и обезобразяване.Тоя не е нарушил само законите на нашата държава, тоя е нарушил човешките закони.
129
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Западните туристи идвет тук с убеждението, че всичките българки се продават за пари и то немного пари.Всъщност не са много далеч от истината.
128
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Преди две години оня ММА боец от англия се би с полицаите потроши коли и един мотокар,после каза ,че си е купил дрога от местен пласьор и го пуснаха,сега и този го пуснаха като каза ,че е бил дрогиран,тоест извода е ,че БГ съдът е опънал чадър над наркоразпространителите
127
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всякакви комбинации, че даже и имагинерни числа са намесени в коментарите. Просто няма право да я рита, особено по този начин, каквото и да е. Вие колко от "ръководителите" на държавата или други отговорни за геноцида в България ритнахте?
126
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вие пък сега ще я изкарате светица, все едно че не сме ходили на Слънчака и не знаем какви са камериерките там. Миналото лято правих сех с три в стаята ми общо за 60 лева.
125
4
 
9
 
! Отговори
ХМ преди 6 години
Реалистичното лице на туризма ни е .Образите на тази камериерка,Рагин,Митъо Очите и на министърката!
124
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Била съм в хотел в Албена със шведски туристи.Посред бял ден седнах във фоайето и веднаго ми се лепна здраво подпийнал швед добре, че седна на паянтова табуретка и падна, че си тръгнах без проблеми.Пияницата се оказа, че е само един.Друг швед, който ни досаждаше, но беше трезвен, беше от арабски произход.
123
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На слънчака може човек да убиеш достатъчно е после да кажеш ,НЕ ПОМНЯ БЯХ ДРОГИРАН и те пускат да си ходиш
122
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На Златняка камериерките вървят по 15-20, пълна програма 40.
121
2
 
9
 
! Отговори
до 127 преди 6 години
Сега като дойдат украинските и молдовските камериерки ще вдигнат малко мизата. Все пак те са доста по-млади от тая и много по-дългокраки и красиви.
120
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И шведа и камериерката са жертва на алчността на собственика на хотела.Защо в един хотел 5 звезди влизат пияни и дрогирани шведи и буйстват ?
119
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен"Е как да си гледат старините с тез комунстически пенсии от по 100-200"При комунистическите пенсии от 100-200 билетчето за градски транспорт беше 6 стотинки и пенсионерите не ровеха в кофите както днес при демокрацията.
118
4
 
7
 
! Отговори
до 123 преди 6 години
Не си прав - камериерките в Слънчака са доста по оборотни - 10 евро е само ту-ту-рутка, стандарт е 20 евро, а пълен пакет - 30 евро.
117
4
 
4
 
! Отговори
от 119 преди 6 години
Вие да не сте хотелиери?Много ясно ,че е експлоатация това на което му викат сезонна работа.Само не сгрявам след като си сменяш социалния статут от пенсиониран държавен служител ,на обслужващ персонал защо търсиш по-различно отношение!Младото лице на туризма !
116
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А защо не се поставите и на мястото на шведа, от както е кацнал всеки гледа да го излъже, преметне и да се докопа до парите му. В един момент на човек му писва.
115
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вярно е. Затова като ги колят като животни колониалните им продукти е най-добре.
114
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами като я гледам тая, някой на 5 ракии със замъглено съзнание може да се прежали за 10 евро. Защото толкова е тарифата на камериерките по морето.