Добрички суджук вече няма: Мартинов ми съсипа бизнеса!

Бизнесменът с "месните поръчки" е свидетел по делото
28 юли 2017 10:15,
150
Добрички суджук вече няма: Мартинов ми съсипа бизнеса!
Снимка: архив, Булфото

Бизнесменът, пълнил и предавал суджуци на бившия вече депутат от ГЕРБ Живко Мартинов, е фалирал.

"Искаше да бъде направен по определена рецепта от него, как да бъде направен, защото суджука е за еди кой си, ако не му харесал суджука, после всички сме умрели", споделя пожелалият да остане анонимен мъж от Добрич.

Още по темата

След три години бизнесменът решил да откаже да изпълнява поръчките му: "Той обаче (Живко Мартинов – бел.ред.) изпълни заплахите, с които преди това само ме плашеше. Написаха ни актове от НАП и направо ни разбиха. Приключих с бизнеса. Хората, които работиха във фирмата останаха на улицата и това е", отсече бизнесменът пред bTV.

Той разказа, че е бил убеден от ексдепутата да си плаща със суджуци, защото бил в някакъв списък: Бяхме задължени да го правим, защото иначе имаше думи: "Ще ви съсипя бизнеса, приключва мача за вас и т.н.", каза бизнесменът.

Вече два дни Живко Мартинов не е депутат, след като самият той се отказа от мястото си в НС.

Скандалът около него гръмна миналия петък, когато главният прокурор Сотир Цацаров поиска имунитета му и образува наказателно производство.

Впоследствие стана ясно, че Мартинов поискал от добрички търговец на няколко пъти да му бъдат предоставени общо 4 тона суджук, като го е заставял за това под претекст, че е включен в списък с лица, които трябва да подпомагат политическата дейност на ГЕРБ и ако не го направи, ще понесе неблагоприятни последици.

От името на премиера Бойко Борисов били искани и около 60 кг телешка пъстърма, филе "Елена", както и ремонт на партийния офис в Добрич.

Часове след скандала министър-председателят поиска смяна на ръководството на ГЕРБ в Добрич, която вече е факт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
2
 
31
 
! Отговори
123 преди 6 години
До АнонименХората ги е страх да изобличават герберските изнудвачи. Бат Бойко не си поплюва.
75
2
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Съветвам всички които са изнудвани от бандата ГЕРБ, да си подготвят домашното... както му е реда с тайни камери,маркиране на стоката за вожда-главатр и т.н След това има медии, ако не Български в чужбина които ще го изтипосат доказателството с целия му блясък!.. в ефир! Гаранция! Разберете срещу организирана държавна банда се действа така... има доста адвокати, дайте им материала който ги изобличава и Европа ще гръмне с доказателствата.
74
1
 
31
 
! Отговори
bg1 преди 6 години
За съжаление, не само той със суджука... Повсеместно е.
73
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До БатманАЛЧНОСТ!!!!!! И ГОЛЯМА ПРОСТОТИЯ!!!
72
0
 
17
 
! Отговори
сулю пулев преди 6 години
До БатманАми сигурно ще ги раздава на детските градини и на домовете за стари хора!
71
8
 
13
 
! Отговори
Батман преди 6 години
Аз не мога да разбера какво ще ги прави тези 4 тона месо????? Ако някой може да ми каже
70
3
 
33
 
! Отговори
член на ПП "Суд преди 6 години
Ама да ви кажа, много добър беше суджука. И на подправки докаран и на сол, не много изсъхнал да се дъвче лесно. Пекохме на скара, потихме го на тиган и суров го опитахме със студен домашен траминер и мога дам отлична оценка на добричкия деликатес. Без тебе Бойко надали такава хубавиня щяхме да опитаме някога. Аллах здраве да ти дава и десето правителство да направиш и ние покрай тебе пастърми и суджуци да блажим и с маркови напитки да преглъщаме вкусните хапки. Амин.
69
0
 
36
 
! Отговори
Соцялно слаб депутат преди 6 години
Такса спокойствие си плащате защото партийната каса е празна.
68
0
 
28
 
! Отговори
до Наивен преди 6 години
Те такива партии без минало са си генератор на селски тарикати.Не познаваш хората ,те влизат да се възползват и нещата стават доста грозни.И СДСта и НДСВта вкараха случайни хора в политиката.
67
0
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега трябва смяна и на целия НАП в този регион.
66
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Никой не каза, за какво са му писали актове?За нелегален внос,за продажба на месо със изтекъл срок на годност,за укриване на ДДС за какво....?Защо е давал рушвети три години?Хайде всички във затвора.
65
2
 
40
 
! Отговори
Наивен преди 6 години
На този Живко Мартинов веднага трябва да му се назначи охрана. Което не трябва да е проблем на истински българин да го пречука като куче! Боже мой! Това са 90-те години на 19 век! ГЕРБ има желязна тактика. Всеки, който са го заловили в крачка, моментално е отлюспен. За да останат останалите в бяло. Никой ли не го вижда? Докога ще търпим?
64
1
 
24
 
! Отговори
куката преди 6 години
Бизнесмена нещо се е объркал, депутатинът е искал да вкара марката "добрички суджук" в графата защитени продукти от определен географски район, само че под името "депутатски суджук - ПАРЛАМЕНТ". Количеството е било необходимо не само за нашия "елит", но и за еврочиновниците, един вид МОСТРИ, де!Човекът е искал да помогне, а този - "съсипа ми бизнеса". Хич, може ли тъй бре, еййй неблагодарен народ!
63
0
 
15
 
! Отговори
ХМ преди 6 години
240 като този и Германия е фалирала.Чудя се ако беше се развила по балкански сценарии ,дали щеше жертвата да бъде хвалена като герой и мил човек.
62
1
 
29
 
! Отговори
Stefko 88 преди 6 години
видях в зала армеец (ненужен *** съсипаха стадиона където играех като дете) на някакво събиране на герб какви дойдоха.... всичките до един с физиономии на ***-тарикати...
61
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До partiq sydjukте по партийните сбирки кво мислиш че маат крадливите гавьовци
60
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не разбрах какво иска главният прокурор,май иска разписка от някой си...за изяденият суджук под формата на рекет или рушвет,ами министерството на финансиите да разработи такъв тип разписка или декларация ,която да се подава в НАП съгласно сроковете -на всеки три месеца или най-добре три седмици и г-жа Менда Стоянова или г-н Горанов ще я разработи,там има методолози за това!И да има данъчни облекчения за бизнеса за приспадане от данъчното облагане.
59
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Значи марката може да се нарече-Добрички суджук за ......... - и да се прави на ишлеме както добричко филе с добричка пъстърма с цени като за частна поръчка по рецепта на рекламното лице,като например киселото мляко-Млякото на баба-където на опаковката има рекламно скициран образа на баба,така в състава на изделието като качествен продукт с процентите на съдържанието ще може да се впише от кои и на кого са изходните продукти/в сместа/са предпочитани за таквиз вкуснотии-глезотии за ценители и др.
58
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е, само се възмущавате, а като дойдат избори...Пак същото:Кебапчета, суджуци, кеш някоя и друга банкнота.....и пак Герб печели! По-рано беше БСП, разлика няма- и едните и другите са комунисти и в червата,алчни,брутални и нагли св.ни!!!! Са ония ***,/патриоти, атакисти и т.н./ просто се си заслужава да говорим!Само България тръгна по руския модел/ власт преплетена с мафия/ и ето до къде стигнахме.
57
0
 
57
 
! Отговори
ХМ преди 6 години
Какви суджуци какви пет лева.Държавността е подкопана,партиите се изродиха в мафиотски сдружения по икономически интереси.Институциите и проверяващите органи в оръжие за натиск и чисто държавно-частни рекетъори.Я ми кажете как да правиш бизнес в тази среда?Има ли смисъл да даваш работни места?Аз ви казах истината ,направете си изводи от всички позиции и променете обстановката.Че по този начин никои не печели.