Рано или късно: Европа ще узрее, че трябва да си създаде армия!

Два въпроса напрягат Европа – Русия и мигрантите, смята Андрей Райчев
11 юли 2018 11:30,
113
Рано или късно: Европа ще узрее, че трябва да си създаде армия!
Снимка: архив Reuters

Европейците много добре разбираме, че рано или късно трябва да си направим армия. Дори най-простото е да направим 10 000 граничари и добре да си затворим границите. Това не се прави, защото никой не иска да дава пари, заяви Андрей Райчев.

По думите му, има два въпроса, които напрягат Европа.

Още по темата

"Най-големият е мигрантският и проблемът е, че реагираме по различен начин. Вторият въпрос е Русия – има истерично отношение към Русия”.

Тръмп може да се превърне в трети фактор, който напряга Европа. Не е толкова важно как ще реагираме, колкото това да реагираме заедно, каза Райчев.

Шенген ни пази от мигрантите, каза още Андрей Райчев пред bTV.

"Еврозоната е много по-важният въпрос за нас, решаващият. Това ще е окончателното влизане в Европа. Хората се страхуват от това, навсякъде, където се въвежда това, се случва едно леко повишение на цените", посочи .

Според Райчев си струва да платим цената на членството в еврозоната заради положителните последици - ще спаднат лихвите, ще станем елемент от най-успешното икономическо пространство в света или на второ място, никак не е малко.

"Ако някой се мисли, че веднага ще му се вдигне стандарта, си прави илюзии, но като цяло в дългосрочен план е много важно”, подчерта все пак социологът.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
12
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ОруелХахаха ква армия кви пет лева, руснаците ако искат утре пак са забили знамето на райхстага!Още чакаме да превземат Киев.Минаха 4 години откакто щяха да го превземат за два дни.
74
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Обща армия и координация ще бъде и в пъти по- евтино от това всеки да има всичко и да не се координират достатъчно доставките. Какво пречи общ флот с Румъния и общи ескадрили и координация, разбира се, ако не може в общ европейски план, което би било идеално.
73
0
 
40
 
! Отговори
Armagedon преди 5 години
Преди нещо да узрее то трябва да цъфне и да върже.А това значи ,че първо трябва да се създаде военно -промишлен сектор от най-доброто в тази сфера.От цинтовете на кашика та до бинокъла и ракетите. Работа за милиони хора в ЕС, като не броя редниците офицерите и генералите.
72
6
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 62А какво се случи с армите на Хитлер и Наполеон?Бяха победени от Европа и САЩ.Други въпроси?
71
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 64За какво и е армия на ЕС, кой ще ги нападаКак кой?Сибирските ***!
70
18
 
33
 
! Отговори
Факт! преди 5 години
Само едно знам немците трябва да изчезнат от картата.Истинският лидер на Европа е Франция немците са полу.ора!
69
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"1984" трябва да се реализира, защото хората няма как да бъдат контролирани и държани в подчинение ако нямат "враг".И накрая какво? Кадафи май се оказа прав за пълчищата от шитхолите. Явно разни от първобитно общинния строй и от арабското средновековие имат нужда от диктатори, за да стоят там. В противен случай целият свят ще стане един шитхол.
68
10
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Турция е държава.
67
3
 
42
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 5 години
До анонимния тюркотрол - България не веднъж е унищожавала армията на великите ти турци - преди османлии - по-преди араби: винаги водени и финансирани от яюдеи - днешно създадени от болшевиките и точно Русия не е позволявала да изринеме агаряните оттам Босфора и далеч от Европа!
66
1
 
36
 
! Отговори
юбералес преди 5 години
До 60В първия случай войната беше за освобождение на Полша. Във втория - превантивен удар. И в двата случая войната срещу Европа беше организирана от британците и руснаците. Друг въпрос е какво са ти разказвали в училище и по телевизията.
65
1
 
37
 
! Отговори
60 преди 5 години
И в двата случая защо търсехте разширение на Изток? Стойте си на запад и никой няма да ви връща.
64
6
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
дано да взелем в шенген, да станем и ние като белите хора. лошото е че има голям отпор от рубладжиите
63
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименБежанците нямат нищо общо. Със сегашните капацтети и техника за репресии и следене, полиция, жандармерия страните от ЕС може да решат проблема с бежанците буквално за няколко дни. Бежанците са само няколко милиона разпръснати в цяла Европа всичко е под контрол, а само в Париж на протест срещу осиновяването на деца от хомосексуалисти полицията се справи с близо 2 милиона демонстриращи и ги преби от бой, дори деца имаше с разцепени глави.
62
6
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За какво и е армия на ЕС, кой ще ги напада?
61
5
 
36
 
! Отговори
реконтраадмирал преди 5 години
На снимката: поредният гей-парад!
60
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А какво се случи с армите на Хитлер и Наполеон?
59
0
 
39
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
ТОЗИ ЧОВЕТ ОТ БИВШ КОМУНИСТ ЗАЩО СТАНА ВЪРЛ ВРАГ НА РУСИЯ. КОЙ МУ ПЛАЩА СОРОС ЛИ ЗА ИЗКАЗВАНИЯТА КОИТО ПРАВИ. ЯВНО ДОБРЕ ГО ХРАНЯТ СЛЕД КАТО МИСЛИ САМО ЗА СЕБЕ СИ НО НЕ И ЗА ДРУГИТЕ. КОЙ БЕ БУНАК ЩЕ Я ИЗДЪРЖА ТАЗИ АРМИЯ ПАК ОТ ГЪРБА НА НАРОДА ЛИ ЩЕ СЕ ПРАВЯТ ВНОСКИТЕ. ОХОЛНО Е ОКОЛО ВРАТА ТИ НЕ СИ СТОЯЛ ГЛАДЕН ЗАТОВА ПЛЕЩИШ ПРОСТОТИИ.
58
4
 
38
 
! Отговори
юбералес преди 5 години
''Европа трябвало да узрее за армия'' Европа е узряла за армия от двеста години. При Наполеон ''Grand Armee'' беше 600 000 души от които 300 000 французи. При Хитлер Вермахта беше 4-5 милиона от които 1.5 милиона не бяха немци. Но и в двата случая европейците не бяхме достатъчно единни да отблъснем нашествието на неевропейците, подадохме се на чуждата пропаганда и воювахме срещу властта си в полза на враговете на Европа.
57
1
 
32
 
! Отговори
еничари преди 5 години
До ЕВРОПЕЙСКИ ЛЕГИОНплатена наемна войска
56
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Имаме си НАТО сега и втора армия ли да правим бе ***, НАТО не е нужно на никой от тях да направят 50 000 гранични полицаи, другите да ходят да бачкат нещо и ЕС да се сдобри с Русия. Путин може да пази ЕС по-добре от САЩ само срещу 0.5% от БВП-то на ЕС.

Спонсорирани публикации