Президентска гонка! Продавачки на мартеници след Радев и Деси

В суматохата забравили да му подарят мартеница, ядосват се те
Обновена: 25 фев 2018 15:20 | 25 фев 2018 12:15, Петя Славова
205
Президентска гонка! Продавачки на мартеници след Радев и Деси
Снимка: Facebook

Президентът Румен Радев и съпругата му Деси предизвикаха фурор сред търговците на мартеници в центъра на Бургас, появявайки се изневиделица Около 13:30 часа на 24 февруари президентската двойка е била забелязана на централната ул. "Александровска", съобщава "24 часа".

Радев бил облечен спортно, с жълт пуловер, на няколко пъти спрял да се снима с минувачи.

Когато Радеви минали покрай базара с мартеници, който е разположен малко преди площад "Тройката", продавачки ги разпознали, а някои ги догонили за снимка.

"Спряхме го чак до фонтаните. Поискахме да се снимаме с него и тогава Деси Радева ни направи няколко кадъра. Тя сама предложи да ни снима", сподели продавачка.

Жената дори показа една от снимките си с президента, но бе категорична, че ще ги запази единствено за себе си.

"Направи ми впечатление, че президентът е много земен човек, съпругата му Деси също", сподели още търговката. Тя се ядосва, че в суматохата не се  сетила да подари по една мартеница на президентската двойка.

Преди да минат покрай базара за мартеници, президентът и съпругата му били разпознати от момченце, което излизало с баща си от близко заведение.

"И президентът вече има снимка с мен", е написал бащата, публикувайки кадъра в социалните мрежи.

Визитата на Румен Радев и Деси Радева в морския град е неофициална.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


205
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Днес.бг, съпругата на българския президент да не ви е съседката от блока, че да я наричате Деси? Г-жа Десислава Радева, що за журналистика?
91
6
 
9
 
! Отговори
ИМПЕРИАЛИСТ преди 6 години
"Човек от народа"документално-игрален филммузика Митко Щерев
90
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тиквения тутманик може ли да се разходи така?
89
3
 
23
 
! Отговори
До 94 преди 6 години
Това не е вярно.Боко искаше да си постави поредния послушко,който да му топли стола 4 години,а после като свършат еврофондовете,да си почива спокойно на Дондуков 2,а със заемите и мизерията друг да се оправя.Освен това,толкова се беше самозабравил,че казваше,че и магаре да посочи и магаре ще изберем.Но този път сметката му беше без кръчмар.Народа се освести и му би силен шут по онова място,където още го боли.
88
1
 
2
 
! Отговори
Пасквилев преди 6 години
И аз ше ви съдера кожите и ще си призная.Какво толкова!
87
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да не би от Герб да са изпратили sms " Няма мърдане! " на производителите и на продавачите на мартеници да осигурят и третополовите *** мартеници, защото ще се опитват пак да прокарат у нас конвенцията?
86
12
 
7
 
! Отговори
Дядо Соци преди 6 години
Днес.бг , денят преваля, а за президента Путин нищо? Той е нашия президент. Как е , добре ли е , нещо ново за въоръжаването? Нямам търпение вече.
85
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Едно много дразни герберастката по,мия, Радев не е омазан до уши в предателства, корупция, лъжи, измами, отслабване на държавността, продаване на всичко Българско. И колкото потече се опитват да го злепоставят, толкова повече хората му верват. България се разпада, разложено е всичко заради корупцията на Тиквеника от Банкя. Идва момент на голямо сътресение, парите се крадат в огромни размери и държавата според МВФ е пред колапс. Тиквата може и да успее да избяга но останалите да му мислят.
84
11
 
4
 
! Отговори
Василев преди 6 години
До СладуранкаПравилно, съгласен съм, допускам много грешки, някой път от бързане, някой път от грешно натискане на клавиш, някога изобщо не проверявам какво съм написал и го пускам!!!Всеки прави грешки, но не всеки си признава като Бати Бойко и е готов да се поправи!!!Агент Дани Карсън!ЦРУ!!!
83
1
 
9
 
! Отговори
до Василев преди 6 години
Не каза "селяни прозсти" тъй че лъжеш да си Василев.
82
2
 
16
 
! Отговори
До 90 преди 6 години
Молим те,недей.Вземи едно хапче за успокоение и ще ти мине.А иначе вие от ГЕРБ сте толкова дебелокожи,че едва ли се умилявате от нещо друго,освен от пари,много пари.Внимавайте там да не умрете от умиление,че какво ще прави мат'ряла без вас.
81
8
 
11
 
! Отговори
договорка преди 6 години
....Добре,че не избрахме "майката на нацията"...____Не я избрахме защото ББ нарочно я поставиха като кандидатура за да подари президенството на БСП.
80
20
 
9
 
! Отговори
Дечо Сафрида преди 6 години
Че каква охрана му трябва на този ***,така наречен президент,където няма думата за нищо.Лукова глава от която нищо не зависи за какво му е охрана/само вето след вето ки в парламента с майтап му ги връщат обратно в президенството и ква охрана за такава безгласна буква?
79
4
 
4
 
! Отговори
:) преди 6 години
...Радев бил облечен спортно, с жълт пуловер...но не смеете да напишете как е била облечена Деса.Защото ще засенчи Радев с коментарите на аудиторията.
78
1
 
8
 
! Отговори
Сладуранка преди 6 години
До ВасилевГ-н Василев, имате грешка. Пише се намордник!
77
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре,че не избрахме "майката на нацията",че с този *** уклон щяхме да се питаме,какво стои до "майката.Не кой,а "какво".Или две майки ли имаме или двама бащи.Изобщо варации по темата,колкото щеш.Добре поне,че проявихме разум и се освободихме от тази дилема.
76
4
 
5
 
! Отговори
Я па я...! преди 6 години
Баже , ще почина от умиление.
75
3
 
23
 
! Отговори
Сретан Йосич преди 6 години
Уважаеми г-н Борисов, имаш ли куража да си без охрана в някой български град, както го прави Президентът ви Радев?
74
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
АКО ЕДИН ЧОВЕК Е ИНТЕЛИГЕНТЕН, ТОЙ НИКОГА НЯМА ДА ОБИЖДА ОПОНЕНТИТЕ СИ.ОБИЖДАТ САМОИ ПРОСТИТЕ ХОРА, ЗАЩОТО НЯМАТ АРГУМЕНТИ.
73
5
 
14
 
! Отговори
Василев преди 6 години
Не е възможно на Радев , да му се сложи наморник, така както се опитват ГЕРБ!!!Като гледам каква професия е имал и къде е стигнал в професионалната си кариера, мисленето на такъв тип хора коренно се различава от сивата маса в обществото!!!Винаги имат собствено мнение, дори са готови на въздушен таран, ако трябва да се отсточват национални каузи или интереси!!!Агент Грегъри Коен!ЦРУ!!!