Прайдът като психопатия! Контрера контрира гей средите

Този парад трябва да бъде забранен, настоя воеводата
259
Прайдът като психопатия! Контрера контрира гей средите
Снимка: Булфото, архив

Поредният гей парад, който ще се проведе в София на 9 юни, ядоса общинските съветници от ВМРО и "Атака".

Според лидера на групата им в местния парламент Карлос Контрера "София прайд" е в резултат от лошата държавна политика в сферата на психическото здраве, а  организаторите на гей парада спекулират и изнудват обществото с техните отклонения.

Още по темата

Общинските съветници от "Патриоти за София" в Столичния общински съвет не приемат съвети за демокрация от отявлени тоталитаристи", заяви председателят на групата Карлос Контрера, цитиран от пресцентъра на ВМРО.

Според общинаря ставаме свидетели на поредна, до болка втръснала порция от смешен плач от страна на различни маргинални типове, които осмисляли иначе сивото си битие с проповядване на хомосексуализъм.

Общинският съветник от ВМРО посочва, че не са организаторите на гей парада тези, които ще преподават на българското общество уроци по демокрация.

Техните спекулации са до болка познати и не се основават на факти, а на твърдения в стил "една жена казала на съседката пред блока".

"Не съм учуден от тези врясъци на гей активистите. Както много пъти сме подчертавали ние - патриотите, тези хора (организаторите на гей парада) правят политика от креватните си изпълнения в спалнята. Непрекъснато от тези хора слушаме общи приказки и дрънкане как им били нарушени и нарушавани правата, как някой ги бил тормозел, дискриминирал. Всъщност, никой не се интересува от тях, освен когато манифестират ексцентричните си отклонения", посочва още Контрера.

Той категорично отрича твърденията на НПО-тата, че патриотичните организации били недемократични и отвръща на удара, че точно организаторите на гей парада са хората, които най-малко търпят чуждото мнение.

"Това са типове, които си позволяват публично да обиждат с епитети и квалификации опонентите си и те ще ми говорят за демократичност е нелепо изказване от нелепи хорица", коментира още общинският съветник.

Контрера настоява организаторите на парада да платят сметката за охраната за десет години назад.

"За техния кеф държавата изкарва по 1500-1600 полицаи и харчи стотици хиляди левове на година. Дали е справедливо?Този парад трябва да бъде забранен, другата седмица официално ще го поискаме от МВР с аргументи, мотиви и разчети", завършва председателят на "Патриоти за София – ВМРО и АТАКА" Карлос Контрера.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


259
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
112
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ОБЩЕСТВОТО НИ ЩЕ СТАНЕ ДАЛЕЧ ПО КАЧЕСТВЕНО АКО РАЗВРАТА СЕ УВЕЛИЧИ ПОНЕ ПЕТОРНО :D
111
8
 
12
 
! Отговори
само питам преди 5 години
А това, че ЛГТБ-тата насаждат умишлено омраза против хетеросексуалните хора, които мислят различно от тях, как се нарича?
110
2
 
13
 
! Отговори
Дъртий преди 5 години
Джендърската манифестация е политическо изнудване за получаване на превилегии и облаги, на сексуална база. За това си има точен термин, ама ако го употребя и ще ме обявят за политически некоректен.
109
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ДимитровЛЕЛЕ ,ЧЕ СИ МНОГОУМНО !! ТЯ ПРОСТОТИЯТА НЕ ХОДИ ПО ДЪРВЕТАТА ХОДИ ПО ТАКИВА КАТО ТЕБЕ!ГООГЛЕ ТЪРСЕНЕ: УИКИРЕЧНИК РАЗВРАТ: ПРОМЯНА НА МИСЛЕНЕТО И ЦЕННОСТНАТА СИСТЕМА В ПОСОКА НА ДЕМОРАЛИЗАЦИЯ , ПОКВАРЕНОСТ, ИЗВРАТЕНОСТ И БЛУДНИЧЕСТВО!И ЗА *** ЗА ЗЕЛЕ НЕ СТАВАШ :DНАЙ-ГЛУПАВИТЕ ТРЪГНАЛИ УМНИТЕ ДА УЧАТ КАКВО БИЛО РАЗВРАТ И КАКВО НЕ!!!
108
6
 
7
 
! Отговори
Димитров преди 5 години
Речник / Хомосексуализъм: Полов нагон, проявяван към лице от собствения пол.Речник / Разврат: Безразборни полови връзки.Някой хора не знаят български език и влагат субективното си разбиране в значението на общоприети думи променяйки тяхното общоприето значение.
107
5
 
6
 
! Отговори
ДА НА РАЗВРАТА :D преди 5 години
До анонимен 112ИСКАМЕ РЕФЕРЕНДУМ ЗА ИЛИ ПРОТИВ ГЕЙ БРАКОВЕТЕ!!!ДОКАТО НЕ СЕ ПРОВЕДЕ НЕ ЕДИН ПАРОДА ПРОТЕСТ НА ГОДИНА АМИ ПО 2 НА МЕСЕЦ ЩЕ ИМА :DАКО СЕ ПРОВЕДЕ РЕФЕРЕНДУМ ЗА ГЕЙ БРАКОВЕТЕ И НАСЕЛЕНИЕТО КАЖЕ НЕ ТОГАВА ЩЕ ЗАКЛЕЙМЯ ПАРАДО ПРОТЕСТИТЕ НО НЕ ПО РАНО!!!ИСКАМЕ ГЕЙ БРАКОВЕ :D ТОВА Е КАТО ЗА НАЧАЛО ;DИ ПОЛИГАМИЯТА ТРЯБВА ДА СЕ УЗАКОНИ ! ЕДНА ЖЕНА С 6-*** МЪЖЕ ТАКА Е ПРАВИЛНОТО :DЕДИН МЪЖ С ТРИ ЖЕНИ :D
106
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Протест - Тържествено шествие. Прен. Показване на нещо.( Парад на красотата. Парад на цветята )Всеки може да направи парад ако иска на виното, на мотористите или пък на бащите.В република България хомосексуализма НЕ Е забранен от закона, и хората имат право да си правят парад. Всеки които не харесва това, има правото и свободата в Република България да НЕ ПРИСЪСТВА, никой не ги задължава против волята им да присъстват.
105
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До рускиня до 85ЖАЛКО, ЧЕ НЕ СЪМ ТЕ ЗАХВАНАЛ ПО РАНО!!!!ПРОТЕСТА Е ОРГАНИЗИРАН И РАЗРЕШЕН ОТ ОБЩИНАТА!ВСЕКИ ИМА ПРАВО ДА ПРОТЕСТИРА!И ТОЧНО ТИ НЕ СМЕЙ ДА ГОВОРИШ ЗА МОРАЛ, ЧЕ РУСНАЦИТЕ НЯМАТЕ НИКАКЪВ МОРАЛ НАПЪЛНО ОПОЗОРЕНИ СТЕ ЗАВИНАГИ И ВИЕ И ПУТЛЕРОГОСПОДАРЯ ВИ МАСОВ УБИЕЦ!
104
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До анонимен 10810 МИЛИАРДА ДУШИ ПЛАНЕТАТА Е ПРЕНАСЕЛЕНА !!!НЕ 10% А 90% ТРЯБВА ДА СА ГЕЙ!САМО ЗА 200 ГОДИНИ НАСЕЛЕНИЕТО СВЕТОВНОТО СЕ Е УВЕЛИЧИЛО 10 ПЪТИ КАТО СКАКАЛЦИ СЕ РАЗМНОЖАВАМЕ!А НАСЕЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ НАМАЛЯВА ЩОТО ХОРАТА БЯГАТ В ЧУЖБИНА ОТ ЛОШОТО УПРАВЛЕНИЕ НА ГРАБ!ШЕПА ХОРА ГЕЙОВЕ ТЕ БИЛИ ПРОБЛЕМА! ПРОБЛЕМА СА ТЕЯ ДЕТО ГЛАСУВАХА ЗА ГЕРБ И ИЗБИХА С ТОВА НАСЕЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ !
103
13
 
5
 
! Отговори
Димитров преди 5 години
Според закона и конституцията на република България, всеки може на направи парад стига да не нарушава закона и да има съответните разрешителни. В случеят закона НЕ Е НАРУШен, и хората си го правят. Хората ще минат с музика и знаменца, вие го изкарахте все едно 100 човека ще се *бат на центъра пред всички. В България има СВОБОДА на словото, всеки има право да изказва мнение, но да се забрани парада е НЕАДЕКВАТНО и неправомерно.
102
8
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Атака и ВМРО са си националисти, а изглежда нямат с какво друго съществено да се занимават, затова се занимават с гей парада всяка година, когато се провежда той. Обаче и аз не мога да разбера идеята на този парад. По принцип нямам нищо против обратните от обща гледна точка, така да се изразя, но не ме кефят. Любовта между хора от един и същи пол нищо не произвежда, обективно казано. Човечеството се увеличава, всяко население от любов между мъж и жена. Те прекаляват.
101
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гарантирано от ГЕРБ!
100
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 93Прайа за мен е нещо като малшируването на армията на офоцялните празници.Може и без него но се прави за да се покаже пред обществото.
99
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 103Имам една приятелка лезби и тя може да възбуди и хетеросексуална жена. Даже тя ме е учила как да свалям жени.
98
5
 
19
 
! Отговори
123 преди 5 години
Гнусни "хора" с гнусни занимания са откраднали красивият символ на дъгата. Тъжно, но по тъжното е това, че всякак им се дава поле за изява само и само защото са "различни" (гнусни е думата според мен, ама карай).
97
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нека не обръщаме внимание на тези изтъп*ления. Така само им даваме популярност.Това трябва да потъне в забвение. Всеки да си спи с, когото иска без да парадира с това. Това си е болестно състояние или отклонение от природата, защото хормоналния баланс налага мъжете да спят с жени и обратно. Нека не го превръщаме в мо*да.
96
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нека не обръщаме внимание на тези изтъп*ления. Така само им даваме популярност.Това трябва да потъне в забвение. Всеки да си спи с, когото иска без да парадира с това. Това си е болестно състояние или отклонение от природата, защото хормоналния баланс налага мъжете да спят с жени и обратно. Нека не го превръщаме в мо.да.
95
4
 
7
 
! Отговори
Даола преди 5 години
Трябва да се сложи край на тези глупави изстъпление на хора, които изобщо не се вписват в графата " мислещи по друг начин". Нека да използват енергията си за нещо полезно на обществото. Да подкрепим Карлос Контрера !
94
1
 
20
 
! Отговори
рускиня До Лола преди 5 години
Александър Велики,Леонардо Давинчи,Микеланджело,Толстой,н все велики и гениални хомосексуалистиА замисляли се,че тези хора се прочули не с наклонностите си , а с таланта? Да не би Толстой да се размотавал с пера в *** по Петербург? да не би Чайковски да ходил по прашки?Никой не ви мрази , докато не започвате да навирате в очи ваша ненормалност.Но тази агресивна натрапчивост е отвратителна.Не пробвахте ли да станете известни с таланта си, а не с оная си работа?
93
2
 
11
 
! Отговори
ист преди 5 години
Прайдът идва. Пазете си ауспуха.