Ще се застъпи ли БХК за битите полицаи в Ботевград?

Жената на Дончев: Нека осъди посегателствата към българския етнос!
Обновена: 25 юни 2018 21:49 | 25 юни 2018 18:00, Камелия Цветанова
211
Ще се застъпи ли БХК за битите полицаи в Ботевград?
Снимка: Facebook

Половинката на вицепремиера Томислав Дончев Светлана провокира в социалната мрежа Facebook  Българския хелзингски комитет, който я взе на мушка заради нейн предишен пост за нуждата не само равни права, но и задължения за ромите у нас.

Още по темата

"Предлагам Българският хелзингски комитет да излезе с "остра" декларация в защита на правата на полицаите от Ботевград и да осъди посегателствата върху тях като представители на българския етнос", написа днес тя.

Причината за коментара й стана масовият бой в Ботевград, където полицаите и жандармеристите бяха посрещнати с камъни и дървета от недоволните роми, защото им нарушили купона като се отзовали на сигнал за силна музика през нощта. 

"Равенство в правата и задълженията без значение на етноса, нали?", риторично пита тя. 

Дончева предлага още всяка ромка от блока, чиито обитатели са се нахвърлили срещу органите на реда, "да се отрече от мъжа си, ако е хвърлял камъни и дърве по униформените лица" в отговор на искането на няколко ромски организации съпругът й да се отрече от нейната позиция, че морковите за ромите били на свършване и било време за тоягата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


211
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Банкет правят в БХК по този случай,ти искаш да се застъпят за трътлестите страхливци.
13
32
 
8
 
! Отговори
погр.ебален агент преди 5 години
Кога Светлана Тоягата ще се отрече от съпруга си, който е вреден за България?
12
1
 
20
 
! Отговори
Име преди 5 години
...този пореден, нечовешки експеримент, който ни превръща в бели мишлета в нечия евреиска алхимична лаборатория. и не, дами и господа, антихристи, ние не сме ви бели мишлета! ние ви плащаме за да ви има и ще ви го докажем за пореден път, че не сте на прав път, но знаем, че вие пак няма да забележите. за това е прекалено крайно време да бъдете изхвърлени зад борда на цивилизацията. и така ще стане!
11
17
 
19
 
! Отговори
Бай Иван преди 5 години
Тази се опитва да извлича дивиденти на гърба на битите милиционери ,по принцип всеки ,който лае срещу комитета от Хелзинки става герой ,но никой нищо не прави ,за да ги премахне от територията на страната ни ,така че ;) !!!
10
2
 
54
 
! Отговори
Име преди 5 години
време е обществото на мнозинството да подкрепя граждански позиции, като тази на г-жа дончева, защото е не само проява на смелост да застанеш срещу диктатурата, анархята и беззаконието на нпо-тата и онези експериментатори, които с парите си искат да извратят бъдещето ни за да наложат властта си антихристка над всички ни. и да, всички сме жертва на този пореден експеримент ..
9
0
 
42
 
! Отговори
marquise преди 5 години
От г-н Кънев всичко може да се очаква. Не е изключено да го споходи още едно, но по силно и резултатно прежявяване, което го споходи в близкото минало в района на Народното събрание, но с авторство неговите любимци - европейските родни ***.
8
0
 
81
 
! Отговори
j преди 5 години
БХК е анти-Българска организация финансирана от Сорос и останалите структури на глобалния еврейски заговор !Сорос трябва да бъде изритан от Българиа така като бепе изритан от Унгария, а БХК трябва да бъде закрит !
7
2
 
74
 
! Отговори
бхк вън!!! преди 5 години
Браво на госпожа Дончева! Крайно време е бхк да бъде изгонен с камъни, защото досега сме видели само зло от тези... "хора"!
6
2
 
90
 
! Отговори
Павлинка Маркова преди 5 години
Напълно поддържам мнението на г-жа С.Дончева. Правата и задълженията в държавата трябва да важат еднакво за всички етноси. Б Х К с нищо не спомага за мирното съвместно съществуване, напротив тласка народа към "сложни едностранни отношения" по между си.
5
1
 
67
 
! Отговори
Име преди 5 години
бхк ще се застъпи за полицаите, разбира се, но само ако полицаите участват в гей-прайд и гласуват за третополовата, истанбулска конвенция.
4
30
 
6
 
! Отговори
БХК преди 5 години
НЕ ! Ще ги съдим в Страсбург !!!
3
73
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
хА-ХА! Жената на Дончев не е много умна. Ша събори мъжа си.....
2
1
 
44
 
! Отговори
Handel преди 5 години
Абе тия сталински цензори и плюсовете почнаха да цензурират:Плюс 100:-)
1
0
 
39
 
! Отговори
Handel преди 5 години
100