ГДБОП бди: Спряха Facebook група след закана за разправа с русофоби

Причината за гневът на русофилите – вандализирани паметници
14 ное 2017 10:23,
471

След поредните руски паметници, които бяха нападнати и исквернени от вандали в София и Пловдив – ГДБОП се наложи да провери пост в социалната мрежа Facebook, който открито призовава за агресия и саморазправа с руфособите.

"Събираме ударна група, които притежават огнестрелни оръжия. Бъдете сигурни, че настъпва времето, когато русофобите ще бъдат отстрелвани. Единствено русофобът, който не диша не е заплаха за националната сигурност на България. Призоваваме всички родолюбиви българи да ликвидират русофобите." Този призив се появи на 11 ноември на страница във Facebook, озаглавена "България и Русия – заедно вовеки", кято вече е изтрита.

Написаното обаче идва по повод изрисуваните паметници на Съветската армия в София и на Альоша в Пловдив, последвана от реакция на Русия и искането за охрана на съветските монументи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


471
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
377
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Самото съществуване на РУСОФИЛСТВОТО И ТО КАТО ОРГАНИЗИРАНО ДВИЖЕНИЕ Е НЕНОРМАЛНО ЯВЛЕНИЕ. Представете си може ли да съществуват национални движения Туркофили или Американофили, които да правят същите свинщини както русофилите и всяка година да се събират-едните край язовир Кърджали, а другите край яз. Искър, да развяват турски или американски знамена, да пеят маанета или кънтри и да мечтаят как ще посрещат - едните турските аркадаши а другите американските френдове.
376
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Това е плашещо. Това не трябва да е така." Съгласен съм. Можеш да започнеш съкращенията от пенсиите на родителите си, от здравните вниски на жена ти в родилния дом, да си спреш децата от училище и да си купуваш бензин от франция. Смятам, че си щастлив до побъркване. Ти вече си щастлив до побъркване де ;)-Само да не ме разбереш погрешно... ;)-
375
4
 
4
 
! Отговори
Шоп преди 6 години
*** няма друг ход освен да са опита да предизвика гражданска война в България. Искам да ви кажа, че няколкото десетки полурусначета са обхванати с в организация, готова за партизанска война. А полезните идьоти, русофилите, ще им помагат срещу собствения им народ.
374
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Русофилите изпитват перверзно удоволствие и при най-малката възможност да оплюят България или някое българско постижение както в случая. Но това не им пречи след това да се смятат за българи и патриоти.
373
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Погледнете 15 - те най - големи вносители в бюджета на България. От тях 14 са в химическия или енергийния сектор. А това значи РУСИЯ. 80% от сегашния бюджет на България е БЛАГОДАРЕНИЯ на Русия.-------Това е плашещо.Това не трябва да е така.
372
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
СССР НИКОГА не е имал нужда от българската селскостопанска продукция. САмо краснодарския край винаги е бил напълно достатъчен да храи целия СССР, а да не забравяме, че тогава Украйна беше част от СССР. Както и много други държави със силно земеделие. ХРАНА ПОЧТИ НЕ ИЗНАСЯХМЕ ЗА СИВ. Изнасяхме за Азия и Африка. А сега внасяме то всякъде ;)- Китайски чесън ;)- Полски гъби, румънски ***...
371
3
 
5
 
! Отговори
ddg преди 6 години
Аз пък ще шамаросвам русофили в ответ-на зло куче, зъл прът! След като са готови да вдигат гражданска война заради руските стерви и товарищ Шуткин-ще ги трепем и ние!! Не съм русофоб, но съм БЪЛГАРОФИЛ!Нека всички българофили да дадем отпор на мазните и про3ти русофили! За жалост в Родината ни-русофил е символ на предателство, лъжа, лицемерие и БЪЛГАРОМРАЗСТВО! Т.е колкото мразя туркофилите, още повече русофилите, щото те мразят българите и България!!!
370
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това русофобите голяма ***. Погледнете 15 - те най - големи вносители в бюджета на България. От тях 14 са в химическия или енергийния сектор. А това значи РУСИЯ. 80% от сегашния бюджет на България е БЛАГОДАРЕНИЯ на Русия. Благодарение на това имате НЯКАКВО здравеопазване, НЯКАКВИ пенсии и НЯКАКВО образование. Поне малко реализъм вкарайте в главите си. Поне не хапете ръката, дето ви храни. Вече изтървахет шансовете за потоци. Не предизвиквайте съдбата.
369
2
 
1
 
! Отговори
до 383 преди 6 години
До АнонименТок нямаше, защото се изнасяше за валута, тъй като нямаше с какво да се плащат заемите. Селскостопанската продукция отиваше в СССР под себестойност,
368
2
 
3
 
! Отговори
пехотинец преди 6 години
Да си русофил означава не само да си предал родината си, но и също означава същество което се кланя на варварската орда от Сибир която не признава дори собственото му съществуване за факт. Русофилът мрази на първо място себе си по този начин, и поради това недоумява защо останалите хора в България се усмихват и имат семейства. Русофилът е асоциален *** който трябва веднага да бъде излекуван чрез къртовски труд за благото на България!
367
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Режим на тока имаше защото изнасяхме много. А магазините бяха празни... защото изнасяхме много ;)Гарантирам ти, че само ТКЗС - тата в Пловдивска област можеха да нахранят балканския полуостров. А земеделие имаше в ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ;)-Или си малък и не помних, или се правиш на ударен, или си необразован.
366
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ти си мислиш, че сегашните демократи не са каскети? АааахахахахахагхаЗнаеш ли, че на Костов жена му е била офицер от ДС? А че почти всички днешни по - известни "демократи" са или внуци на активни борци или са "бивши" служители или агенти на ДС? На много оттях родителите са били висши офицери от милицията или армията, но те са по - достойните хора. Повечето са си просто наследници на активни борци ;)-Ако не са, то са ги назначили наследници на активни борци. Назнаили за политици. ;)-
365
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е добре де другаре, като е била толкова развита икономиката на България оти по магазините немаше нищо, оти имаше режим на тока?
364
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 378е вие каскетите мнго разбирате от икономика, затова фалирахте държавата три пъти :) а магазините в НеРеБето беха като обрани, даже в златна Добруджа хората се редеха на опашка за олио и хляб
363
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
България е единствената страна от бившия соц, която съществува единствено благодарение на Русия и въпрекйи това има най - долнопробната и някачествена човешка *** наречена РУСОФОБ ;)-Нещастнико неориентиран, ползваш български в момента само благодарение на Русия. Ако не бяха те, в момента и като кюрдите нямаше да бъдеш.
362
2
 
3
 
! Отговори
До 372 преди 6 години
Я *** да видиш в демократична Канада как металургичните им заводи "въобще" не димят и не замърсяват ... А партенката с "губещото" Кремиковци е изтъркана! Пробвай с нещо друго! Затова ли се наложи първо да му унищожат пазарите, преди да го фалират?
361
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Туй евроатлантическата *** много неориентирана ;)-Нямат основна представа от икономика.
360
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До пехотинецНа ада за който говариш служат твойте господари, сатанистите юдо-масони.
359
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Имал бил един 100 хиляди тонен танкер... Ти в пристанище влизал ли си? А нефтопристанище виждал ли си? Едва ли. Щото пък аз съм виждал. По онея времена охраната беше от военни. И имаше дори кораби под индонезийски флаг ;)-като на всяко пристанище можеш да видиш кораби под всякакъв флаг. Танкер се наема. Дори купувача може да си го наеме. Не знаеш базови неща за турговията, а си седнал да обясняваш и сравняваш икономика с икономика ;)-Червените каскет ли ти пречат? На ме не. Само неумните ;)-
358
1
 
3
 
! Отговори
пехотинец преди 6 години
В БГ оперира доста опасна група руски агенти и доносчици на пряко подчинение на диктатора в Кремъл. В тази конспиративна група влизат така нареченият президент Радев който си е нищо повече от оперативно лице на заплата в Кремъл, и други политици продали душа, майка, народ на долният враг и окупатор Русия!! Веднага трябва да бъде построена клада пред парламента и гнусните предатели да отлетят в ада!