"Метрополис" за сваления полицейски билборд: Бяхме подведени!

Дружеството не осигурявало трибуна за "подобен тип изяви"
10 яну 2018 13:20,
90
"Метрополис" за сваления полицейски билборд: Бяхме подведени!
Снимка: Метрополис

Бяхме подведени за съдържанието на билборда на полицейския синдикат, позициониран на бул. "Евлоги и Христо Георгиеви", от агенция "Аргент", затова че става въпрос за събитие.

Това обяви в писмо до медиите Тихомир Младенов, изпълнителен директор на фирмата за външна реклама "Метрополис".

Още по темата

Затова компанията е свалила вчера билборда на английски език, с който служителите на МВР смятаха да посрещнат евроделегатите, за да се оплачат от ниските си възнаграждения.

"Метрополис груп" АД е търговско дружество с комерсиални цели и никога не сме предоставяли медийния канал, с който оперираме, като трибуна за подобен тип изяви", пише в съобщението на фирмата, uкачено на сайта им.

Темата по-рано днес коментира и премиерът Бойко Борисов: "Възмутен съм от свалянето на протестния билборд на полицаите, не ни пречат".

Министър-председателят уточни, че утре ще се срещне с представители на полицейския синдикат.

"Това, което съм разпоредил на Лиляна Павлова, е колкото искат билбордове от рекламата, която имаме за председателството, да им се предостави, защото не ни пречат", настоя той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
0
 
0
 
! Отговори
Народа преди 6 години
Полицайте мразят Бойко Борисов ,това е ясно сигурно има и защо. Народа няма никакво доверие на полицията сигурно защото не работи ,а не защото искат повече парички.Престъпниците са ни пред очите всеки ден ,ама си дирибействат защото са и с Бойко и с полицията.А сега помислете кой е потърпевшия?
75
0
 
0
 
! Отговори
До Тео преди 6 години
Тео,Тео...оптимист ми ,майка..."Не народ,а ***.."е казал авторът и приключвам.
74
3
 
15
 
! Отговори
Тео преди 6 години
Ехххх, бедна Българийо! Завладени сме чрез разделение - делят ни на полицаи, доктори, циг***ни, политици, далавераджии, банкери, бандити, мафиоти, турци, комунисти, герберисти, депесари, леви, десни, толерантни, нетолерантни, и всеки мрази всеки. Картинката е ясна - сега всеки е срещу полицаите, утре срещу докторите(които според простолюдието са ТЪРГАШИ) и - изберете си от горе. Обедини се, НАРОДЕ! Как ще се почувства ББ при едно пушене на полицаи с 100 000 граждани зад тях пред НДК?!?!?
73
3
 
9
 
! Отговори
"-" преди 6 години
Ако родните "милиционери" работеха така активно и ефективно, както и протестират - цена нямаше да имат!псМилиционерчетата ни, ако чакаха на едната заплата в Бг нямаше да има поли... ъъъ милиция!
72
4
 
19
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 6 години
"МЕТРОПОЛИС" СА ПОРЕДНИТЕ ГЕРБАДЖИЙСИ НАВЕДЕНИ ПОДМАЗВАЧИ !!!
71
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От къде да им даде Суджука повече пари като държавате одавна е един обран бостан.
70
0
 
2
 
! Отговори
ss do vins преди 6 години
и той ако е знаел майчения си език колкото теб е разбираемо защо ! И от мен да знаеш не всичко е химия и физика малко и АКЪЛ тряяя !
69
8
 
8
 
! Отговори
Уволнение за изменни преди 6 години
Уволнете ги тия бе! Само полицаите взимали 340 евро О БОЖЕ бедничките! Вместо да се борим заедно тея ми се жалват! Аре малко човещина а? Не сте само вие!
68
2
 
17
 
! Отговори
ей това е преди 6 години
Брей, тези от яслите ли са? Гледай ти- някой ги подвел? Че не ги подведоха да сложат на още няколко места такива билбордове. Подвели ги да го махнат. Мамини послушни душички. Пуста дрянова тояга за вас!
67
3
 
4
 
! Отговори
Vans преди 6 години
До АнонименДа, вече знам за двама - единия в Швеция, а другия в Испания, въпреки че беше първи в списъка за една от пододрганизациите на МВР и то при два конкурса, други момчета без неговата физическа подготовка бяха приети, познай защо...Проблемите в структура са на най-високото
66
5
 
13
 
! Отговори
До Професор Тюхчеф преди 6 години
На бацето му е през **я за цялата държава, ти за едно ведомство. Толкова е нагъ*л, че нямам думи - не му пречило, че полицаите протестирали.... Крете*н
65
6
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като раздаваха билбордове под наем за изборите не ги притесняваше, че там има политическо съдържание, ама като е на протестиращи полицаи, вече ги притеснява.
64
6
 
25
 
! Отговори
Омг преди 6 години
Ха ха ха какво извинение извадиха само Хахахаха! Явно в тая фирма не работи нито един които да знае английски!?! Те си печатат ей така кой какво им даде и слагат нали? Пълен смях! Излезте като мъже и кажете примерно "Лили, Цецо ли или който там се е обадил, че ви е накарал да ги свалите" Станахте за смях с това изявление и да знаете всички ви повярваха!
63
7
 
11
 
! Отговори
jj преди 6 години
Всеки ден обират банка или банкомат. Тук си стана като в Дивия запад, само дето шерифите са ни гола вода!
62
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
СКРЪЦНАХА СЪС ЗЪБИ НА МЕТРОПОЛИС, ЗАЩОТО ГЕРБ ИМ ПЛАЩА МИЛИОНИ ЗА БИЛБОРДОВЕТЕ ПО ВРЕМЕ НА ИЗБОРИ.
61
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Lilana pavlova treperi ot drugara boiko tja mu e sankata otmesti ba4varkata kojato e platno do boiko vojda bilbordivete sa ok. V eu se snae v bg nai miseri saplati pensii ogromna korupzia ubiistva mutri milioneri miliarderi. Ot sela zarvuli jivkovisti sega jivejst super v bg ta nama nujda ot dr reklama 28 g bednost nespravedlivost strah i laji vs den sa 1 sala v ndk 50 miliona besobrasie komisionite v koi otivat ogradata saschto na fandakova dupkite po dondukov i dr ul milioni a komisioni ???
60
13
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Който разпореди на учителите да се вдигнат заплатите със 100%,той да даде сега и на полицаите 100% увеличение на заплатите!Така ще е справедливо-и те са държавни служители,и те почти нищо не правят,а имат куп привилегии.
59
9
 
9
 
! Отговори
За преди 6 години
Да, аз сам чул, видял и дори ги познавам лично. И не са млади, а на по 40 години и работят обща работа като почти всички емигранти.Да благодарим за това на човека от снимката.
58
8
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някой да е чул за емигрирал милиционер.
57
8
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бащицата пак разполага с държавни пари еднолично, той бил разпоредил да им били дадяли колкото си сикат билбордове... Ей те на т'ва му викат Падишах!!!