Викторио за убийствата: Не помнил, разхождал се, возил се...

Мъжът с три повдигнати обвинения
31 окт 2018 21:00, Петя Славова
148

Прокуратурата повдигна три обвинения на Викторио Александров, убил приятелката си и тяхното дете. 26-годишният мъж ще се изправи пред съда заради убийството на 23-годишната Дарина Министерска, убийството на едногодишното им дете и принуда спрямо таксиметровия шофьор, когото отвлече с пистолет, насочен към главата му.
Още по темата


Шофьорът на таксиметровия автомобил разказва, че убиецът започнал да се държи агресивно с него още в квартал "Надежда".

"Цялата агресия беше точно 5 минути докато се разберем, че аз ще върша точно това, което той иска и няма да ме закача", коментира шофьорът.

След това двамата продължили да си говорят приятелски. Таксиметровият шофьор дал на детето вода, а убиецът върнал мобилните му телефони.

В края на пътуването Викторио казал, че няма да взема колата му. И допълнил, че ще се прибере в Елин Пелин да размисли.

Шофьорът не взел детето, защото се притеснил какво може да последва. Предложил на Викторио да се обади на близките си и да им даде детето. Той отказал.

Министърът на вътрешните работи Младен Маринов заяви, че таксиметровият шофьор няма да бъде подведен под отговорност за действията си.

След неуспешния опит за самоубийство Викторио Александров вече е изписан от "Пирогов" и е преместен в следствения арест, научи Bulgaria ON AIR от Софийската градска прокуратура.

Пред разследващите Викторио е обяснил, че не помни нищо и от двете убийства, само си спомнял как се е разхождал в Северния парк с детето и се е возил с него в автобуси.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


148
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
0
 
5
 
! Отговори
до 79 преди 5 години
Ако беше изгледал видеото, прочел статията внимателно и следил случаят от началото щеше да разбереш, че шофьорът лъже, та се къса. Бил е заплашен само докато тръгне да обикаля из града, Лфили си най-приятелски и Викторио се е чудел какво да прави, дезориентиран, после, върнал му е телефона, слязъл на околовръстното и бакшишчо подпрашил с *** газ без да сигнализира, че психясал баща с дете слизат сред нищото. Нещо да кажеш за тези факти?
61
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 78С категоричност го заявяваш? А не ти ли идва на акъла че този колкото и да е мръднал, усети ли че онбя зад волана иска да го "обработва" чрез въпросите си и това което говори като цяло, като нищо ще го убие? Откъде знаеш как да влезеш в акъла на такъв? Впрочем таксиметровия шофьор се е проявил като психолог...не е претендирал даже да вземе момиченцето, защото на този ненормалния в следващият момент му изниква в главата и че той е замесен в драмата и му пуска и на него куршума. Върви лягаЙ!
60
0
 
6
 
! Отговори
до 72 преди 5 години
Бебе, повечето жени са природни психолози и интуицията им работи на 6. Да не говорим пък, че истинските таксиметрови шофьори са психолози и душеприказчици без дипломи. Очеизвадно е, че Викторио е бил в шок, или каквото е там друго надрусан, пиян и неадекватен, но ако беше се беше случил на кормилото на таксито печен пич или пичеса поне момиченцето щеше да е живо.
59
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 76Мхм, значи си си седнала на задните части респектирана от мъжа ти? Или и него го биеш с неговите инструменти когато не слуша?Опасна си беееее... Браво, бейби! Само напред! Няма се даваш!
58
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
#74Токчета не нося,мъжът ми има кбар,мечете и цял гардероб инструменти.Хоби.
57
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 73 Иначе и аз те обичам, бейби! Винаги се влюбвам в жени които ми се усмихват.
56
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 73АААаа..., ей така те искам бейби, знаеш че си силна само на думи, а пред мъжа какво да правиш освен ако нямаш наоколо въже и нож като Анита Мейзер или патлак. Недей скача с краченца обути в токчета към топките на мъж, че той това най-много мрази и да не разбереш откъде ти е посинена муцунката на сутринта като се съвземеш, котенце.
55
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
#71Зависи за какво става въпрос-за детето си директно ще те излежа.Така че не ми се прави на много отворен ;)
54
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 69Котенце, да поразиш човек който се е сдухал тотално и който убива момиченцето си на 1 годинка? Бая фантастични романи и филми знаеш май. Тя тази приятелка що не се записала психиатър с поразяващата уста? Щеше да бъде най- добрата в света.
53
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 61 Знайш ли кога ще ме удариш в топкитте? Когато спя в едно легло с теб и аз съм дълбоко заспал. Ей тогава може....Една оня ден пред входа 31 годишна 50 кила с мокри дрехи комшийка ми вика: Аре да не скачам да не видиш какво ще стане.Аз съм 38 годишен 80 кила и й казвам, докарай й мъжа си( оня същи сухар) обаче..и двамата ще ви *** и бия.
52
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какъв крадец,той си е говорил за самоубийство,с дете на ръце.Накрая сигурно со е платил и курса.
51
1
 
1
 
! Отговори
до 66 преди 5 години
"Поразяваща" уста може да се прочете и като "Убеждаваща", коте. Не подценявай противника , защото само можеш да спечелиш някоя и друга битка, но не и войната. Еманципирана и Смела, Съобразителна жена не е едно и също.
50
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
#66В случая интелигентен мъж с топки щеше да реагира адекватно-да поеме ангажимента с детето,след като ми е предложен,да звънне на полицията мигновенно,след като слязат..
49
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
64 Какво по-голямо разтоварване на ситуацията, като нали я виждаш тази тук във форума..говори за поразяващи усти....Човекът не е знаел какъв е даже тоя...убиец ли е, крадец ли е...нищо не е знаел. Откъде да знае че е психопат който ще убие детето си, бе? Откъде?
48
0
 
7
 
! Отговори
до 63 преди 5 години
Ти верно не си срещал жени "с топки" в добрият смисъл на думата...>)))) За всяко нещо си има първи път. Познавам жена шофьор на такси - е няма по-голям кураж у някой средностатистически мачо от нейният. Щеше да го обезвреди Викториото първо с "поразяващата" си уста. Ако тя беше на мястото на тоя скапацинен чичак детето още щеше да е живо, а Викторио с дупка в черепа.
47
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
#63Не става въпрос за това .С малко акъл шофера е можел да "разтовари "ситуацията..Убиецът се е качил в таксито,защото е трябвало да поговори с някой,да осмисли ситуацията...Не случайно е предложил да остави детето..Лош късмет за това бебенце .
46
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 61Аз ей заради такива пиккли като теб навремето съм бил изненадван..държа се мило с нея, тоест не отвръщам на ударите а само ги парирам, но случайно някоя ей такава като теб си реши че може да ми се нахвърля и да ме удря..просто един тупаник и я приспивам. Слагам я на леглото да си поспи и на другия ден и на по следващия...и на следващата година тя вече не си наумява никога да ми посяга. Укротяване на опърничавата ей така се постига при мен. Като не става с думи...става с един тукат.
45
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цървулът бакшиш, че е срам за всички почтени таксиджии е срам, но какво правим с внезапната амнезия на Викториото? Експертизата показва ли, че е бил дрогиран? В главата ли се е прострелял или одраскал? Направена ли е възстановка какво евентуално се е случило, че е прострелял детето в окото? Много смърди този случай. Не се трае просто.
44
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
#56Не знам какви жени познаваш.Аз съм от тези,дето ако ме удариш,ще ти върна удара,в топките.Била съм се с момчета като дете и нямам страх да се защитя ако се наложи.Така че не мисли,че се насирам толкова лесно.
43
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да бе,ще ти опре някой дуло в тила,ще го разкарваш час из София,ще го оставиш с ревящото бебе и няма да се обадиш веднага на полицията,да им казеш,че някакъв психар ти е застрашил живота,ами отгоре на това е с бебе в ръцете...тези не на мен,доматите ги ядем без колците.